neye inanalım?

Tanerrr

Üye
herkez önceden craft toplayanları söylüyor önceden sana craft açık değilmiydi sende farm atmayım craft kassaydın seni tutan oldumu ? hiç kusura bakma zamanında exp farm atmayacaktın craft yapacaktın sende şimdi ağlamanın faydası yok eski craftçılar içinde silinsin deme şimdi git 1 levelden kas geçmiş olsun sana
eskıden 10 metrelık alanda 100 tane oıbje ckıyordu topluyordun. smdı 1000 metrede 3 tane bulursan iyi. Gelmıs burda haksızlıktan bahsedecegıne bos bos konusuyorsun

birol2003

Üye
aylardir acik olan meslekler harici bi bug goremedim yni sen oyun basindan beri deneyip beceremedigini ve bu adamlarin bugla yaptiginimi iddaa ediyosun ? oyleyse cidden sorun var ama sen su gune kadar oturup bugun aylardir kasanlara yetisemicegini anlayip boyle diyosan zirvadan baska bisey degil. bende 65%100 car ssi aliyim yeni sifir carimla herkesin sifirlanmasini isteyim adalet arayim varmi boyle bisey :D
İlk dönem buglu craftla kasıldığını hiç kimse inkar etmiyor bu bilinen bir gerçek, ben yeni dönemde rekabet şartlarının eşit olmamasından dolayı itiraz ediyorum, hiç bir şekilde bu oyunun bugları ile ne 1 coin, ne 1 exp nede bir craft kasmadım, kullandığım mouse bile makrolu değil, ama yeni craft kasacak olanların eskilere yetişmesi aylar sürecek bu belli, benim istediğim tüm craft barındıran oyunlarda olduğu gibi (güncel) günlük bir toplama limiti olması, ha bunu yönetimin zerre kadar dikkate almayacağını biliyorum ne yaptıklarını anlamadım bile, durum sizin ve sizin durumunuzda olanların işine gelmediği için dalga geçtiğinizin de farkındayım, önemli değil ben meramımı anlatayım da gerisi önemli değil.

Slarent

Üye
Keşke nesneler birbirinden bu kadar uzak olup, eziyete dönüşmese. Çok daha iyi olurdu

Son düzenleme:

bedomazo

Üye
İlk dönem buglu craftla kasıldığını hiç kimse inkar etmiyor bu bilinen bir gerçek, ben yeni dönemde rekabet şartlarının eşit olmamasından dolayı itiraz ediyorum, hiç bir şekilde bu oyunun bugları ile ne 1 coin, ne 1 exp nede bir craft kasmadım, kullandığım mouse bile makrolu değil, ama yeni craft kasacak olanların eskilere yetişmesi aylar sürecek bu belli, benim istediğim tüm craft barındıran oyunlarda olduğu gibi (güncel) günlük bir toplama limiti olması, ha bunu yönetimin zerre kadar dikkate almayacağını biliyorum ne yaptıklarını anlamadım bile, durum sizin ve sizin durumunuzda olanların işine gelmediği için dalga geçtiğinizin de farkındayım, önemli değil ben meramımı anlatayım da gerisi önemli değil.
kac ay sonra esit baslamaman normal birde limit koysalar bu sefer daha cok soylenirler emin ol onlar limitsiz kasti biz limitli diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt