GorrTheGodButcher
Üye

Mantıklı ve olmasın kanka, zaten mantıklı olduğunu söyledik ve bunun neden mantıklı olduğunu da anlattık başlıkta birçok kez. Söylediğin şey 3'lü 5'li combosu zaten, okçuların %99'unun makro kullandığını düşünürsek 3'lü 5'liyle okçunun kesemeyeceği bir job kalmıyor oyunda. 3lü 5linin o kadar uzaktan vurmasını okçular istememiş olabilir ama vuruyor ve bu da okçuya avantaj sağlıyor. Sen bu avantaj yerine %25 daha hızlı koşmayı tercih edebilirsin ama herkes bu şekilde düşünmüyor. Benim bunu söylememin nedeni %25 daha yavaş koştuğunuz için ağlıyorsunuz ama okçuyu avantajlı kılan özellikler de var bunlarla ilgili kimse bir şey söylemiyor. Assas burst damage vuran ve skillerinin cool downı çok fazla olan bir job, avantajları var dezavantajları var; tıpkı diğer jobların olduğu gibi. Assas da "arkadaşım benim çok vuran bir tane skillim var bunun cool downı 11 saniye, warrior seri seri benim en yüksek vuran skillim kadar vuruyor e ben neden bu kadar seri vurmuyorum" diyebilir. Bu soruya da sana verdiğim cevabı verirdim: Her jobun avantajları ve dezavantajları var, seçiminizi buna göre yapın, hem hızlı koşayım hem seri seri vurayım olmaz. Okçu için de aynı şey, hem 150 metre uzaktan vurayım hem çok vurayım hem "partideyken" de assas kadar hızlı koşayım hem mage gibi kilitleyeyim hem yakına giren joblara 3'lü 5'li seri seri vurarak onlardan fazla dmg çıkartayım ol-maz. Bu kadar basit abi neyini anlamıyorsunuz bunun, buradaki okçu bu şekilde dizayn edilmiş eğer beğenmediyseniz başka job oynayın.Hızlı koşmanın sadece tek jobta olması mantıklı mı ikinci bi job olmasın mı hiçbir risk almıyor diye bir şey yok okçular ölümsüz falan değil. O 5linin attığı damage bir adamı z 5 5 5 yaparak kesmeye yetmiyor r atack da olmadığı için ezik skill olan 3lü kullanılıyor 0.5 saniyede bir atabiliyorsun desek 150klık bilgisayarla, diğer sınıflarında cdsi 0.5 ti galiba. 3 5linin o kadar uzaktan vurmasını okçular mı istedi yoksa bug falan mı vardı vurmazsa vurmasın arkadaş uzaktan hızlı koşmaya ne alakası var bunun bozuk yapmışlar eskiden hepten bozukmuş. Okçunun damage i az koşa koşa kaça kaça kovalaya kovalaya uzun sürede Bi ton skill ata ata kesmen gerekiyor rakibi tek atan assasta olup da uzun sürede kesen okçu da olmaması mı mantıklı