NPC deki "JOB CHANGE" seçeneği hakkında . (Bu demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda bunun gelmesi düşünülüyor.)

Pitou

Üye
Merhaba,

Beta döneminde altyapısı hazırlandı ve NPC'ye seçenek olarak eklendi.Sınıf değişimi özelliğinin aktif edilmesi kısa dönem planlarımız içinde bulunmuyor.

İyi forumlar.
O zaman insanların çoğu mage partylerde BP kasıp Örnek Warrior olup Reaper veya Asas olup diğer değerli eşyaları kendilerine yapmaya çalışmaz mı ?

Aziz

Üye
Merhaba,

Beta döneminde altyapısı hazırlandı ve NPC'ye seçenek olarak eklendi.Sınıf değişimi özelliğinin aktif edilmesi kısa dönem planlarımız içinde bulunmuyor.

İyi forumlar.
Aynı zamanda olabilir demekte oluyor. Hatta uzun vadede olacak demek.

AthenSlayeR

Üye
Job change adaletsizlik yaratacağından dolayı gelmemelidir. Karakterlerin bp kasmasından tutun exp kasması ve sc mana hp pot harcamaları dahil farklılık gösteriyor.

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Yönetim Job change illede gelecek diyorsa da Basan kişinin bütün "BattlePoint" i sıfırlanmalı ki Bp ile item alınan npc den faydalanamasın.

BaranRM_

Üye
ilerde geldigi an oyunu silmezsem adam değilim . bu kadar netç. saçmalığın daniskası olur

UndefeatebLe

Üye
Yukarıda yazan arkadaşın söylediği şey mantıklı. Gelicekse savaş puanı silinmeli. Ortak görüşe uygun olarak görüşüm ise kesinlikle gelmemesi yönünde.

AthenSlayeR

Üye
Bu konuyu güncel tutm
Merhaba,

İyi forumlar.
Job change kıytırık pvp serverlerde bile eşitsizlik yarattığı için uygulanmıyor. Uzun vadeli planlarınızdanda kaldırsanız iyi edersiniz.

Alkoer

Üye
Kötüye kullanım alanı çok fazla olan bir özellik. Neden bu kadar bu konuya ilgi var anlamadım.

Kesinlikle ucuz bir mağaza öğesi olacağını sanmıyorum oyuna premium hariç para vermek istemeyen oyuncuları geri düşürür.

Asıl sorun oyun dengesi bozulur. Şuan bile ırk ve sınıf sayılar dengesiz birçok şikayey var. Job change gelirse ne olur bilemiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt