Nft Karakter Aktarımı

kivancb

Yeni Üye
Merhaba,

nft karakter alımı gerçekleştirdim. ancak import edemiyorum. onun içinde avax ödemesi yapmam gerekiyormus. tüm anlaşmalı sitelerinize baktım o tozu satan yok. hepsinde stok yok diyor. karakter aldım aktarmıyorum destek olabilecek biri var mo?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Bu konuda yetkili satıların hepsine bakabilirsiniz.

İmport için sizden bir miktar roco coin isteyecektir metemask üzerinizden avaxınızı swap yapıp rocoya çevirebilirsiniz.

Bu alttaki konuyu incelerseniz gerekli swap işlemini anlatıyor.

GodLessTurtLe

Üye
arkadaşlar konuyu hortlaşmış gibi olmayım ama yeni konu açmakta istemedim,

Şimdi ben oyuna başladığımdan beri slotlardan roco coin kazandım toplamda 0.6 roco tokenim olmuş, bu tutarı metamask'a aktarmadım hesabımda duruyor,
bu durumda nft karakter satın alsam o karakteri hesabıma aktarırken sorun yaşar mıyım bu tutar yeterli midir, karakteri hesabıma aktarmam için roco kazanımlarımı metamask hesabıma aktarmış olmam gerekir mi bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim

MusTi

Senior Moderatör
arkadaşlar konuyu hortlaşmış gibi olmayım ama yeni konu açmakta istemedim,

Şimdi ben oyuna başladığımdan beri slotlardan roco coin kazandım toplamda 0.6 roco tokenim olmuş, bu tutarı metamask'a aktarmadım hesabımda duruyor,
bu durumda nft karakter satın alsam o karakteri hesabıma aktarırken sorun yaşar mıyım bu tutar yeterli midir, karakteri hesabıma aktarmam için roco kazanımlarımı metamask hesabıma aktarmış olmam gerekir mi bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim

• Kazanmış olduğunuz ROCO'ları Metamask cüzdanınıza çekebilmeniz için cüzdanınızda AVAX bulunması gerekmektedir.
  • Minimum aktarım tutarı 5 ROCO'dur

Ayrıca metemask roco coin çekimi şuan için kapalı durumdadır.

GodLessTurtLe

Üye
  • Kazanmış olduğunuz ROCO'ları Metamask cüzdanınıza çekebilmeniz için cüzdanınızda AVAX bulunması gerekmektedir.
  • Minimum aktarım tutarı 5 ROCO'dur

Ayrıca metemask roco coin çekimi şuan için kapalı durumdadır.
asıl merak ettiğim şu dostum, NFT karakter satın alacağım hesabıma aktarmam için bu rocolar yeterli olur mu

MusTi

Senior Moderatör
asıl merak ettiğim şu dostum, NFT karakter satın alacağım hesabıma aktarmam için bu rocolar yeterli olur mu

İmport ücreti değişebiliyor o yüzden panelden kontrol etmeniz gerekiyor. Genel olarak az bir roco coin istemektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt