neye inanalım?

Toiracsi

Üye
örneğin 40 level yemek yapmak için

40 level balıkçılık

40 level harvesting (toplayıcılık)

gerekecek denmedi mi canlı yayınlarda veya meslek rehberlerinde?

her meslek başka dallara bağli olacak denmedi̇ mi̇?

yayinlarda bastira bastira

'' yok öyle pazardan malzeme çeki̇p meslek kasmak ''

demedi̇ni̇z mi̇ ?

diğer meslekler için vesaire vesaire...

şimdi craft yeni açılmışken etrafta 40 level yemek yapanları görüyoruz.

bu karar yeni açıklanırken bu adamlar ne ara 40 level harvesting 40 level balık yaptı ? toplama zaten kapalı heryer bomboş idi..

yayın yapıp bilgi veriyorsunuz ama tam tersini yapıyorsunuz. neye inanacağımızı şaşırdık artık.

sayin yetki̇li̇ler cevabinizi bekli̇yoruz teşekkür ederi̇m.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zbam

Üye
Örneğin 40 level yemek yapmak için
40 level balıkçılık
40 level harvesting (toplayıcılık)
gerekecek denmedi mi canlı yayınlarda veya meslek rehberlerinde?

HER MESLEK BAŞKA DALLARA BAĞLI OLACAK DENMEDİ Mİ?

YAYINLARDA BASTIRA BASTIRA
'' YOK ÖYLE PAZARDAN MALZEME ÇEKİP MESLEK KASMAK ''
DEMEDİNİZ Mİ ?

Diğer meslekler için vesaire vesaire...

Şimdi craft yeni açılmışken etrafta 40 level yemek yapanları görüyoruz.
Bu karar yeni açıklanırken bu adamlar ne ara 40 level harvesting 40 level balık yaptı ? Toplama zaten kapalı heryer bomboş idi..

Yayın yapıp bilgi veriyorsunuz ama tam tersini yapıyorsunuz. Neye inanacağımızı şaşırdık artık.

SAYIN YETKİLİLER CEVABINIZI BEKLİYORUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
Toplama eskiden açıktı o zamanlar kastılar

Tanerrr

Üye
Craft sorunsuz sekilde acildiginda hersey sifirlanmaliydi herkes esit aekilde baslamaliydi. Yok akilli olanlar onceden toplamismista yok yatirim yapmismista. Yoneticilerin tavri hic hos degl

ByDuNKoF

Üye
Craft sorunsuz sekilde acildiginda hersey sifirlanmaliydi herkes esit aekilde baslamaliydi. Yok akilli olanlar onceden toplamismista yok yatirim yapmismista. Yoneticilerin tavri hic hos degl
Başka bi emriniz varmı paşam. Adamlar ortada hiçbirşey yokken başladı işe. Tabi önde olacaklar emek verdiler. Hepsi sıfırlanmalı nasıl ya.

Toiracsi

Üye
Toplama eskiden açıktı o zamanlar kastılar
ama bu adamlar pazardan malzeme çekip kasan adamlar.yani harvestingleri 0 olan adamlar.

craft mayıs 25 gibi kapandı.

toplama malzemeleri ise yine haziran 20/25 arası kaldırıldı..

bu bir aylık sürede bu adamlar 40 level harvesting nasıl yaptı ? (harvesting sadece yemek malzemesinin toplanmasıyla gelişiyordu)

hiç aklın alıyor mu ? adam balıkta bile aylarca duruyorda 40 zor oluyor.hadi balıkçılığı 40 level olmuştur kapalı olan sürede onu anlarım.

arkadaşlar demek i̇stedi̇ği̇m şu;

sanirim bi̇zi̇ bi̇lgi̇lendi̇rdi̇kleri̇ gi̇bi̇

40 level yemek i̇çi̇n

40 level fi̇shi̇ng + 40 level harvesti̇ng di̇ye bi̇r kural yok..

Moderatör tarafında düzenlendi:

jrxql12

Üye
Ama bu adamlar pazardan malzeme çekip kasan adamlar.Yani harvestingleri 0 olan adamlar.
Craft Mayıs 25 gibi kapandı.
Toplama malzemeleri ise yine Haziran 20/25 arası kaldırıldı..

Bu bir aylık sürede bu adamlar 40 level harvesting nasıl yaptı ? (Harvesting sadece yemek malzemesinin toplanmasıyla gelişiyordu)
Hiç aklın alıyor mu ? Adam balıkta bile aylarca duruyorda 40 zor oluyor.Hadi balıkçılığı 40 level olmuştur kapalı olan sürede onu anlarım.

ARKADAŞLAR DEMEK İSTEDİĞİM ŞU;
SANIRIM BİZİ BİLGİLENDİRDİKLERİ GİBİ
40 LEVEL YEMEK İÇİN
40 LEVEL FİSHİNG + 40 LEVEL HARVESTİNG DİYE BİR KURAL YOK..
kardeş craft kapanamdan önce toplayıcılık bu kadar zor degildi 3-5 güne tüm toplayıcıgı 40 lwl yapıyolardı

fuji1707

Üye
cookingde skinning istediği de yazıyor ve skinning yeni çıkmasına rağmen townda 40 level yemekler mevcut, yorum bu kadar.

HeaveN

Üye
@N3v3N sıfırlanmasına gerek yok kaynak artırılabilir millet kasar hemen kaynak çok az hala

Unbeatable

Üye
Bizi takan mı var boşverin oto atağıda kimse istemedi ama getirdiler bu oyundada dünyada olduğu gibi adalet yok

theTitan

Üye
Erken erişim risk işi beyler. Biriniz iteme yatırım yaptı kiminiz exp kiminiz toplayıcılığa. Lwl exp ya da item zorlaşsaydı. Toplayıcılkk yapanlar pişman olacaktı. Ee sen llw kasarken adamda onu kastı riskini aldı. Çoğu oyunda böyle oluyor new world adındaki amozon oyunundada Craft kolaydı. 2,3ay sonra 10 katı zorlaştı. Ben 200 lwl yapmıştım herşeyi sonea milelt neler neler yatırdı 200 olamadı :). Ha bende rise onlinede item exp kastım dedim türkler biraz fırsatçı. Crafta yükselirler sonra kendilerini baltalarlar geek yok dedim. Zaten öyleye olacak şuraya yazıyorım 10 kişi bir neslekte ilerlesin ortak fiyat brlirleseler bile. Farklı hesaplardan ucuz koyanlar olacak :) new word türkler yüzündne bıraktım burdada o stresi çekemem iyikide craft toplayıcılık yapmadım :)

TaturA

Üye
1. Craft ilk acıldıgında bugla Minigimi 26 lvl yaptım evet bunu yönetimde biliyor hatta daha fazlası bile var bence kapanmalıydı. Ve bunu sadece 2 günde yaptımki birçok Mining yapanlarda böyle yaptı.
2. Craft kapanmadan önce odunculuğu 4 günde sadece günde 3/4 saat harcayarak 18/20 lvl yapabiliyordunuz. Şimdi neyse bişiy derdimde..

Yani aslında 5 aylık oyunda sadece 2 ayda günde 3/4 saaat toplayarak bile herşeyi 40 lvl yaptı birileri . Bugla yaptılar normal yaptılar ama az emekle çok iş yaptılar.

Şimdi bakıyorum hepsi para basıyor. Clanlara item satıyorlar. Meteryal satıyorlar vs vs.

Peki yönetim ne diyor sizde yapsaydınız. Ozaman o şekle getirin yapsın herkez

Arkadaşlar kusura bakmayın hakkınızıda helal edin Ben BUG la craft yaptım ve hakkınızı yiyorum benim 2 ayda sallana sallana geldiğim noktaya siz 7/8 ayda zor gelirsiniz.
İşin aslı bu evet adaletse benim içime bu durum hiç sinmiyor.

Adil oyun ne biliyim bu oyunu bir koreli yada amerikalı yapmış olsaydı adalet derdim ama malum türkiye .Bu ve daha fazlasını alınan satılanları yakında belgeli olarak youtuba kanalımda açıklıycam.

Archantos

Üye
1. Craft ilk acıldıgında bugla Minigimi 26 lvl yaptım evet bunu yönetimde biliyor hatta daha fazlası bile var bence kapanmalıydı. Ve bunu sadece 2 günde yaptımki birçok Mining yapanlarda böyle yaptı.
2. Craft kapanmadan önce odunculuğu 4 günde sadece günde 3/4 saat harcayarak 18/20 lvl yapabiliyordunuz. Şimdi neyse bişiy derdimde..

Yani aslında 5 aylık oyunda sadece 2 ayda günde 3/4 saaat toplayarak bile herşeyi 40 lvl yaptı birileri . Bugla yaptılar normal yaptılar ama az emekle çok iş yaptılar.

Şimdi bakıyorum hepsi para basıyor. Clanlara item satıyorlar. Meteryal satıyorlar vs vs.

Peki yönetim ne diyor sizde yapsaydınız. Ozaman o şekle getirin yapsın herkez

Arkadaşlar kusura bakmayın hakkınızıda helal edin Ben BUG la craft yaptım ve hakkınızı yiyorum benim 2 ayda sallana sallana geldiğim noktaya siz 7/8 ayda zor gelirsiniz.
İşin aslı bu evet adaletse benim içime bu durum hiç sinmiyor.

Adil oyun ne biliyim bu oyunu bir koreli yada amerikalı yapmış olsaydı adalet derdim ama malum türkiye .Bu ve daha fazlasını alınan satılanları yakında belgeli olarak youtuba kanalımda açıklıycam.
Herkes biliyordu çoğu kişinin bug ile bu seviyelere geldiğini. Belki arada çıksa çıksa 1-2 kişi çıkar benim emek verip kastım diye ama onu bile sorgulamak gerekir.

Her ne kadar sıfırlanmasının bazı kişilere haksızlık olacağını düşünsem de bu olay sıfırlanmalıydı. Tek tek hesapları bile incelemediler büyük ihtimal. Bunu da yapmaları gerekiyordu.

Sonuç olarak erken erişim adı altında tüm loglar incelenip , emeğiyle kasanlara karşılığı verilip daha sonrasın da tüm craft ve toplayıcılık seviyesi sıfırlanmalıydı. Oyunun ilk ayında herşeyi 40 seviye yapan insanlar vardı bunun normal şekilde olmadığının herkeste farkındaydı.

Artık herşey için çok geç , ne kadar video paylaşırsanız paylaşın veya yazılar yazın sonuç değişmeyecek böyle devam edecekler ve üstü kapanacak malesef.

Açık sözlülüğünüz için teşekkürler. Video paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum , Video 'yu koyduğunuzda foruma konu açarsanız da sevinirim

Babalarınbabası

Üye
Vaktiyle çalışmayan bir sistem için yatırım yapan oyuncular neden ödüllendiriliyor? Çalışsaydı biz de yapardık. Farma girdik, exp kastık. Hepimiz işe yaramayan şeyleri yapalım o zaman. İleride değerlenir mantığıyla. Böyle iş mi olur arkadaş?

TaturA

Üye
Herkes biliyordu çoğu kişinin bug ile bu seviyelere geldiğini. Belki arada çıksa çıksa 1-2 kişi çıkar benim emek verip kastım diye ama onu bile sorgulamak gerekir.

Her ne kadar sıfırlanmasının bazı kişilere haksızlık olacağını düşünsem de bu olay sıfırlanmalıydı. Tek tek hesapları bile incelemediler büyük ihtimal. Bunu da yapmaları gerekiyordu.

Sonuç olarak erken erişim adı altında tüm loglar incelenip , emeğiyle kasanlara karşılığı verilip daha sonrasın da tüm craft ve toplayıcılık seviyesi sıfırlanmalıydı. Oyunun ilk ayında herşeyi 40 seviye yapan insanlar vardı bunun normal şekilde olmadığının herkeste farkındaydı.

Artık herşey için çok geç , ne kadar video paylaşırsanız paylaşın veya yazılar yazın sonuç değişmeyecek böyle devam edecekler ve üstü kapanacak malesef.

Açık sözlülüğünüz için teşekkürler. Video paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum , Video 'yu koyduğunuzda foruma konu açarsanız da sevinirim
Konu çok açtım aslında videolu bile koydum bugu şuan bile BUG VAR ama birilerinin menfaati var konuşmuyor kimse. Sanırım yönetime yakın kişiler var yoksa bir oyun neden bukdar eğilip büzülsünki. Sıfırladım der geçer ama işte biriilerinin içeriyemi yakınlığı var yoksa o birileri içerdenmi onu açıklıycam yakın zamanda artık birilerinin üzerinden Tl kazanma olayından midem bulandı. Ben haksızlık yapıyorum, birilerinin hakkını yiyorum ama yönetimde bunu istiyor daha fazlasını yakında youtube de açıklıycam. Şunu da aklınıda bulunsun kim emek var diyorsa emin olun en çok o bu işten rant elde etmiştir. Son sözüm Burhan beye kime içerden craft yaptırdıysanız onun üzerinden item basıp sattıracaksanız hepsini açıklıycam yok öyle el altından item satma devri .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt