Nedir bu dv1 inadı?

N1pple

Üye
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere nedir bu dv 1 kanal olma inadı? Ben yeri geliyor monu kovalıyorum yeri geliyor pk atmaya bowl gidiyorum yeri geliyor arkadaşlarımla veya solo farm atıyorum kısacası dv de meslek hariç herşeyi yapan bir oyuncuyum. Bowlda pk dönmüyor diyerek insanları tıkıştırıyorsunuz 1 kanala meslekçileri de tıkıyorsunuz aynı kanala, sonuç magical looter 5saniyede zorla kutu topluyor. Tıklayarak alıyorsun yine 5saniyede zorla topluyorsun yaratıklar kafaya göre 2x hızlı vuruyor kafaya göre normal vuruyor lagdan geçilmiyor sanırsın 1000pingle oynuyoruz. Emin olun herkesi buraya tıkınca pk falan canlanmıyor bowlda en yoğun saatte bile gelmeyince gelmiyor bazı arkadaşlar,gidip farmer darlasın kessin birileri sizde kalkıp ooo pkyı canlandırdık bakın nasıl yoğun ama falan diye sevinirsiniz :) Pknın canlandığı falan yok herkesi tıktınız bir yere lagdan kanser olmak mı dersin farm atayım desen bowl gitmeyip aaa pk dönmüyor ayağı yapanların farmcı kesmesi mi dersin saymakla bitmez kısacası. İnsanlara işkence çektirmeyi bırakın sunucularınız kaldırmıyorsa dv yi 1 kanala indirmek zorunda değilsiniz burası pvp sunucusu değil pk da pk diye ölüp biten varsa bowlda hergün güzel güzel dönüyor pk uzun saatler boyunca herkes yerini de biliyor tarife gerek yok sizlerden ricam şurada kalmışız biz bize var olan oyuncuları da teknik aksaklıklar o bu sebeplerle kaçırmayın da güzel güzel hep beraber devam edelim oyunumuza. Gelip senin internetin kötüdür sunucularda problem yok bla bla diye bizi suçlamamanız adına fotoğrafı da aşağıya ekleyeyim.

1671494035906.png

Alkoer

Üye
Dün 12 ping gösterirken dediğiniz gibi çok lag vardı. Ping göstergesine bir yamada değişiklik yapmışlardı şuan gerçeği pek yansıtmıyor.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kızıyorlar bana ama yine söyleyeyim tek kanala düşme olayı pk canlanması için değil.

birol2003

Üye
Dün 12 ping gösterirken dediğiniz gibi çok lag vardı. Ping göstergesine bir yamada değişiklik yapmışlardı şuan gerçeği pek yansıtmıyor.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kızıyorlar bana ama yine söyleyeyim tek kanala düşme olayı pk canlanması için değil.
ilk zamanlar sunucu pingi gösteriliyordu, şimdi sizin servis sağlayıcınız ile aranızdaki pingi gösteriyor.

RickSancheZz

Üye
moblar, keşkül gibi titreye titreye hareket ediyor, ya lag sorunu çözülsün yada dv2 sabit açık kalsın

Witch_King

Üye
Her zaman olduğu gibi bu iş yine asas paşazade beylerimize yaradı. Toplayıcılık yapalım diyoruz tek yiyoruz. Farm atsan gene aynı. Kimin vurduğunu görmeden yerdesin.

Bu görünmezlik olayına acilen bir düzenleme getirmeleri lazım. Bu dengeleri alt üst eden bir özellik. Daha doğrusu saçma bir özellik. Adam kendine resist basıyor def basıyor cure atıyor heal atıyor. Yani karşı sınıfın her skiline karşı counter skili var. Ama biz onun görünmezliğine karşı hiç bir halt yapamıyoruz arkadaş. Herkesten hızlı koşması da cabası.. Say say bitmiyor maşallah.

Konu neden buraya geldi derseniz genel olarak asaslar yüzünden Dv' de adım atılmıyor.

Genci

Üye
Erken erişim bir oyun olarak henüz classların gelişimi tamamlanmamışken ( Asassin hariç) tek faydalı yanı asassin kardeşlerimi hiç yormadan herkesi tek servere toplamaya yaradı. Dv gir biraz dolaş 6-7 kere karşılık veremeden grup olarak gezen asassinlere öl 1 sc bitiremeden alt+f4 gün içinde bi kaç kere aynı şeyi yaşadıktan sonra şanslı isen nispeten sakin bir günde dv de bir kaç saat geçirebilirsin asassinlere nerf gelmesin de şu class dengesini artık sağlayın lütfen dv de zaman geçirilemiyor. oyundaki zamanımın %100 ünü dv de geçiren biri olarak sürekli yeni nick li asassinler gelmeye devam ediyor bunun sonu nereye gidecek bakalım. assasine nerf gelirse dizilen o kadar char var o insanlarada haksızlık olucak adaletli bir denge düşünülmeli.

Balerion

Üye
Erken erişim bir oyun olarak henüz classların gelişimi tamamlanmamışken ( Asassin hariç) tek faydalı yanı asassin kardeşlerimi hiç yormadan herkesi tek servere toplamaya yaradı. Dv gir biraz dolaş 6-7 kere karşılık veremeden grup olarak gezen asassinlere öl 1 sc bitiremeden alt+f4 gün içinde bi kaç kere aynı şeyi yaşadıktan sonra şanslı isen nispeten sakin bir günde dv de bir kaç saat geçirebilirsin asassinlere nerf gelmesin de şu class dengesini artık sağlayın lütfen dv de zaman geçirilemiyor. oyundaki zamanımın %100 ünü dv de geçiren biri olarak sürekli yeni nick li asassinler gelmeye devam ediyor bunun sonu nereye gidecek bakalım. assasine nerf gelirse dizilen o kadar char var o insanlarada haksızlık olucak adaletli bir denge düşünülmeli.
Asasa niye nerf gelmesin, dengesizlik varsa gayet çözülsün nerflensin. Mageyi okçuyu catır çatır nerflerken kimsenin sesi çıkmadı. Neymiş dengeymiş. Şimdi de görülmemiş şekilde asaslardan yana kaydı ibre. Asası da çatır çatır nerflesinler de göreyim

Balerion

Üye
moblar, keşkül gibi titreye titreye hareket ediyor, ya lag sorunu çözülsün yada dv2 sabit açık kalsın
Hocam bence dv2 ve dv3 sabit olarak açık kalmalı. Kingdomlarda da 2. kanaldan sonra 4 geliyor. Okadar amator duruyor ki, bence kingdomlarda 6 kanal açık olmalı. Dvde pk isteyen için adres bellidir, bowl. Yok eğer ben farmcı darlıycam, zayıf adam ariycam dersen ona da eyvallah. 3 kamp olsun 3ünde de ara, arama alanin genişler, farmcı darlamak isteyen için de avantaj olur. Kampın 1e inmesi elbette asaslara yaradı ama daha keyifli hale geldi mi emin değilim. çünkü artık farm slotları da o kadar yoğun ki bir iki parti sağlam priest duruyor, darlayanları kesiyorlar. Tövbe haşa asas hazretleri tam istedikleri gibi rahat rahat adam kesemiyor, tiz asas yeniden bufflana. Başı arşa deye, kazanlar kurula adına destanlar yazıla.

Genci

Üye
Asasa niye nerf gelmesin, dengesizlik varsa gayet çözülsün nerflensin. Mageyi okçuyu catır çatır nerflerken kimsenin sesi çıkmadı. Neymiş dengeymiş. Şimdi de görülmemiş şekilde asaslardan yana kaydı ibre. Asası da çatır çatır nerflesinler de göreyim
Bu denge nerf ile de sağlanabilir elbette. Dediğiniz karakterler nerflendikten sonra sorun düzeldi mi sürekli bir karakter öne çıktı daha güçlü oldu denge bu yüzden önemli her karakterin üstün tarafları olmalı önemli olan bu dengeyi sağlayabilmek yoksa bir sonraki adımda başka karakter için nerf isteyeceğiz böyle sürüp gidicek.

NOT: Bp oynuyorum ve oyunu asassinler yüzünden 1 saat sonra darlanıp çıkıyorum nerf çığırtkanlığı yapmak çok kolay çözüm odaklı olmak lazım.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili N1pple,

Destek için ben de bir görsel bırakayım.

Ek olarak, haftalar önce dv1 ve dv2 açıkken de ticket olarak aktarmıştım yetkili arkadaşlara. DV1'de oynarken gereksiz bir kasma hissiyatı yaşatıyor oyun atmosferi, dv2 de o kadar ciddi hissedilmiyor bu demiştim. Hatta, haddar, lunaskar kingdom haritalarının farklı noktalarında hareket etmek ile dv1'de hareket etmek arasında, hissedilir bir farktan bahsetmiştim. Tabi bunu kelimeler aracılığıyla anlatmak ile, bizzat oynayıp, deneyimleyip farkı gözlemleyen insan arasında bir fark olacağı gibi, yetkili arkadaşların sunucuda biraz vakit geçirmelerini istirham ederim.

Saygılarıma

Ekli dosyalar

• hız.jpg
    hız.jpg
    14.7 KB · Görüntüleme: 24

Balerion

Üye
Bu denge nerf ile de sağlanabilir elbette. Dediğiniz karakterler nerflendikten sonra sorun düzeldi mi sürekli bir karakter öne çıktı daha güçlü oldu denge bu yüzden önemli her karakterin üstün tarafları olmalı önemli olan bu dengeyi sağlayabilmek yoksa bir sonraki adımda başka karakter için nerf isteyeceğiz böyle sürüp gidicek.

NOT: Bp oynuyorum ve oyunu asassinler yüzünden 1 saat sonra darlanıp çıkıyorum nerf çığırtkanlığı yapmak çok kolay çözüm odaklı olmak lazım.
Hocam vallahi dengelensin de ister nerfle ister bufla dengelensin ister herkes asasa dönüp eşitlik saglansın ama bir sekilde dengelensin. Yok eğer değisiklik yapilmayacaksa da herkese sorulsun mevcut düzenin adil olduguna dair hemfikir olunursa buna da razıyım ama genel kani dengesizlik odlugu yonundeyse mudahale edilsin.

Bu ilk online oyun değil, her oyunda dengesizlikler oluyor ve bir sekilde duzeltiliyor. Gercekten asas nerflense bile asasların vazgeçeceğini sanmıyorum çünkü oynaması keyifli ve tutkunları çok fazla. Ve bu nerf asası bitirmek zorunda değil. %100 denge getirmek zorunda da değil asaslar yine bir iki adim onde olmaya devam edebilir sorun yok. Ama mevcut durum cidden tam bir keşmekeş, olacak iş değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt