Oyunda offine pazar aktif değildir.
Auction house dan bahsediyorsanız aktiftir.
Offline pazarda şuan dorion 1 de göreceğin gibi normal pazar kuruluyor ama bilgisayarının açık kalmasına gerek olmuyor. Sen offline pazarı kuruyorsun. Oyun bir bot koyuyor senin yerine sen karakterinle oyuna devam ediyorsun...Arasındaki fark nedir peki ?
+7 Minoyu öylesine 450ye pazara koymuştum 345 e ah de vardı geldi 450ye çektiler ahde ki duruyor.......Bana AH offline pazardan iyi değil mi diyenler oldu. Ben de biliyorum AH offline pazardan iyi ama hâlâ insanlarımız inatla AH yi kullanmıyor, kullanmak istemiyor. Pazarı tek tek gezmeyi seviyor.
Action House premiumsuz kullanılmıyor mu ?
benzer durumu defalarca gördüm. o yüzden offline pazarı destekliyorum... hem pazarı gezmeyi seven insanları mutlu ediyor hem pc açık kalmıyor+7 Minoyu öylesine 450ye pazara koymuştum 345 e ah de vardı geldi 450ye çektiler ahde ki duruyor.......![]()
Merhabalar;l,Oyunda offine pazar aktif değildir.
Auction house dan bahsediyorsanız aktiftir.
hemde dorionun canlı ve kalabalık durmasını sağlar bi pvp serverinde örnegini verebilirim fakat isim vermek yasak offline dedigin sistem var maradonda adım atılcak yer yok ama pm atsan cevap vercek adamda yok o derecebenzer durumu defalarca gördüm. o yüzden offline pazarı destekliyorum... hem pazarı gezmeyi seven insanları mutlu ediyor hem pc açık kalmıyor
Çünkü adam AH giriyor bir şey aratıyor, normal pazardaki ürünleri gösteriyor sistem. O sistemin direk ilk olarak AH'de konuşmuş ürünleri göstermesi gerekiyor, sorunu çok kolay çözmenin yolu budur.Bana AH offline pazardan iyi değil mi diyenler oldu. Ben de biliyorum AH offline pazardan iyi ama hâlâ insanlarımız inatla AH yi kullanmıyor, kullanmak istemiyor. Pazarı tek tek gezmeyi seviyor.