Offline pazar nerede ?

washigo

Üye
Offline pazar bugün açılır diye umuyordum. Ne zaman açılacak ?

washigo

Üye
Bana AH offline pazardan iyi değil mi diyenler oldu. Ben de biliyorum AH offline pazardan iyi ama hâlâ insanlarımız inatla AH yi kullanmıyor, kullanmak istemiyor. Pazarı tek tek gezmeyi seviyor.

washigo

Üye
Arasındaki fark nedir peki ?
Offline pazarda şuan dorion 1 de göreceğin gibi normal pazar kuruluyor ama bilgisayarının açık kalmasına gerek olmuyor. Sen offline pazarı kuruyorsun. Oyun bir bot koyuyor senin yerine sen karakterinle oyuna devam ediyorsun...

AH de hiç pazar gezmene tek tek bakmama gerek olmuyor. Ortada pazar filan yok. AH sistemine satmak istediğin itemi koyuyorsun. Alacak kişi AH den senin sattığın itemi görüyor ve alıyor. AH de kim hangi fiyata sattığını da gördüğün için en ucuz satandan alıyorsun. Kandırılma dolandırılma gibi bir olay olmuyor

Mitraileusse

Üye
Benim bildiğimde bu şekilde ve bilgisayar kapalıykende satılabiliyor diye biliyorum yani AH daha iyi bence

Jacques

Üye
Bana AH offline pazardan iyi değil mi diyenler oldu. Ben de biliyorum AH offline pazardan iyi ama hâlâ insanlarımız inatla AH yi kullanmıyor, kullanmak istemiyor. Pazarı tek tek gezmeyi seviyor.
+7 Minoyu öylesine 450ye pazara koymuştum 345 e ah de vardı geldi 450ye çektiler ahde ki duruyor....... :D

washigo

Üye
+7 Minoyu öylesine 450ye pazara koymuştum 345 e ah de vardı geldi 450ye çektiler ahde ki duruyor....... :D
benzer durumu defalarca gördüm. o yüzden offline pazarı destekliyorum... hem pazarı gezmeyi seven insanları mutlu ediyor hem pc açık kalmıyor

TRDevOps

Üye
l,Oyunda offine pazar aktif değildir.

Auction house dan bahsediyorsanız aktiftir.

Merhabalar;
https://forum.riseonlineworld.com/konular/auction-house-esya-alip-satma-rehberi.14186/ link bu şekilde olmalıdır. Sonundaki virgül olduğu için site açılmıyor.
Ek olarak şu anda bu aktif mi? Ben 2 bilgisayarımdan da deniyorum. Eşya satmayı da eşya listesini görmeyi de hiç bir şey ekranıma gelmiyor.

ramazan73

Üye
benzer durumu defalarca gördüm. o yüzden offline pazarı destekliyorum... hem pazarı gezmeyi seven insanları mutlu ediyor hem pc açık kalmıyor
hemde dorionun canlı ve kalabalık durmasını sağlar bi pvp serverinde örnegini verebilirim fakat isim vermek yasak offline dedigin sistem var maradonda adım atılcak yer yok ama pm atsan cevap vercek adamda yok o derece :D

washigo

Üye
Rise online da offline pazar getirince dediğin gibi olacak. Herkes offline pazar kuracak ya exp farm pk bişe yapacak ya da oyun dışı olacak ama herkese yarayacak... İnsanların satmak istediği bankada çok itemi var ama pazar kurup beklemeye ya vakitleri yok ya sevmiyorlar..

Maximiliantr

Üye
Çünkü adam AH giriyor bir şey aratıyor, normal pazardaki ürünleri gösteriyor sistem. O sistemin direk ilk olarak AH'de konuşmuş ürünleri göstermesi gerekiyor, sorunu çok kolay çözmenin yolu budur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt