geldi iç içe girip Z SKİL YAP ! diye bağıran arkadaşımız ))Sizler sanırım MMORPG oyunlarına fazla yabancısınız. Daha alfa sürümde tek jobdan bu kadar şikayet etmenin başka bir açıklaması olmaz ki oyun official olduktan sonra daha fazla şikayet edeceğinize adım gibi eminim. Siz bugün tek bir jobdan şikayet ediyorsunuz yarın öbür bu oyuna mage, warrıor, asas teamler gelecek. Oyun kalabalıklaştığında da böyle şikayet edecekseniz kusura bakmayın yol yakınken vazgeçin. Meşgul etmeyin insanları.
İyi oyunlar.
genelde oynamayı bilmeyen ve kolay oynanabilen Karekter Olduğu İçin kişiler tercih ediyor . ( OKÇU OYNAMAYI BİLEN KARDELERİME LAFIM YOK
Ben solo mage oyuncusuyum dostum. Sizin gibi milletin ne oynayıp ne oynamadığını ya da ne oynamak isteyeceğini bilmeden gelişi güzel ve boş konu açıp şikayet etmiyorum. Önümüzdeki günlerde solo mageler ile ilgili de konu açarsınız: "Solo mageler LR atıp kitliyor, ice atıp slow atıyor sonra eğlene eğlene kesiyor. Nerf istiyoruz."geldi iç içe girip Z SKİL YAP ! diye bağıran arkadaşımız ))
+1Sizler sanırım MMORPG oyunlarına fazla yabancısınız. Daha alfa sürümde tek jobdan bu kadar şikayet etmenin başka bir açıklaması olmaz ki oyun official olduktan sonra daha fazla şikayet edeceğinize adım gibi eminim. Siz bugün tek bir jobdan şikayet ediyorsunuz yarın öbür bu oyuna mage, warrıor, asas teamler gelecek. Oyun kalabalıklaştığında da böyle şikayet edecekseniz kusura bakmayın yol yakınken vazgeçin. Meşgul etmeyin insanları.
İyi oyunlar.
solo mage oynamaya devam et kardeşim aklının ermedeği işlere karışma senBen solo mage oyuncusuyum dostum. Sizin gibi milletin ne oynayıp ne oynamadığını ya da ne oynamak isteyeceğini bilmeden gelişi güzel ve boş konu açıp şikayet etmiyorum. Önümüzdeki günlerde solo mageler ile ilgili de konu açarsınız: "Solo mageler LR atıp kitliyor, ice atıp slow atıyor sonra eğlene eğlene kesiyor. Nerf istiyoruz."
Oyunda başarılar dilerim.
aynen dostum oku havada tutup geri fırlatmamız falan gerek yapamıyoruz maruz gör bizi. sen bi öneri verirmisin 16 kişinin iç içe girdiği bir alanda nasıl pk atılır aydınlat bizi lütfen.Her sınıfa anti plays yapabilirsin. Stratejik düşünmeli ve oynamalısınız sadece.
Bir çok yöntemi var. Bunu düşünebildiğin zaman ortalama oyuncu seviyesinden ayrışıp iyi oyuncu olabilirsin. Şikayet etmek yerine çözüm odaklı olun. Sadece oyunda değil hayatın her noktasında işinize yarar.aynen dostum oku havada tutup geri fırlatmamız falan gerek yapamıyoruz maruz gör bizi. sen bi öneri verirmisin 16 kişinin iç içe girdiği bir alanda nasıl pk atılır aydınlat bizi lütfen.
Zorlama zorlama ben denedim işe yaramıyor. Bu kitle her şeyden şikayet eder ama düşünmez "Böyle oyunculara karşı ben nasıl oynayabilirim?" "Nasıl oynarsam dayanabilirim, nasıl oynarsam aradan kill çıkartabilirim?" Bunların istediği armut piş ağzıma düş. Her şeye ben tek atayım, her şeye en fazla damage atayım. Bırak nerf istesinler.Bir çok yöntemi var. Bunu düşünebildiğin zaman ortalama oyuncu seviyesinden ayrışıp iyi oyuncu olabilirsin. Şikayet etmek yerine çözüm odaklı olun. Sadece oyunda değil hayatın her noktasında işinize yarar.
Ben çok iyi bir oyuncu değilim nasıl anti plays yapıcağımı söylersen kendimi geliştirmek isterim. Okçu hızlı koşuyo lupu var asasla yaklaşamassın bile warioru söylemiyom bile dalga geçe geçe keserler mage nova range gırene kadar heralde pt den 3-4 kişi yatmış olur. 2 parti okşuya karşı nasıl bir antiplays yapmam gerektiğini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. İyi forumlarHer sınıfa anti plays yapabilirsin. Stratejik düşünmeli ve oynamalısınız
hala bekliyoruz senden "anti plays" dediğin şeyi. lütfen açıklar mısın artık yoksa boş yapmaya devam mı evlatbeynin olsaydı bu muhabbeti yapıyor olmazdık. ben de acıyorum kendime burda andaval bir insana laf anlatmaya çalışıyorum hahaha pardon ABİ
kardesim öncelikle okçu komutçusu olduğun için zeka seviyenin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum ve acıyorum sana, şu 5li ok muhabbetine gelirsek sizden istediğimiz de bu zaten eğer mouse tutmayı unutmadıysanız malum Z1 basmaktan unutmuş olabilirsiniz, o dediğini bi denemeye çalış bunun üzerine git sen aslanım tebrikler !Kendi Adıma Konuşacak Olursak Yıllardan Beri Pvp Usko Serverlar' da Okçu Komutcusu Olarak Oynadım Birlikte Oynadığımız Arkadaşlarımız Okçu Oynamayı Bilen ve Seven Arkadaşlarımız' dı Diyeceğim O ki ' Mageler Nasıl Irkı Görüp Nova Atıp Kaçıyorsa ' ' Okçularda Uzakdan Z Skill Yerine Göre Vurabilir 5 li girilecek yer var girmiyecek yer var vs atıalcak yer var atılmayacak yer var herkes ' de z skill sanmasın okçu oynamayı .. Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın ..... ( Okçunun Dibinde Durabilene Aşk Olsun Yersin 5 li Oturursun Yerine
Öncelikle Yorumun için teşekkürmü ediyim başka birşey mi söyleyim bilemedim bu oyunda her karekterin ayrı bir zevki vardır herkes istediği jobu oynayabilir ve yorumlayabilir kişiye kalmış birşey.kardesim öncelikle okçu komutçusu olduğun için zeka seviyenin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum ve acıyorum sana, şu 5li ok muhabbetine gelirsek sizden istediğimiz de bu zaten eğer mouse tutmayı unutmadıysanız malum Z1 basmaktan unutmuş olabilirsiniz, o dediğini bi denemeye çalış bunun üzerine git sen aslanım tebrikler !