Okçu - Casting Failed Sorunu

jagermeister34

Üye
Oyun yönetici ekibinin bu konuda bir açıklama yapmaması oyuncuları cidden job'dan soğutuyor.
Üzücü..

Zafer1991

Üye
Okcular uvey evlat bu oyunda bana kimse okcu esit ve dengeli demesin warior asas priest mage dengeli okcuda denge yok skili vurmaz vursada 20 taneden 1 tane ,dmg atamaz , failed verir. Okcu kapatin 3 clas kalsin sorun buyuk kactane konu acilmis kac kisi yazi yazmis 1 tane mod sorumlu cevap atmazmi bu kadar kisi ne yaziyor bi bakalim demezmi arkadas boylemi userlere deger verceksiniz cok mu zor sorun varsa ki var ilgili bolume aktarildi dersin.... karari userler versin okcular suan asiri sorunlu class....

Colman

Üye
Acilen düzeltilmesi gereken bir hata bence oyunun kalitesini düşürüyor

ozimozi

Üye
kimse sizi sallamıyo anlayın artık bunu Bu oyun böyle devam eder

SessizCogunlugunSesi

Üye
Selamlar,
Bu konu bu sıralar çok yaşanmaya başladı.
Elle combo yapmama rağmen bu "casting failed" uyarısını çok almaya başladık.
3-5 combo yapmaya çalışırken 1,2 yapıyorum 3 ve 4'de casting failed alıyorum.
Buda fazladan hem mana hemde pot harcamamıza neden oluyor.
Peki ya mageler? Sadece mana harcayarak (oda 5 skill'de bir) bizim 2 okçu 3-5 combosu ile kesemediğimiz mob'u toplu bir şekilde kesiyor.
Bu casting failed olayına acilen bir çözüm bulmanız gerekiyor.

DODOERDO

Üye
casting failed bendede var sürekli pot harcıyorum çıldırmak üzereyim bu combo yapılmıyorsa yada yapılması istenmiyosa job change istiyoruz warrior a geçiyim bari tek başıma kesebildiğim mob yok ya sürekli 3 5 yaparken takılıyo mal gibi canavara bakıyorum

SessizCogunlugunSesi

Üye
Normal şartlarda okçu karakter oynayıp vazgeçmek zorunda kalan birisi olarak benim söyleyecekleri şunlar.Bunun iki sebebi var diye biliyorum.Birincisi bizden kaynaklanan problem,ikincisi oyundan kaynaklanan (sunucu)ile igili problemler.birinci seçenekte fps ve bizim internet hız ve pingimiz,ikinci seçenekte sunucunun kaldırmaması ve ping sorunu .Benim kendi internetim iyi fps sorununda ortadan kaldırdım.Mesela Dorion1 de pazar alanında 60 fps aldığım ve hiç kasma olmamasına rağmen ordaki bankadan bir item alıp veya koymam 10-20 saniye sürüyor bu tamamıyla sunucu ile alakalı(sunucunun kaldırmaması ping sorunu)alakalı olduğunu düşünüyorum, bu durum diğer haritalardada böyle okçunu combosu çok hızlı olduğu için sunucu yogunğu nedeniyle cast hatası veriyor.bunun çareside sunucuların güçledirilmesi diye düşünüyorum.Lütfen elsik,hatalı olduğu,veya bilgisi olanlar düzelme yapsınlar.

DODOERDO

Üye
sunucular güçlenmeli cpu kullanımı optimize edilmeli ki hala %80 çalışıyor benim cpu herşeyi denedim format oyun tekrar kurdum ve önerilen şeytleri yaptım yok eskiden dorion a giremiyordum şimdi en azından girebiliyorum sistemle veya internetle alakalı değil oyun optimizasyonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum daha çok

Sasquatch

Üye
Silerler birazdan benim konumu sildiler. Silerek çözüm bulduklarını sanıyorlar

DODOERDO

Üye
Niye silsinler kral adamlar yapmaya çalışıyor eminim üstesinden gelicekler ekip sağlam ben o konuda güveniyorum tek sıkıntı optimizasyon o da düzelirse tadından yenmez ufak tefek hatalar giderilir zindan fln bunlar yapılacak 70 lvl i fln var hani sadece en önemli sorun galiba bu

presto_86

Üye
Niye silsinler kral adamlar yapmaya çalışıyor eminim üstesinden gelicekler ekip sağlam ben o konuda güveniyorum tek sıkıntı optimizasyon o da düzelirse tadından yenmez ufak tefek hatalar giderilir zindan fln bunlar yapılacak 70 lvl i fln var hani sadece en önemli sorun galiba bu
Makina alev alev yanıyor en düşükse oynuyorum umarım düzelir içim gidiyor alet böyle yaninca

DODOERDO

Üye
Aynen gta 5 gibi sonmodel oyunları normal seviyede oynadığım pc oyunun arkasında müzik bile açamıyorum :D çözüm bulunur inşallah ama gerçekten zor bir olayvar olan birşeyi çözmek sıfırdan yapmak daha kolay oluyor boyle şeyleri umarım biran önce giderilir

DODOERDO

Üye
yeni bir video paylaşmış inşallah düzelir bir sonraki güncellemede ilk düzelecek şey buymuş denilmiş galiba

Monicatofoni

Üye
Okçu kastım 57 lwl haftalarca uğraştım okadar pişmanım ki bı karakter hicmi bir işe yaramaz okadar zamanım bosa gitti sıfırdan bp açtım 55 lwlde zorlanarak ölerek kesdigim yaratıkları 35 lwl bp ile daha kolay kesdim kesinlikle kimse okçu oynamasın diye ayarlamislar oyunu okçu pismanliktir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt