"Saçma olduğunu yeterince anlattım" dediğin şeydeki anlatmak şu: aynı kıyafetleri, aynı takıları giyiyorlar neden aynı hızda koşamıyorlar. Bunun cevabı da okçuyla assası birbirinden ayıran giydikleri giysiler değil, silah farklılıkları. Dolayısıyla hızlı koşmasını kıyafetler ve takılar üzerinden değil bu farklılık üzerinden okuman gerektiğiydi. Yani senin saçma gördüğün şey aslında makul ve mantıklı olan, bugüne kadar oynadığın oyunlarda iki jobun aynı hızda koşması dengesizlikti burada dengelendi gibi düşünürsen olayı daha iyi anlarsın. "Sen herkesi nereden görüp biliyorsun da herkesin normal karşıladığını iddaa edebiliyorsun?" Birkaç kişi dışında bundan şikayat eden yok çünkü? Discord'da arattım, forum'da arattım, oynadığım serverdaki okçular da "aman allahım biz nasıl partideyken %25 daha yavaş koşarız assastan" diye şikayet etmiyordu, okçunun damagelerinin düşük olduğundan şikayet ediyordu. Kendi iç düyanda kurduğun kusurlu neden-sonuç ilişkilerinin gerçeklikle sınanmasını "algı oluşturmak" olarak görüyorsun, bu patolojik bir durum, düşünceni temellendirmek için sunduğun hiçbir örneğin elle tutulur tarafı yok, bunu da defalarca gösterdim. Bunu görmek yerine "bunlar hep algı oyunları hayır ben yanılıyor olamam" şeklinde savunma mekanizması geliştirmişsin, kolay gelsin diyorum sana, hayatında mutluluklar.