CasuaLHunteR
Üye

Oyundan çıkıp girince karkaterler askıda kalıyor karakter oyuna girip havada bekliyor ve arayüz tamamen yok. Diğer hatalara değinmiyorum. Neyi başaramadık.
öfkeni anlıyorum. umarım düzelir nedenirki.Oyundan çıkıp girince karkaterler askıda kalıyor karakter oyuna girip havada bekliyor ve arayüz tamamen yok. Diğer hatalara değinmiyorum. Neyi başaramadık.
Yıllarca olan oyunların yıllarca süren hataları var farkındaysan.Öfkeli değilim sadece kendi içimde bir kıyaslama yapıyorum , diğer oyunlar hataları ve burada olan şeyler falan diye düşünüyorum öyle kendi kendime
Yıllarca olan oyunların yıllarca süren hataları var farkındaysan.
Mesela ben söyleyeyim. Chat ekranında uzun bir yazı yazdığında chat ekranında alt satıra geçmiyor. Ben bunu kapalı betada aylar önce raporladım. Geçen güncellemede düzeltildi denildi ama hala düzeltilmemişVarsa bir hata bunu destekleyecek görsel veya video eklersen diğer oyuncuların bir çözüm önerisi yada oyunu ilgilendiren kısmı oyun yöneticilerin düzeltmesi,
Bu tür konuların %99.9'u guru gürültü, slogan, laf olsun torba dolsun.
anlamadığım olay sizde user değilmisiniz. neden yetkili biriymişsiniz havasında konusuyorsunuz . ve millete salca oluyorsunuz . amacınız ne?Varsa bir hata bunu destekleyecek görsel veya video eklersen diğer oyuncuların bir çözüm önerisi yada oyunu ilgilendiren kısmı oyun yöneticilerin düzeltmesi,
Bu tür konuların %99.9'u guru gürültü, slogan, laf olsun torba dolsun.