Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barljix1912

Üye
kaç gündür bu konu ana sayfada, görmemezlikten mi geliniyor yoksa iletişime geçen birileri oldu mu ?

skaebneN

Üye
Konu hakkında gerekli testler yapılıp bir bilgilendirme yapılması lazım. Onlarca kişi(Farketmeyenler bile vardır) hasarın düştüğünü savunuyor ve bunun okçunun skillerini düzelttik diyerek gerek istemli gerek istemsizce de olsa böyle bir durum ortaya çıktı.Bir açıklamayı hakkediyoruz. Eğer yayında söylediğiniz gibi düzenleme yapmadığınızı savunuyorsanız bu kadar insana neden hasarının düştüğünü açıklamanız lazım.

fstab

Üye
bence adamların oyundan bile haberi yok
Konu hakkında gerekli testler yapılıp bir bilgilendirme yapılması lazım. Onlarca kişi(Farketmeyenler bile vardır) hasarın düştüğünü savunuyor ve bunun okçunun skillerini düzelttik diyerek gerek istemli gerek istemsizce de olsa böyle bir durum ortaya çıktı.Bir açıklamayı hakkediyoruz.
bu kadar ortada kanıt varken hala bir oynama yapılmadı diye savunulması sadece gülünç, birde diyorlar forumdaki konuları takip ediyoruz, işlerine gelene cevap verip gelmeyeni görmezden geliyorlar yakında konu silinir bu olayında üstü kapanır gider rez alın

STONKS

Üye
muhattap bulana kadar yazmaya devam ederiz yapıcak bişey yok
Muhatap bulamayacağız gibi gözüküyor. Konudan pektabi haberdarlar fakat açıklama yapmak istemiyorlar. Bunun yerine konu içindeki bazı yorumları silmekle uğraşıyorlar.
Madem birşey yaptınız deyinki yaptık. Olanı inkar edip bu kadar insana yalan söylemek neden ?

tigger

Üye
Ben de okçuyum, okçunun skill problemleri yüzünden oyuna girmiyorum. Sadece forumu vs. takip edip güncelleme geldi mi diye bakıyorum. Yahu çok zor olmamalı bir açıklama yapmak, şöyleydi şöyle oldu diye...

skaebneN

Üye
Konu hakkında gerekli testler yapılıp bir bilgilendirme yapılması lazım. Onlarca kişi(Farketmeyenler bile vardır) hasarın düştüğünü savunuyor ve bunun okçunun skillerini düzelttik diyerek gerek istemli gerek istemsizce de olsa böyle bir durum ortaya çıktı.Bir açıklamayı hakkediyoruz. Eğer yayında söylediğiniz gibi düzenleme yapmadığınızı savunuyorsanız bu kadar insana neden hasarının düştüğünü açıklamanız lazım.
Konu ile alakalı olarak oyun içinden bilet oluşturdum. Yapılan açıklamayı da size bildirmek isterim. Daha önceden arkadaşların da aklına geldiği durum. Cevap tam olarak şöyle;

Okçu sınıfının hasarları ile ilgili bir düzenleme yapılmadı yapılan düzenleme Posion Damage de olan hatayı düzelttik buda okçu sınıfına hasar düşüşü olarak yansımıştır

MustafaGrlk

Üye
Konu ile alakalı olarak oyun içinden bilet oluşturdum. Yapılan açıklamayı da size bildirmek isterim. Daha önceden arkadaşların da aklına geldiği durum. Cevap tam olarak şöyle;

Okçu sınıfının hasarları ile ilgili bir düzenleme yapılmadı yapılan düzenleme Posion Damage de olan hatayı düzelttik buda okçu sınıfına hasar düşüşü olarak yansımıştır
Verilen cevaba sorulacak çok soru var.
Peki düzelttiğiniz hatadan dolayı oluşan hasar düşüşünü de düzeltecek misiniz ? Neden oyunculara yarım cevaplar veriyorsunuz. Bu cümlenin sonuna "bu hasar düşüşü gerekirse gelecek güncelleme ile birlikte düzeltilecektir" şeklinde yazılması yakışırdı.

sanne2

Üye

Cevap sanki şey gibi ya, büyük bir güç bunlara bu güncellemeyi zorla yaptırmış bunlar da oyuncunun değişikliği farketmemesi için dua ediyormuş gibi, çok ilginç. :D

skaebneN

Üye
Verilen cevaba sorulacak çok soru var.
Peki düzelttiğiniz hatadan dolayı oluşan hasar düşüşünü de düzeltecek misiniz ? Neden oyunculara yarım cevaplar veriyorsunuz. Bu cümlenin sonuna "bu hasar düşüşü gerekirse gelecek güncelleme ile birlikte düzeltilecektir" şeklinde yazılması yakışırdı.
Aslında bende öyle bir geri dönüş bekliyordum. Fakat böyleydi böyle oldu gibisinden bir cevap geldi. Bende tekrardan sizin de dediğiniz gibi “Peki düzelttiğiniz hatadan dolayı oluşan hasar düşüşünü de düzeltecek misiniz ?” Diye sordum. Cevabı konu altında paylaşırım.

N3v3N

Üye
Zehir hasarına bağlı düşüş varsa zehir vuran tüm.silahlarda hasar düştü demektir. Warriorundan tut asasına kadar...

skaebneN

Üye
Zehir hasarına bağlı düşüş varsa zehir vuran tüm.silahlarda hasar düştü demektir. Warriorundan tut asasına kadar...
Okçu hariç diğer joblarda posion damage sadece basic atağını(R) hasarını etkiler. Skill hasarı ön plandadır. Okçu da ise durum Triple shot ve Penta shot’ı direk etkiler. Bu durumda da PVE hasarı konusunda okçu bariz zayıflar.

N3v3N

Üye
Okçu hariç diğer joblarda posion damage sadece basic atağını(R) hasarını etkiler. Skill hasarı ön plandadır. Okçu da ise durum Triple shot ve Penta shot’ı direk etkiler. Bu durumda da PVE hasarı konusunda okçu bariz zayıflar.

Yok. Skile de etki ediyor tabi okcunun 3 lue 5lisi kadar değil. Melede skil hasarı +50 zehir vuruyorsa okcunun 5lisinde 5*50 fazladan etki ediyor. Buda büyük bir fark. Yani burada 30luk bir düşüş skill başı 150 az hasar demek okçu için.

kerkyon52

Üye
sırf bu sorundan dolayı oyunu bırakalı 2 hafta oldu okcuların damagesi düzeltilmeden oyuna giriş yapmıcam

50 kere ticket atmışımdır bu konuyla alakalı hala bir düzeltilme yok sorun degil ben oynasam ne olur oynamasam ne olur :D

enokaptan

Üye
zehir hasarı düştüyse niye zehir hasarlı silah kullanan warriorlar priestlerden ses çıkmıyor

o açıklama beni tatmin etmedi malesef

rotute

Üye
okçu damagaleri şuan berbat durumda pk da hiç iş yapmıyor inanın 300 400 damage max

Elyoslu00

Üye
bu kadar insan bir azalma var diyor oyun yönetimi de görüyordur kesinlikle azalma var bir el atılmalı

Cidawolf

Üye
Madem bu kadar az vuracaktı. Kapatsınlar okçu jobunu . Resmen ölü damage atıyor pvp de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt