Gerçekten aşırı onemlı ve uzerınde durulması gereken bır konu. Yıllardır bu boyledır benzer oyunda da . Partysiz kasılma opsiyonu sunmayan mmorpg olamaz maalesef.Uzun yıllar mmorpg oynadım daha 40 leveldeyken oyuncu ile mob arasında bu kadar damage farkı olduğunu ilk defa bu oyunda gördüm. Pot basmaktan oyuna entegre olma durumunuz "0".
benzer oyunda bukadar değil. ben hiç o oyunda 2.köyde birinden yardım aldığımı hatırlamıyorum. Rise'da ise harpy queen gibi saçma sapan görevler var bunu oyuna başlamış yeni adam nasıl yapsın. Benim arkadaşım bu oyunu bırakırken bana şu cümleyi kurdu "her ay 2-3k atıyoruz oyuna hala bir mobu tek başıma kesemiyorum nasıl saçmalıktır". Ayrıca diğer oyunda 80 level olup chara 2-3 tane ucuz item atınca, 1-2 slot hariç tüm slotları tek başnıa dönebiliyorsunuzGerçekten aşırı onemlı ve uzerınde durulması gereken bır konu. Yıllardır bu boyledır benzer oyunda da . Partysiz kasılma opsiyonu sunmayan mmorpg olamaz maalesef.
Katılıyorum ve mana olayına da bir güncelleme lazım biz neden zorla mana almak zorudnayız ?. Hayatımda hiç bir zaman böyle bir oyun görmedim duymadım. 1gb ye char str pri dizdim ezik moblarda mob başına 1 mana pot harcıyorum. Sonra 15gbye çıkarttım çar hala 1 moba 1 mana harcıyor 1gb vs 15gb arasında neredeyse fark yok üstüne niye ben gidip ucuz bir şekilde potcudan 1-2k ya mana potu alamıyorumda zorla 15 tl veriyorum ?Kesinlikle katılıyorum zamanında herkes 8li pt ler halinde kastigi için bu sorun göz ardında kaldı fakat bu oyunda pve dinamiklerinin sıkıntılı olduğunu 50 kere söyledim, ya mob damagelerine ayar çekin ya da yazan levellerini güncelleyin, 85 level bp 60 70 level mob a 5 6 skill vurmamali, veya o mob dan tek vuruşta %25 cani gitmemeli. Bi kere 65 70 levele kadar herkesin görev itemleri ve görevler ile kolay bir şekilde ulaşılması gerekiyor, bu oyunda bp ve okçu dışında mob kesebilen karakter yok
Solo oyuncuların farkında bile olduklarını düşünmüyorum. Oyun tamamaen kriptoborsaya döndü 1m=3tl herkes ne kadar az masrafla ne kadar çok m kasarım derdinde. Bunu çok basit bir şekilde youtube videoları ile anlayabilirsiniz. En çok gold veren slotlar, 10 saatlik slot farmı videoları vs. vs...oyun solo oynanabilecek bir oyun değil maalesef yönetim bu konuda da kandırdı sanırım bizi. ( solo oyuncuları da düşüneceğiz demişlerdi)