Mob Damage Saçmalığı

ThorhildaDE

Üye
Oyuna tekrar başlamamamdaki en büyük etkenlerden biri bu konu. İlk açıldığında mage oynuyordum yakın dövüşen mob bile uzağa çok vuruyordu işkence gibiydi kasmak.sanırım hala öyle. Şimdi coğu kişi level işini halletti sıfırdan tek başına yapmaya çalışan kişiye geçmiş olsun bu damagelerle çok zor

gaddarkerim

Üye
ah be dostum sen ne yaşadınki..65 lvl iken 70 lvl moba 30 skıl atıyodum .75 oldum 30 skıl atıyorum 85 oldum 30 skıl atıyorum..sagolsun mobun vurusu bıraz düştü ama ben yıne 1 moba 3 mana yakıp 30 skıl 30r atıyorum ..bunca kasılan lvlın hıcbır faydası olmamıs yüce yönetimimiz sana o manları yaktırıcam kardeşim dıyor ..senden o mana pot parasını alıcam dıyor..

CTZeph

Yeni Üye
Uzun yıllar mmorpg oynadım daha 40 leveldeyken oyuncu ile mob arasında bu kadar damage farkı olduğunu ilk defa bu oyunda gördüm. Pot basmaktan oyuna entegre olma durumunuz "0".
Gerçekten aşırı onemlı ve uzerınde durulması gereken bır konu. Yıllardır bu boyledır benzer oyunda da . Partysiz kasılma opsiyonu sunmayan mmorpg olamaz maalesef.

the0fear

Üye
Gerçekten aşırı onemlı ve uzerınde durulması gereken bır konu. Yıllardır bu boyledır benzer oyunda da . Partysiz kasılma opsiyonu sunmayan mmorpg olamaz maalesef.
benzer oyunda bukadar değil. ben hiç o oyunda 2.köyde birinden yardım aldığımı hatırlamıyorum. Rise'da ise harpy queen gibi saçma sapan görevler var bunu oyuna başlamış yeni adam nasıl yapsın. Benim arkadaşım bu oyunu bırakırken bana şu cümleyi kurdu "her ay 2-3k atıyoruz oyuna hala bir mobu tek başıma kesemiyorum nasıl saçmalıktır". Ayrıca diğer oyunda 80 level olup chara 2-3 tane ucuz item atınca, 1-2 slot hariç tüm slotları tek başnıa dönebiliyorsunuz

Mello1993

Üye
Oyunu bırakmadan önce sürekli bunun hakkında konu açıyordum ve diğer arkadaşın da dediği gibi "tekrar başlamamamın en büyük etkenlerinden" 20 yıl önce geliştirilmiş bir oyunun mekaniği o şekilde diye burada da aynı olmak zorunda değildi. Skill barda sürekli pot/mana dönüyor. Bunu düzeltmek maddi bir sorun ise pve de yarı yarıya mana miktarını azaltacak 15-30 günlük bir iksir gelsin markete, mana fiyatlarına zam gelsin, dropları azalsın gibi basit çözümleri olabilir. Tabi ki nerf gelsin istemem ama illa ki para kazanacağız diyorlarsa böyle yapabilirler. Asıl sorun bu kadar pot mana harcamanın pve yi keyifsiz yapması.

byankara

Üye
Sabır çekerek charı bir şekilde 49 yaptım fakat oyuna mı adapte olayım yoksa gözümü hp barlarda mı sabitleyim anlayamadım. Türk yapımı olduğu için bir şans vermek istedim fakat insanı çileden çıkaracak şekilde bir durum söz konusu. Premiumda aldım onu da belirteyim fakat ona rağmen bu çilenin çekilmeyeceği kanısına varıp 3. günde oyunu direk sildim. Şunu da sonradan farkettim mana ve hp potların mağazada olduğunu gördüm. Bunu ilk gün görsem direk silerdim 3 gün değil 3 saat bile durmazdım.O potu tabi ki sat ama bu kadar saçma mob vs attırma insanlara.

Şunu da dipnot olarak belirteyim insanların kafasında başka sorular oluşmasın. Oyunun grafiği muhteşem ses efekkleri vs gerçekten süper. Mekanik zamanla zaten oturur. Oyunda sürekli bir aktivite vs gerçekten çok düşünülmüş ve yapılmış.Ama oynanış 100 üzerinden 1 bile değil.

platoon0x

Üye
Kesinlikle katılıyorum zamanında herkes 8li pt ler halinde kastigi için bu sorun göz ardında kaldı fakat bu oyunda pve dinamiklerinin sıkıntılı olduğunu 50 kere söyledim, ya mob damagelerine ayar çekin ya da yazan levellerini güncelleyin, 85 level bp 60 70 level mob a 5 6 skill vurmamali, veya o mob dan tek vuruşta %25 cani gitmemeli. Bi kere 65 70 levele kadar herkesin görev itemleri ve görevler ile kolay bir şekilde ulaşılması gerekiyor, bu oyunda bp ve okçu dışında mob kesebilen karakter yok

the0fear

Üye
Kesinlikle katılıyorum zamanında herkes 8li pt ler halinde kastigi için bu sorun göz ardında kaldı fakat bu oyunda pve dinamiklerinin sıkıntılı olduğunu 50 kere söyledim, ya mob damagelerine ayar çekin ya da yazan levellerini güncelleyin, 85 level bp 60 70 level mob a 5 6 skill vurmamali, veya o mob dan tek vuruşta %25 cani gitmemeli. Bi kere 65 70 levele kadar herkesin görev itemleri ve görevler ile kolay bir şekilde ulaşılması gerekiyor, bu oyunda bp ve okçu dışında mob kesebilen karakter yok
Katılıyorum ve mana olayına da bir güncelleme lazım biz neden zorla mana almak zorudnayız ?. Hayatımda hiç bir zaman böyle bir oyun görmedim duymadım. 1gb ye char str pri dizdim ezik moblarda mob başına 1 mana pot harcıyorum. Sonra 15gbye çıkarttım çar hala 1 moba 1 mana harcıyor 1gb vs 15gb arasında neredeyse fark yok üstüne niye ben gidip ucuz bir şekilde potcudan 1-2k ya mana potu alamıyorumda zorla 15 tl veriyorum ?

Gensuke

Üye
oyun solo oynanabilecek bir oyun değil maalesef yönetim bu konuda da kandırdı sanırım bizi. ( solo oyuncuları da düşüneceğiz demişlerdi)

CTZeph

Yeni Üye
Bu konu ile ilgili birşeyler düşünen hıcbır yetkili yok mu acaba su mesajları okuyunca ınsan bır sey yapmadan duramaz şayet ?

Figma

Üye
oyun solo oynanabilecek bir oyun değil maalesef yönetim bu konuda da kandırdı sanırım bizi. ( solo oyuncuları da düşüneceğiz demişlerdi)
Solo oyuncuların farkında bile olduklarını düşünmüyorum. Oyun tamamaen kriptoborsaya döndü 1m=3tl herkes ne kadar az masrafla ne kadar çok m kasarım derdinde. Bunu çok basit bir şekilde youtube videoları ile anlayabilirsiniz. En çok gold veren slotlar, 10 saatlik slot farmı videoları vs. vs...

LAURENCE

Üye
O kadar haklı bir konu ki, Kaç lvl olursanız olun modlara olan vuruş dengeniz hep stabil kalıyor. Umarım buna bir çözüm gelir. Emek harcayarak gelişen insaların çoğu bundan dolayı oyun bıraktı 3 kişi en yakınen tanıdığım zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt