Okçu - Casting Failed Sorunu

DODOERDO

Üye
aynı sıkıntı okçu açtım kastım zor zar 57 lvl e yok sinirden 3 günde 60 lvl mage kastım çok rahatım tekliyorum nova fln okçu diye bir sınıf olmasın bence çok saçma bu kadar kolaylık varken ne uğraşcaz

mokoko61

Üye
3 lü 5 li ok atmak kaldırıldı mı çok fazla failed alıyorum çünkü combo yapılmıyor artık

BerkKokceli

Üye
Abi dün akşamdan beri delirmek üzereyim oyunu kapattım çıktım yani şuna bi çözüm bulun çar çöpe çıktı resmen ALOOOOOOOOOOOOOOO

jagermeister34

Üye
Güncelleme geldi ve yine bizim tarafımız için yapılan bir güncelleme yok.
Cidden yönetim dalga geçtiğini düşünmeye başladım artık...

rotute

Üye
Şöyle artık yaratıklara normal vurup karşı ırk a az vuruyoruz ve casting failed sorunu devam ediyor. Attığımız ice ve light skiller tutuyor gibi ama damage çoğu zaman vurmuyor

ozimozi

Üye
okcu unutulmuş bir job . Malum oyunda da aynı sorunlar vardı burdada devam ediyor . Bir de yeni bir oyun olacak denmişti

N3v3N

Üye
54 Critical shot skili %40 oranında sekiyor. 1dk bekleme süresi oluyor 2dk...

mrhit

Üye
Çarları 65e kastık itemleri düzdük oyunun düzelmesini bekliyoruz. Casting failed her yerde.

mrhit

Üye
Şu failed olayına bi çözüm bulun artık. Okçu jobu çöp olacak bu gidişle, exp kasmayo geçtim adam kesilmez bu failed olduğu sürece. 6 yıllık okçuyum bunu düzeltemezseniz job çöptür. Açık ve net

XANDER

Üye
ben okçu oynuyorum herhangi bir casting almıyorum. comboyu w s ile yapmak yerine mouse ile yapmayı deneyin sorun kalmayacaktır. sizinde bildiğiniz gibi ko değil burası. mekaniklerinin ayni olması beklenemez. orada gördüklerinizi burada uygulamaya calısmayıp farklı şeyler deneyin.

mrhit

Üye
Ya hadi kardeşim sen görmüyorsun belli ya da 2 snde bir skil vuruyorsun. Bu şekilde czde adam kesemezsin ya da bilgisayarın ve internetin çok çok iyi, burda geneli konuşuyoruz genelinde oyuncuların çoğu oynayamıyor bu yüzden oyunu

mrhit

Üye
ben okçu oynuyorum herhangi bir casting almıyorum. comboyu w s ile yapmak yerine mouse ile yapmayı deneyin sorun kalmayacaktır. sizinde bildiğiniz gibi ko değil burası. mekaniklerinin ayni olması beklenemez. orada gördüklerinizi burada uygulamaya calısmayıp farklı şeyler deneyin.
Ya hadi kardeşim sen görmüyorsun belli ya da 2 snde bir skil vuruyorsun. Bu şekilde czde adam kesemezsin ya da bilgisayarın ve internetin çok çok iyi, burda geneli konuşuyoruz genelinde oyuncuların çoğu oynayamıyor bu yüzden oyunu

LocustAviru

Üye
okçu karakterler gerçekten çok az damage vuruyor ve skill fail veriyor deathvalleyde adam kesmek zaten kasnser bir hal ok gitmiyor okcunun derdi bitmiyor detaylı bir şekilde okçu karakterin incelenmesi ayar verilmesi gerekiyor

Lord

Üye
Okçu karakteri çok zevkli bir karakter lakin sorunlarıda bir o kadar fazla ileride okçuyu düzeltirler umarım.

OBRE

Üye
Ya 10 m lik bir str Priest gelip 2 gb lik okçunun elinden slot alabiliyor yapmayın gözünüzü seveyim skill failden ziyada okçunun hasar konusunda da artıya gidilmesi gerekiyor. Siz hangi mmorpg de gördünüz hasar olarak bir Rogue 'nin Priest'e dilendiğini ? Onuda geçtim sunucudaki laglanma sunucuda ki oyuncuyu kaldıramadığı için makine bu tür sorunlar yaşıyoruz skill failde bunlardan birisi. Sunucularında yükseltilmesi gerekiyor farkında mı değiller yoksa ellerinden birşey mi gelmiyor anlamış değilim..

rotute

Üye
Gerçekten mide bulandırıcı hala geldi en ufak bir delay görmesin hemen skiller sekteye uğruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt