Neden Herkes Okçu Olmuş

rdvn1990

Üye

TWİCH ' TEN SİZLER İÇİN ALINMIŞ VE EDİTLENMİŞTİR.

Youtube Kanalımızda Alpha Videolarına Ulaşabilirsiniz..​

Uçan Zürafa

Üye
Sizler sanırım MMORPG oyunlarına fazla yabancısınız. Daha alfa sürümde tek jobdan bu kadar şikayet etmenin başka bir açıklaması olmaz ki oyun official olduktan sonra daha fazla şikayet edeceğinize adım gibi eminim. Siz bugün tek bir jobdan şikayet ediyorsunuz yarın öbür bu oyuna mage, warrıor, asas teamler gelecek. Oyun kalabalıklaştığında da böyle şikayet edecekseniz kusura bakmayın yol yakınken vazgeçin. Meşgul etmeyin insanları.

İyi oyunlar.

swatchswiss5

Üye
Sizler sanırım MMORPG oyunlarına fazla yabancısınız. Daha alfa sürümde tek jobdan bu kadar şikayet etmenin başka bir açıklaması olmaz ki oyun official olduktan sonra daha fazla şikayet edeceğinize adım gibi eminim. Siz bugün tek bir jobdan şikayet ediyorsunuz yarın öbür bu oyuna mage, warrıor, asas teamler gelecek. Oyun kalabalıklaştığında da böyle şikayet edecekseniz kusura bakmayın yol yakınken vazgeçin. Meşgul etmeyin insanları.

İyi oyunlar.
geldi iç içe girip Z SKİL YAP ! diye bağıran arkadaşımız :)))

Uçan Zürafa

Üye
geldi iç içe girip Z SKİL YAP ! diye bağıran arkadaşımız :)))
Ben solo mage oyuncusuyum dostum. Sizin gibi milletin ne oynayıp ne oynamadığını ya da ne oynamak isteyeceğini bilmeden gelişi güzel ve boş konu açıp şikayet etmiyorum. Önümüzdeki günlerde solo mageler ile ilgili de konu açarsınız: "Solo mageler LR atıp kitliyor, ice atıp slow atıyor sonra eğlene eğlene kesiyor. Nerf istiyoruz."

Oyunda başarılar dilerim.

cetinmurat

Üye

İyi oyunlar.
+1

XELIDZO

Üye
Her sınıfa anti plays yapabilirsin. Stratejik düşünmeli ve oynamalısınız sadece.

cetinmurat

Üye
Normal şartlarda warrior oynayan bir insanım ancak bu oyunda yakın temasa çok giremiyorum bilgisayarım kaldırmıyor çok kasıyor :( o yüzden mecburen uzaktan oynamak için okçu seçtim... yoksa bu oyunu oynamasam içime dert olurdu :D

swatchswiss5

Üye
Ben solo mage oyuncusuyum dostum. Sizin gibi milletin ne oynayıp ne oynamadığını ya da ne oynamak isteyeceğini bilmeden gelişi güzel ve boş konu açıp şikayet etmiyorum. Önümüzdeki günlerde solo mageler ile ilgili de konu açarsınız: "Solo mageler LR atıp kitliyor, ice atıp slow atıyor sonra eğlene eğlene kesiyor. Nerf istiyoruz."

Oyunda başarılar dilerim.
solo mage oynamaya devam et kardeşim aklının ermedeği işlere karışma sen

swatchswiss5

Üye
Her sınıfa anti plays yapabilirsin. Stratejik düşünmeli ve oynamalısınız sadece.
aynen dostum oku havada tutup geri fırlatmamız falan gerek yapamıyoruz maruz gör bizi. sen bi öneri verirmisin 16 kişinin iç içe girdiği bir alanda nasıl pk atılır aydınlat bizi lütfen.

XELIDZO

Üye
aynen dostum oku havada tutup geri fırlatmamız falan gerek yapamıyoruz maruz gör bizi. sen bi öneri verirmisin 16 kişinin iç içe girdiği bir alanda nasıl pk atılır aydınlat bizi lütfen.
Bir çok yöntemi var. Bunu düşünebildiğin zaman ortalama oyuncu seviyesinden ayrışıp iyi oyuncu olabilirsin. Şikayet etmek yerine çözüm odaklı olun. Sadece oyunda değil hayatın her noktasında işinize yarar.

Uçan Zürafa

Üye
Bir çok yöntemi var. Bunu düşünebildiğin zaman ortalama oyuncu seviyesinden ayrışıp iyi oyuncu olabilirsin. Şikayet etmek yerine çözüm odaklı olun. Sadece oyunda değil hayatın her noktasında işinize yarar.
Zorlama zorlama ben denedim işe yaramıyor. Bu kitle her şeyden şikayet eder ama düşünmez "Böyle oyunculara karşı ben nasıl oynayabilirim?" "Nasıl oynarsam dayanabilirim, nasıl oynarsam aradan kill çıkartabilirim?" Bunların istediği armut piş ağzıma düş. Her şeye ben tek atayım, her şeye en fazla damage atayım. Bırak nerf istesinler.

berke

Üye
Ben warrior ile devam herkes okçu olmaya devam etsin :)

rdvn1990

Üye
Kendi Adıma Konuşacak Olursak Yıllardan Beri Pvp Usko Serverlar' da Okçu Komutcusu Olarak Oynadım Birlikte Oynadığımız Arkadaşlarımız Okçu Oynamayı Bilen ve Seven Arkadaşlarımız' dı Diyeceğim O ki ' Mageler Nasıl Irkı Görüp Nova Atıp Kaçıyorsa ' ' Okçularda Uzakdan Z Skill Yerine Göre Vurabilir 5 li girilecek yer var girmiyecek yer var vs atıalcak yer var atılmayacak yer var herkes ' de z skill sanmasın okçu oynamayı .. Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın ..... ( Okçunun Dibinde Durabilene Aşk Olsun Yersin 5 li Oturursun Yerine :)

spulchre

Üye
Her sınıfa anti plays yapabilirsin. Stratejik düşünmeli ve oynamalısınız
Ben çok iyi bir oyuncu değilim nasıl anti plays yapıcağımı söylersen kendimi geliştirmek isterim. Okçu hızlı koşuyo lupu var asasla yaklaşamassın bile warioru söylemiyom bile dalga geçe geçe keserler mage nova range gırene kadar heralde pt den 3-4 kişi yatmış olur. 2 parti okşuya karşı nasıl bir antiplays yapmam gerektiğini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. İyi forumlar

swatchswiss5

Üye
Kendi Adıma Konuşacak Olursak Yıllardan Beri Pvp Usko Serverlar' da Okçu Komutcusu Olarak Oynadım Birlikte Oynadığımız Arkadaşlarımız Okçu Oynamayı Bilen ve Seven Arkadaşlarımız' dı Diyeceğim O ki ' Mageler Nasıl Irkı Görüp Nova Atıp Kaçıyorsa ' ' Okçularda Uzakdan Z Skill Yerine Göre Vurabilir 5 li girilecek yer var girmiyecek yer var vs atıalcak yer var atılmayacak yer var herkes ' de z skill sanmasın okçu oynamayı .. Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın ..... ( Okçunun Dibinde Durabilene Aşk Olsun Yersin 5 li Oturursun Yerine :)
kardesim öncelikle okçu komutçusu olduğun için zeka seviyenin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum ve acıyorum sana, şu 5li ok muhabbetine gelirsek sizden istediğimiz de bu zaten eğer mouse tutmayı unutmadıysanız malum Z1 basmaktan unutmuş olabilirsiniz, o dediğini bi denemeye çalış bunun üzerine git sen aslanım tebrikler !

rdvn1990

Üye
kardesim öncelikle okçu komutçusu olduğun için zeka seviyenin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum ve acıyorum sana, şu 5li ok muhabbetine gelirsek sizden istediğimiz de bu zaten eğer mouse tutmayı unutmadıysanız malum Z1 basmaktan unutmuş olabilirsiniz, o dediğini bi denemeye çalış bunun üzerine git sen aslanım tebrikler !
Öncelikle Yorumun için teşekkürmü ediyim başka birşey mi söyleyim bilemedim bu oyunda her karekterin ayrı bir zevki vardır herkes istediği jobu oynayabilir ve yorumlayabilir kişiye kalmış birşey.

Vision

Senior Moderatör
Lütfen konu içinde tartışırken birbirimizi kıracak kelimeler kullanmamaya dikkat edelim ve üslubumuzu bozmayalım.

iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt