mutenin açılmaması

bigshow

Üye
herkese merhaba. oyuna yeni başladım. 64 lv bir okcum var. oyun içi chat de bulunan global sekmesinden item satılır floodu attım. sonra mutelendiğimi farkettim.
bir destek bileti oluşturdum. suçumu ve ne kadar süre mute yediğimi öğrenmek icin.
tarafıma verilen cevap özetle;

hesabın 8 Mayıs saat 00:05'e kadar kısıtlama almış durumunda. (yani 24 saat mute yemişim)

ama mute hala acılmadı bugün 6. gün oluyor. ticket attım tekrardan. dediler ki 76 lv üstü global chati kullanamaz. ne alaka abi. ben sana global kullanamıyorum demiyorum ki. hiç bir sohbet sekmesini kullanamıyorum. muteliyim. durumu acıkladım. şimdide kimse cevap vermiyor. destek biletine de discord mesajlarımada.

şimdi size soruyorum. 6 gündür hiç bir exp partye ataker arayanlara pm atamayıp partylere giremememin,
pazarda kimseyle pazarlık atamayıp pazarcılık işimin sekteye uğramasının,
oyunda yeni biri olarak kimseyle iletişim kuramamanın,
exp e yatıp rez aranıyor diye yazamamanın,
bu ve daha fazlası zararımın karşılığını kim verecek bana? premium sürem de çöpe gitti.
artık birisi umursayıp yardımcı olacakmı?

karakter adı: BigShow

Son düzenleme:

berktun

Üye
Aynı mevzudan bende 24 saat(72 saat) mute yemiştim sürekli ticket at discorddan falanda yaz. Discorddanda ayrıca bilet oluşturabiliyorsun onuda dene. Manuel olarak açıyorlar otomatik bir sistemleri yok anladığım kadarıyla.
Bide mutenin tipleride yok küfürden yiyene herşeye ver ama ticaretten yiyene all chatten ver pmden #add yazamadığımdan kaç gün premium yalan olmuştu benimde.

bigshow

Üye
Aynı mevzudan bende 24 saat(72 saat) mute yemiştim sürekli ticket at discorddan falanda yaz. Discorddanda ayrıca bilet oluşturabiliyorsun onuda dene. Manuel olarak açıyorlar otomatik bir sistemleri yok anladığım kadarıyla.
Bide mutenin tipleride yok küfürden yiyene herşeye ver ama ticaretten yiyene all chatten ver pmden #add yazamadığımdan kaç gün premium yalan olmuştu benimde.

hocam yer yerden yazıyorum ama kimse ilgilenmiyor. dc de oyun ici bilet olustur diye cevap veriyor başka tövbe bişe yazan yok. bazısı hiç cevap dahi vermiyor. buraya yazdım belki sesimi duyarlar diye. 6 gündür dediğin gibi exp farm ticaret birsürü zarardayız ama sanmıyorum telafi edilsin. bari mutemiz açılsa ya

berktun

Üye
Telafi yok mute attıklarında dc oluyorsun manuel atılıyor manuel açılması lazım ama gününde açıldığına daha şahit olmadım yani geçmiş olsun gerçekten aşırı sinir bozucu bir durum.
Açıldığı zaman arkadaşlarla parti kurmuştuk gece açmışlar ve tahmin edin açma yöntemi nasıl?
Tabiiki dc ederek :D

bigshow

Üye
Telafi yok mute attıklarında dc oluyorsun manuel atılıyor manuel açılması lazım ama gününde açıldığına daha şahit olmadım yani geçmiş olsun gerçekten aşırı sinir bozucu bir durum.
Açıldığı zaman arkadaşlarla parti kurmuştuk gece açmışlar ve tahmin edin açma yöntemi nasıl?
Tabiiki dc ederek :D
gerçekten yazık. çok yazık. daha ceza sistemine ayar çekilmemiş 1 sene olmus diyorlar oyun acılalı. 1 haftadır çok basit bir mesele çözülmedi. yazık

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt