Derindarx23
Üye

Ya telafiye falan gerek yok.Düzeltsinler yeter.Kac saat oldu geceden beri 1 vuruyosa 5 vurmuyo.
sinirden cıktım oyuna girmedim yorumunu görünce girdim aynı çok lag vardı yine cıktım oyun keyfi yok zulum lagla olmuyorArkadaşlar bende okçu oynuyorum. Konuyla ilgili bilet oluşturmuştum. Şöyle cevap gelmişti öğlen.
Rise Online World evrenine gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Hatanın farkındayız gün içersinde konuyla ilgili yama paylaşılarak çözümlenecektir.
Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz.
sorma resmen cop olsun diye ugrasılan bi classbırak farm atmayı falan bu gidişle exp pt lere bile alınmayacak bi class haline getirdiniz Okçuyu elinize sağlık abi gerçekten. Bu buff nerf fikirlerini sizelere kim veriyo gerçekten anlamadım ya inanılmazsınız....
Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler diyosunşuan okçuların hem vuramadığını, vurduğunda da hasarları düştüğünü farkettik. Bu vuramama sorunu düzeltildiğinde herkes düzeldiğine şükredecek dmg nerfini unutacaklar![]()
Sadece okçuda kısılmış warrior arkadaşlar aynı vurduklarını söylüyor.Sadece okcuda mı damage kısıldı? Diğer sınıflar? Belki moblarin defanslari arttırılmıştır?
Drop konusunda katılmıyorum az olması iyidir piyasayı diri tutar fakat okçuların bu kadar nerfli ve sıkıntılı olması gerçekten büyük problem skiller tutmuyor dmgleri aşırı az ilginç bir durum var gerçekten ve üzerine düşüldüğünüde zannetmiyorum artık açıkçasıAferim rise online ekibi malum oyunun izinden git onu bıraktığımız gibi senide bırakırız şimdide oyunu bırakan çok kişi var hata dolu bug dolu yeni oyun tamam olabilir ama drop olmaması ve böyle gizli nerf ler oyuncuları soğutur direk ben buff beklerken nerf gelmiş
Benim okcunun en kötü skili yani r skili 350 vuruyo moba aynı moba 5 li skilimin tek oku 200 250 vuruyo tamamen mantık hatası benim en kötü skilimin 350 vurduğu moba 5 li skilimin tek oku niye 200 vursunki sırf bu konuya mesaj atabilmek için üye oldum biz arkadaslarımızı zorla oyuna baslatıp oyunu övüp ya yeni oyun olur böyle hatalar buglar derken siz daha hata bug düzeltmeden okcuyu çöp ediyosunuz böyle devam ederse 8 okcu 2 piriest arkadaslar oyunu bırakacaz zaten drop yok solo dungeonda bi tarafımızı yırtıyoz 0 drop
Aynen diyecekler ki yaa bak hiç vuramıyordun en azından şimdi vuruyorsunşuan okçuların hem vuramadığını, vurduğunda da hasarları düştüğünü farkettik. Bu vuramama sorunu düzeltildiğinde herkes düzeldiğine şükredecek dmg nerfini unutacaklar![]()
bende anlamadım yayın da böyle bir şey yok diyorlar damageler ortada aynı itemlerle daha az vuruyor oldum böyle bir şey yokken niye var gibi konusalım bunca insan anlamadım elimize ne geçicek ki böyle bi yalan söylesek 5 li 3 lülerde cogu mobda 25 30 damage düşmüş mob da ok başı bazısından 40 50 hatta yani bariz bir şekilde