Okçu - Casting Failed Sorunu

jagermeister34

Üye
Selamlar,
Bu konu bu sıralar çok yaşanmaya başladı.
Elle combo yapmama rağmen bu "casting failed" uyarısını çok almaya başladık.
3-5 combo yapmaya çalışırken 1,2 yapıyorum 3 ve 4'de casting failed alıyorum.
Buda fazladan hem mana hemde pot harcamamıza neden oluyor.
Peki ya mageler? Sadece mana harcayarak (oda 5 skill'de bir) bizim 2 okçu 3-5 combosu ile kesemediğimiz mob'u toplu bir şekilde kesiyor.
Bu casting failed olayına acilen bir çözüm bulmanız gerekiyor.

lMorteux

Üye
Haklısınız ben denedim death valley çok kalabalık biliyorsunuz o yüzden böyle oluyor mesela dorion 8 9 gir orda sıkıntı yok akşam yazdım ama takan olmadı

jagermeister34

Üye
Haklısınız ben denedim death valley çok kalabalık biliyorsunuz o yüzden böyle oluyor mesela dorion 8 9 gir orda sıkıntı yok akşam yazdım ama takan olmadı
Evet,
Bazen dorion 8-9 sunucularında bile bu saçma hatayı veriyor.
Vurduğum mob'da problem arayıp kuklalara gittim, ciddi anlamda bir sorun var.
Aynı hızda yaptığım combo bazen gidiyor bazen failed veriyor.
Tutarsızlık söz konusu büyük ihtimalle bir bug var ve acilen düzeltilmesi gerekiyor.
Archer oyuncularının aşırı şekilde keyfini kaçıran bir durum bu.

Şarapçıoğlu

Üye
Selamlar,
Bu konu bu sıralar çok yaşanmaya başladı.
Elle combo yapmama rağmen bu "casting failed" uyarısını çok almaya başladık.
3-5 combo yapmaya çalışırken 1,2 yapıyorum 3 ve 4'de casting failed alıyorum.
Buda fazladan hem mana hemde pot harcamamıza neden oluyor.
Peki ya mageler? Sadece mana harcayarak (oda 5 skill'de bir) bizim 2 okçu 3-5 combosu ile kesemediğimiz mob'u toplu bir şekilde kesiyor.
Bu casting failed olayına acilen bir çözüm bulmanız gerekiyor.
Aynı durum magelerde de var. Tekli skill kullanıyoruz diyelim, mob ölüyor, öldükten sonra skili atmaya devam ediyor, hasar 0 ama mana gidiyor. Casting failed falan da değil direkt mana silme skili gibi.

jagermeister34

Üye
Aynı durum magelerde de var. Tekli skill kullanıyoruz diyelim, mob ölüyor, öldükten sonra skili atmaya devam ediyor, hasar 0 ama mana gidiyor. Casting failed falan da değil direkt mana silme skili gibi.
Mage oynamadığım için net olarak sorunları göremiyorum.
Casting Failed daha kötü bir durum ama.
Moba vuruyorsun bir anda attack kesiliyor ama mob sana vurmaya devam ediyor. :)

PhenomenonTv

Üye
o hata genelde server yoğun olduğunda alıyoruz. oyunda lag yokmuş gibi hissediyoruz ancak lag olduğu zamanlar (daha çok akşam saatleri) bu sorun ile karşılaşılıyor

jagermeister34

Üye
Konu hakkında akşam güzel bir video çekip ilk mesaja koymayı planlıyorum.
Şayet bazı arkadaşlar hala bu sorunun olmadığını savunmakta garip bir şekilde. :)

SELOXER

Üye
valla okçu dan soğudum bp açıcam farm için ama artık +60 a kasacak zamanım yok o yüzden lütfen 3lü5li comboyu casting failed hatasını ortadan kaldırın. belli bir tuş hızının üstünde versin hatayı sadece bazen cok yavaş tuşa basarken bile hata veriyor 3lü5li yapamicaksak ne anlamı kalıyor ki job un

N3v3N

Üye
Warrior açtım bende. Mob öldükten sonra havaya savrulan oklar mı dersin, boşa giden manalar mı dersin...

rotute

Üye
Okçuların master ve scout skilleri okçuya pek yaramıyor malum vurulan çoğu skill lag a bağlı sekiyor isabet etmiyor bu durum yoğunluk saatine göre değişiyor yani stabil değil. Farm yapmak için kullanılan 3-5 ok skilleri failed veriyor.Biz farm yapamıyorken hedefe ok atamıyorsak skillerden yararlanamıyorsak okçu olarak ne yapacağız. Birde death valley alanında heryer nesne özellikler monument ler bir işe yaramıyor ve içine girilebiyor ,giren adama da vuramıyorsun okçu olarak.Okçu pk atan bir POKEMON clanı var başka da yok. Madem öyle verin job change bizde mage basalımda tekleme ve fabric itemlerle oyunu mage online yapalım.

jagermeister34

Üye
Okçuların master ve scout skilleri okçuya pek yaramıyor malum vurulan çoğu skill lag a bağlı sekiyor isabet etmiyor bu durum yoğunluk saatine göre değişiyor yani stabil değil. Farm yapmak için kullanılan 3-5 ok skilleri failed veriyor.Biz farm yapamıyorken hedefe ok atamıyorsak skillerden yararlanamıyorsak okçu olarak ne yapacağız. Birde death valley alanında heryer nesne özellikler monument ler bir işe yaramıyor ve içine girilebiyor ,giren adama da vuramıyorsun okçu olarak.Okçu pk atan bir POKEMON clanı var başka da yok. Madem öyle verin job change bizde mage basalımda tekleme ve fabric itemlerle oyunu mage online yapalım.
Çok haklı bir isyan.
Okçu 3-5 combo atamıyorsa bu tür mmorpg lerde okçu oynamanın bir anlamı yok.
Düzelmiyorsa job change verebilirsiniz, bizde mage dönüp birbirimizi görmeden kesmek istiyoruz. :)

rotute

Üye
bu arada eklemem gerekiyor +7 bluwing görev itemindan daha az damage atıyor moblara

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt