herkese merhaba. oyuna yeni başladım. 64 lv bir okcum var. oyun içi chat de bulunan global sekmesinden item satılır floodu attım. sonra mutelendiğimi farkettim.
bir destek bileti oluşturdum. suçumu ve ne kadar süre mute yediğimi öğrenmek icin.
tarafıma verilen cevap özetle;
hesabın 8 Mayıs saat 00:05'e kadar kısıtlama almış durumunda. (yani 24 saat mute yemişim)
ama mute hala acılmadı bugün 6. gün oluyor. ticket attım tekrardan. dediler ki 76 lv üstü global chati kullanamaz. ne alaka abi. ben sana global kullanamıyorum demiyorum ki. hiç bir sohbet sekmesini kullanamıyorum. muteliyim. durumu acıkladım. şimdide kimse cevap vermiyor. destek biletine de discord mesajlarımada.
şimdi size soruyorum. 6 gündür hiç bir exp partye ataker arayanlara pm atamayıp partylere giremememin,
pazarda kimseyle pazarlık atamayıp pazarcılık işimin sekteye uğramasının,
oyunda yeni biri olarak kimseyle iletişim kuramamanın,
exp e yatıp rez aranıyor diye yazamamanın,
bu ve daha fazlası zararımın karşılığını kim verecek bana? premium sürem de çöpe gitti.
artık birisi umursayıp yardımcı olacakmı?
karakter adı: BigShow
bir destek bileti oluşturdum. suçumu ve ne kadar süre mute yediğimi öğrenmek icin.
tarafıma verilen cevap özetle;
hesabın 8 Mayıs saat 00:05'e kadar kısıtlama almış durumunda. (yani 24 saat mute yemişim)
ama mute hala acılmadı bugün 6. gün oluyor. ticket attım tekrardan. dediler ki 76 lv üstü global chati kullanamaz. ne alaka abi. ben sana global kullanamıyorum demiyorum ki. hiç bir sohbet sekmesini kullanamıyorum. muteliyim. durumu acıkladım. şimdide kimse cevap vermiyor. destek biletine de discord mesajlarımada.
şimdi size soruyorum. 6 gündür hiç bir exp partye ataker arayanlara pm atamayıp partylere giremememin,
pazarda kimseyle pazarlık atamayıp pazarcılık işimin sekteye uğramasının,
oyunda yeni biri olarak kimseyle iletişim kuramamanın,
exp e yatıp rez aranıyor diye yazamamanın,
bu ve daha fazlası zararımın karşılığını kim verecek bana? premium sürem de çöpe gitti.
artık birisi umursayıp yardımcı olacakmı?
karakter adı: BigShow
Son düzenleme: