Neden Herkes Okçu Olmuş

swatchswiss5

Üye
tabii ki haklısın dostum herkes istediği jobu oynuyor zaten, "her karakterin ayrı bir zevki var " cümlene gelirsek sana katılıyorum Z1 tuşuna basmak epey eğlenceli olmalı bu zevkten mahrum kaldığım için üzülüyorum ne yalan söyliyeyim ! :) iyi forumlar dostum

BrhnGndz

Üye
Asas yerine warrior açalım bu sefer dedik, oyun açılınca böyle olursa pve takılırız artık :)
Önemli olan zevk almak oyun bu arkadaşlar, relax.

X A

Üye
Saçma konu ve gereksiz. Herkes isterse okçu olur isterse mage :)

Vuaxx

Üye
eminim ki z1 yapabilecek herkesin ıq ve yeteneği vardır söyleyeceklerim bu kadar ( yaş gözetmeksizin)

X A

Üye
eminim ki z1 yapabilecek herkesin ıq ve yeteneği vardır söyleyeceklerim bu kadar ( yaş gözetmeksizin)

Bu oyunu oynamak için yeteneğe gerek yokki :D Bana göre ha z1 z1 yapmışsın ha defans kırma düşünce z2 z2 yapmışsın ha 3-2-1 deyince ileriye tıklayıp meteor atmışsın ha db yiyenin ismine yaklaşıp 3e 4e basmışsın. Çokta şey yapmamak lazım yetenek olayını :D

0mer6752

Üye
Neden bu kadar kasıyorsunuz ki? denemek için mage açtım 2 pt okçuyu 5 denememin 5inden de görünmeden arkadan novaladım 2 saniye civarı sonra gördüler bodoslama üstüne koşarsan seni keserler tabi okçunun işi bu uzaktan vurmak zaten bu yüzden strateji gerekiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt