DUYURU Mini Güncelleme!

Hedvein

Üye
Sevgili hedvein'cim craft sisteminin tamamlanmasi tahminimce minimum 1 ay max 1.5 ay.
Deri toplamak icin bu hayvanlarin haritaya eklenmesi, çizilmesi, test sunucusunda hatalari kesif etmek baya baya zaman alicaktir
Sevgili Leonzzz sana katılmakla beraber, acele edilmesinde fayda bulmuyorum. Neticesinde en iyisi olması için geç olması kabul edilebilir bir bedel.
Sevgiler. xD

EtikeT

Üye
Craft metaryellerin kaldırılması gayet isabet olmuş, mantık olarak düşünmek gerekirse Craft kapalıyken, meteryallerin aktif olması piyasa dengesini de bozuyor. İnsanlar 7-24 depolama yapıyor, craft açılınca da 1-2 ay zaten o depolanmış malzemelerin craftlanarak bitmesine neden olacak.

Ayrıca craft meteryalleri, bildiğiniz gibi haritaların altına düşmüş vaziyetteydi, bir haritada 500 craft malzemesi varsa bunun 200'ü haritanın altına düşüyordu toplanmıyordu. Madem craftı güzel bir şekilde karşınıza çıkartacaklar, bırakında harita altına düşen meteryallerinde güncellemesi ve düzeltilmesi yapılsın.

Turin

Üye
Bu craftın stabil olmadığını falanını filanını 2.5 ay sonra anlamanız çok komik. Madem iyi değil neden açıyosun? Madem iyi olmasa da açacaksın neden kapıyosun?

Hedvein

Üye
Bu craftın stabil olmadığını falanını filanını 2.5 ay sonra anlamanız çok komik. Madem iyi değil neden açıyosun? Madem iyi olmasa da açacaksın neden kapıyosun?
Bu mantıkla yaklaşmak çok doğru değil ya, ucu çok açık oluyor bunun. Senin mantığınla patch gelmesin.

EtikeT

Üye

Oyunun erken erişimde ve OFFICIAL olmadığının bilincinde olmuş olsaydın bu soruyu sormazdın.

Erken erişimde olan bir oyun, yaşanan sorunları, oyunda ki hataları ve eksiklerin keşfedilmesi ve geribilirim sonucunda düzeltilmesi için yapılan bir şeydir. Bunun bilincinde olmuş olsaydın bunu sormazdın.

Vioneeraa

Üye
Ya o arkadaş oyunu kodlamanin kolay bisey oldugunu düsünüyor sanirsam

hell4hell

Üye
crafta daha çok nasıl vurgun yapabilirsiniz? bir sonraki büyük güncellemede gelcek dediniz aylar geçiyor ... devam devam kötü yönetime devam

Was

Üye
her güncellemeden sonra dorion 1 deki pazar kısıtlaması sıkmaya başladı artık , 2 saat pazar kurmaya çalışmaktan bıktım usandım

mewlan

Üye
Bu kadar hızlı şekilde oyunda bir şeylerin kaldırılması eklenmesi oyunu oynayanlarda negatif etki yaratmaktadır. Craft toplayıcılık yapmak için epic item dizdik. Şimdi girdim bakıyorum toplayacak hammaddeler kaldırılmış. Bu yaptığım yatırım anlık olarak çöp oldu. Şimdi başka bir olaya girsek bu seferde oyunun yapımcılarına güvenimiz kalmıyor. Bu şekilde hiç bir mmrpg oyunundan soğumadığım halde bundan soğumaya başladım. Oyunda bir şeyi ya tam yapın yada oyuna eklemeyın. ( güncellmeler düzeltmeler olabilir. ) Hammedde toplayarak zevk alan bir kitle simdi sizin keyfiniz ne zaman isterse ozaman eklemenizi mi bekleyecek ? Oyunda stabil hiç bir şey bırakmıyorsunuz. Böyle devam ederse insanların oyunun yapımcılarına güveni kalmayacak.

CiSK

Üye
dün çok güzel bir stress testi yapıldı. Bence gerekli önlemlerin alınması için dev. ekibine bayağı yararlı olmuştur ve hemen önlemler alınmaya başlandı. Elinize sağlık... Kimse buraya gelipte o bu demesin. Oyun daha çook yeni ve anlık olarak destek verilip sorunların çözüme kavuşması için elinizden geleni yapıyorsunuz.

BenGeldim

Üye
-65 %100 lvl im xp kasamıyorum
-full item charım var farm yapmanın anlamı yok
-çıktığından beri günde 3 kere dungeon giriyordum chıtın bile alamadım ona da girmeyi bıraktım
-günde bikaç saat pk atıyorum o da yetiyor (bir süredir lag oldugundan onun da tadı kalmamıştı)
-craft olayına merak sardım güzel vakit geçiyordu şimdi onuda açacağınıza kapattınız
Yahu lütfen söyleyin ben bu oyunda ne yapacağım, gün geçtikçe oyundan soğuyoruz, beraber başladığım çoğu kişi bıraktı oyunu, lütfen tutunacağımız bir dal verin bize, bu kadar emeğinize emeğimize yazık olacak
+1

hell4hell

Üye
-65 %100 lvl im xp kasamıyorum
-full item charım var farm yapmanın anlamı yok
-çıktığından beri günde 3 kere dungeon giriyordum chıtın bile alamadım ona da girmeyi bıraktım
-günde bikaç saat pk atıyorum o da yetiyor (bir süredir lag oldugundan onun da tadı kalmamıştı)
-craft olayına merak sardım güzel vakit geçiyordu şimdi onuda açacağınıza kapattınız
Yahu lütfen söyleyin ben bu oyunda ne yapacağım, gün geçtikçe oyundan soğuyoruz, beraber başladığım çoğu kişi bıraktı oyunu, lütfen tutunacağımız bir dal verin bize, bu kadar emeğinize emeğimize yazık olacak
yazdıklarına katılıyorum gelcek cevap şu 2 seçenekten biri olcak : 1.si müşteri temsilcisi cevapları gazını alıp halledicez,olacak,düzelecek cevapları.
2. si "oyun erken erişimde" şu 3 kelimenin arkasına saklanmak :)

droplarda değişiklik yapılmadı deniyor ya YALANIN EN BÜYÜĞÜ. oynun ilk gününden beri oynayan kişiler 1saatte genel olarak death valleydeki yaratıkların ne attığını bilirler. en kötü saatlik 6-7 tane epic scrool alınırdı en kötü slotta bile. yeniden açın şu dropları bir golden snake 5m etsin ama insanlar farm yaparken drop görsünler ,birşeyler düşürdük desinler, elleri boş sadece pot israfı olmaktansa en azından 3-4m kastık bu da iyi desinler. ama yönetim bu şekilde devam ederse senin gibi herkes sıkılıp bırakacak ki genel oyuncu sayısı gözle görülür seviye de düşüyor gün geçtikçe. hiç mi yönetim kendinden şüphe etmiyor, yanlış kararlar alıyoruz demiyor?

geçen discordda işte oyun erken açıldı,sponsorlar ve oyuncular baskı yaptı dendi. tamam eyw biz bazı durumları kabullenebiliriz sıkıntı değil ama oyunda hergün düzeltemediğiniz şeyleri kapatmayın. bu durum XXX mmorpg oynunda yapılanın aynısı. düzeltemiyoruz o zaman kapatalım :D komik bir durum. oyuncu kitlesinin %80 i o XXX mmorpgsinde yönetimden nefret ettiği için riseonline a geçti. düzeltemediğinizi kapatmaya devam ederseniz arkanızda oyuncu bulamazsınız haberiniz olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt