neye inanalım?

bedomazo

Üye
Açılalı 1 hafta olmuş emektir saygı duyarım diyorsun.Kaynağın bu kadar az olduğu bir zamanda skining arkeoloji 30/40 ne demek haberin var mı ?
dorion kingdom ve hagard haritalarinin hepsindeki hayvanlari kesebiliyosun bence imkansiz degil yaptigimdan degil tekrar soyluyorum ben 9lvlim

Archantos

Üye
dorion kingdom ve hagard haritalarinin hepsindeki hayvanlari kesebiliyosun bence imkansiz degil yaptigimdan degil tekrar soyluyorum ben 9lvlim
Kardeşim Arkeolojiyi nasıl 40 yapıyolar hadi skinning bir şekilde 20 yapmış olsalar bile , bug ile tüm seviyeleri fullediler bunu herkes biliyor craft zaten bu sebeple kapandı zamanında

birol2003

Üye
1662365827112.png
Buyrun

Vision

Senior Moderatör
Arkadaşlar gördüğünüz her şeye inanmayın, sadece bu görsel özelinde değil genel olarak söylüyorum. Görsele gelecek olursak, normalde Archaeology mesleğinin altında Fishing olması gerekirken görselde Harvesting var. Fishing mesleği 33 seviye olan bir kullanıcı amatör bir çalışma hazırlamış. :)

Laykkie

Üye
Arkeolojiyi 33 görünce kalp krizi geçiriyordum. Çünkü biz bu işi klanca 5 dk dahi ara vermeden yaptık anca arkeoloji 21 lvl oldu.

bedomazo

Üye
Kardeşim Arkeolojiyi nasıl 40 yapıyolar hadi skinning bir şekilde 20 yapmış olsalar bile , bug ile tüm seviyeleri fullediler bunu herkes biliyor craft zaten bu sebeple kapandı zamanında
kim nasil fulledi knk varsa kanitin gorelimde boyle bos konusmaktan oteye gidemiyo evet 40 olan insanlar var (not:kendi 40 meslegim yok) ama cogu emegiyle oyle bugla falan direk 40 olma gibi birsey oldugunu dusunmuyorum arkadasin attigi harvesting mining wood cutting zaten kac aydir acik 40 yapan yapmistir onlari. arkeolojide 30 olan bbelki vardir onuda 24 saat surelerini falan kovalamadikca veya bi kanitin yoksa burda aglamak sacmalik(30 yapan adamin suan foruma bakicak zaman bile ayiramamistir kasmistir). en kolayi oyle bugla kastilar demek emin ol. surda kendi kararlarindan pisman olan yetisemicegini anliyan bu yuzdende digerlerinin emegini hice sayip bugla bedava kastilar diye aglayan bos bir tayfa harici bisey yok anlayin bug varsa videosunu veya herhangi bi kanit paylasin zaten geregini yaparlar diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

bedomazo

Üye
aylardir acik olan meslekler harici bi bug goremedim yni sen oyun basindan beri deneyip beceremedigini ve bu adamlarin bugla yaptiginimi iddaa ediyosun ? oyleyse cidden sorun var ama sen su gune kadar oturup bugun aylardir kasanlara yetisemicegini anlayip boyle diyosan zirvadan baska bisey degil. bende 65%100 car ssi aliyim yeni sifir carimla herkesin sifirlanmasini isteyim adalet arayim varmi boyle bisey :D

Archantos

Üye
kim nasil fulledi knk varsa kanitin gorelimde boyle bos konusmaktan oteye gidemiyo evet 40 olan insanlar var (not:kendi 40 meslegim yok) ama cogu emegiyle oyle bugla falan direk 40 olma gibi birsey oldugunu dusunmuyorum arkadasin attigi harvesting mining wood cutting zaten kac aydir acik 40 yapan yapmistir onlari. arkeolojide 30 olan bbelki vardir onuda 24 saat surelerini falan kovalamadikca veya bi kanitin yoksa burda aglamak sacmalik(30 yapan adamin suan foruma bakicak zaman bile ayiramamistir kasmistir). en kolayi oyle bugla kastilar demek emin ol. surda kendi kararlarindan pisman olan yetisemicegini anliyan bu yuzdende digerlerinin emegini hice sayip bugla bedava kastilar diye aglayan bos bir tayfa harici bisey yok anlayin bug varsa videosunu veya herhangi bi kanit paylasin zaten geregini yaparlar diye dusunuyorum.
Birşeye ağladığım yok burda herkesin hakkını savunmaya çalışıyorum , benim hakkım yensin diyorsan eğer kendi bileceğin bir iş. Oyun başında Marketten potları çekip 7.5M' e Npc sattılar , buglu craft metaryel vermeyen yerlerde fullediler , kendi ırkına kör atıp bossları takip edip onları kestiler , buglu slotlarda seri exp kastılar dahasıda var bazı arkadaşlar zaten açıklayacak tatur4 bunlardan birtanesi. Adalet herkese gerekiyor eliyle kasanlara lafımız yok ama bunu yapanlarda çok az.

birol2003

Üye
aylardir acik olan meslekler harici bi bug goremedim yni sen oyun basindan beri deneyip beceremedigini ve bu adamlarin bugla yaptiginimi iddaa ediyosun ? oyleyse cidden sorun var ama sen su gune kadar oturup bugun aylardir kasanlara yetisemicegini anlayip boyle diyosan zirvadan baska bisey degil. bende 65%100 car ssi aliyim yeni sifir carimla herkesin sifirlanmasini isteyim adalet arayim varmi boyle bisey :D
konuyu amacından saptırma lvl den bahseden olmadı, craft konusunda haklı olduğumuz gün gibi ortada.

tigger

Üye
cookingde skinning istediği de yazıyor ve skinning yeni çıkmasına rağmen townda 40 level yemekler mevcut, yorum bu kadar.
Meslekler için gerekli toplayıcılıklar Cooking için her ne kadar Fishing, Skinning ve Harvesting olarak belirtilmişse de sadece Fishing ve Harvesting seviyesi istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Burhan Bey (Justice) Skinning de dâhil olursa Cooking'in bayağı zorlaşacağından bahsetmişti. Takdir edersiniz ki Cooking'in şu anki hâliyle üstüne bir de Skinning seviyesi istemesi fayda/maliyet zaviyesinden bakıldığında faydasına nazaran oldukça yüksek maliyetli bir meslek olacaktı ve pek tabii tercih edilmeyecekti.

Velhasıl, hangi mesleğin hangi toplayıcılıklara bağlı olduğu oyundaki Meslekler penceresi de dâhil olmak üzere güncellenerek açıklanmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt