Neyi başaramadık

CasuaLHunteR

Üye
Oyundan çıkıp girince karkaterler askıda kalıyor karakter oyuna girip havada bekliyor ve arayüz tamamen yok. Diğer hatalara değinmiyorum. Neyi başaramadık.

Ogi

Üye
İlerleyen güncellemelerde daha stabil hale gelebilir. Direkt başarısızlık olarak adlandırmamak gerek.

CasuaLHunteR

Üye
Öfkeli değilim sadece kendi içimde bir kıyaslama yapıyorum , diğer oyunlar hataları ve burada olan şeyler falan diye düşünüyorum öyle kendi kendime

Tengrikut

Üye
Varsa bir hata bunu destekleyecek görsel veya video eklersen diğer oyuncuların bir çözüm önerisi yada oyunu ilgilendiren kısmı oyun yöneticilerin düzeltmesi,

Bu tür konuların %99.9'u guru gürültü, slogan, laf olsun torba dolsun.

JaxSui

J
Varsa bir hata bunu destekleyecek görsel veya video eklersen diğer oyuncuların bir çözüm önerisi yada oyunu ilgilendiren kısmı oyun yöneticilerin düzeltmesi,

Mesela ben söyleyeyim. Chat ekranında uzun bir yazı yazdığında chat ekranında alt satıra geçmiyor. Ben bunu kapalı betada aylar önce raporladım. Geçen güncellemede düzeltildi denildi ama hala düzeltilmemiş :) bu ne kadar zor olabilir ki?

dinopawcat

Üye

anlamadığım olay sizde user değilmisiniz. neden yetkili biriymişsiniz havasında konusuyorsunuz . ve millete salca oluyorsunuz . amacınız ne?
kuru gürültüyse gereksizse yada forum kurallarına uygun degilse. bunu forum yetkilileri karar verir . kaldırır konuyu gerekirse. siz ne sıfatla salça oluyorsunuz anlamış değilim. sizin gibilerin bu forumda olmasından rahatsız duyan bir çok kişinin olduğu fikrindeyim.
çünkü amacınız saadece önerilere fikirlere saygı gostermemek. ve salça olmak. hastaysanız lütfen tedavi olunuz.

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Milli duygularla türkler yerli milli oyun yapıyor diye fazla gaza geldik. Hem de üstüne birton hatayı olsun yeniler arkalarında olalım diyerek alttan alarak bugünlere geldik. Arkadaşlar bakın hiçbir online oyunda, hiçbir diyorum bakın, ben global oyunum diyerek çıkan hiçbir oyunda 1 ayda bu kadar hata sorun olmaz. Malum oyunun belli başlı pvp serverlarının aylardır neden server açmadığı da belli oldu. Klasgame gibi bir gb alıcısı satıcısı ki pvp serverlarının sürekli sponsoru olmuştur, bu oyuna da neden nasıl sponsor olduğu belli olmuş oldu . Forum yöneticileri, game masterların bile nickleri neyin ne olduğunu çok iyi anlatıyor aslında da hepimiz aman o kadar vakit harcadık çöp olmasın diye düşünüyoruz. Attıkları her adım bana malum oyunun pvp serverında gibi hissettiriyor, işin kötüsü hatırladığım kadarıyla oralarda bu kadar bug bağlantı sorunu vs de olmuyordu. Olsun yıllarca pvp server ile para kazandılar şimdi de büyük çapta bir oyun ile binlerce oyuncuya yeni deneyimler sunmak istediler diyerek başladım ben bu oyuna. Ama maalesef bu vizyon ve misyonla olmaz bu iş kusura bakmasınlar. Milletin bir an gaza gelip 65 level olacağım diye exp sc lerine potuna bineğine petine yatırdıkları paralarla umarım yatırımları karşılık bulmuştur çünkü belli ki uzun soluk bu oyun için fazla uzun bir laf olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt