Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere nedir bu dv 1 kanal olma inadı? Ben yeri geliyor monu kovalıyorum yeri geliyor pk atmaya bowl gidiyorum yeri geliyor arkadaşlarımla veya solo farm atıyorum kısacası dv de meslek hariç herşeyi yapan bir oyuncuyum. Bowlda pk dönmüyor diyerek insanları tıkıştırıyorsunuz 1 kanala meslekçileri de tıkıyorsunuz aynı kanala, sonuç magical looter 5saniyede zorla kutu topluyor. Tıklayarak alıyorsun yine 5saniyede zorla topluyorsun yaratıklar kafaya göre 2x hızlı vuruyor kafaya göre normal vuruyor lagdan geçilmiyor sanırsın 1000pingle oynuyoruz. Emin olun herkesi buraya tıkınca pk falan canlanmıyor bowlda en yoğun saatte bile gelmeyince gelmiyor bazı arkadaşlar,gidip farmer darlasın kessin birileri sizde kalkıp ooo pkyı canlandırdık bakın nasıl yoğun ama falan diye sevinirsiniz
Pknın canlandığı falan yok herkesi tıktınız bir yere lagdan kanser olmak mı dersin farm atayım desen bowl gitmeyip aaa pk dönmüyor ayağı yapanların farmcı kesmesi mi dersin saymakla bitmez kısacası. İnsanlara işkence çektirmeyi bırakın sunucularınız kaldırmıyorsa dv yi 1 kanala indirmek zorunda değilsiniz burası pvp sunucusu değil pk da pk diye ölüp biten varsa bowlda hergün güzel güzel dönüyor pk uzun saatler boyunca herkes yerini de biliyor tarife gerek yok sizlerden ricam şurada kalmışız biz bize var olan oyuncuları da teknik aksaklıklar o bu sebeplerle kaçırmayın da güzel güzel hep beraber devam edelim oyunumuza. Gelip senin internetin kötüdür sunucularda problem yok bla bla diye bizi suçlamamanız adına fotoğrafı da aşağıya ekleyeyim.