Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derindarx23

Üye
Ya telafiye falan gerek yok.Düzeltsinler yeter.Kac saat oldu geceden beri 1 vuruyosa 5 vurmuyo.

KAYBERENN

Üye
okcu damage düşürmek alay etmek ya cidden bune dün 200 200 vurdum moba bugün 150 150 vuruyorum şaka mı bu cöp etmişler direk

skaebneN

Üye
Arkadaşlar bende okçu oynuyorum. Konuyla ilgili bilet oluşturmuştum. Şöyle cevap gelmişti öğlen.

Rise Online World evrenine gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Hatanın farkındayız gün içersinde konuyla ilgili yama paylaşılarak çözümlenecektir.

Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz.

KAYBERENN

Üye
Arkadaşlar bende okçu oynuyorum. Konuyla ilgili bilet oluşturmuştum. Şöyle cevap gelmişti öğlen.

Rise Online World evrenine gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Hatanın farkındayız gün içersinde konuyla ilgili yama paylaşılarak çözümlenecektir.

Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz.
sinirden cıktım oyuna girmedim yorumunu görünce girdim aynı çok lag vardı yine cıktım oyun keyfi yok zulum lagla olmuyor

sanne2

Üye
Okçu cidden kötü olması yetmezmiş gibi BPleri ilah yaptılar, adamlar olduğumuz slota girince bowu yere koyup bırakıyorum onlara slotu, resmen ortalık şeysi olduk...

Harley

Üye
Dungeona girdik okçularla ok atamıyoruz ne 3 lü ne r ne de başka sikil dungeonu bitiremedik damage vuramıyoruz premium boşq gidiyor yapın artık şunu ne farm ne birşey hiç bir şey yapamıyoruz

KAYBERENN

Üye
bırak farm atmayı falan bu gidişle exp pt lere bile alınmayacak bi class haline getirdiniz Okçuyu elinize sağlık abi gerçekten. Bu buff nerf fikirlerini sizelere kim veriyo gerçekten anlamadım ya inanılmazsınız....
sorma resmen cop olsun diye ugrasılan bi class

CuneytARKIN

Üye
şuan okçuların hem vuramadığını, vurduğunda da hasarları düştüğünü farkettik. Bu vuramama sorunu düzeltildiğinde herkes düzeldiğine şükredecek dmg nerfini unutacaklar :D

STONKS

Üye
şuan okçuların hem vuramadığını, vurduğunda da hasarları düştüğünü farkettik. Bu vuramama sorunu düzeltildiğinde herkes düzeldiğine şükredecek dmg nerfini unutacaklar :D
Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler diyosun :D

Gece düzelttik demişler yeni deneme fırsatım oldu. Damage hala kısık. Ses seda etmeden adamlar okçuya nerf attı resmen ya

N3v3N

Üye
Sadece okcuda mı damage kısıldı? Diğer sınıflar? Belki moblarin defanslari arttırılmıştır?

baran006

Üye
Aferim rise online ekibi malum oyunun izinden git onu bıraktığımız gibi senide bırakırız şimdide oyunu bırakan çok kişi var hata dolu bug dolu yeni oyun tamam olabilir ama drop olmaması ve böyle gizli nerf ler oyuncuları soğutur direk ben buff beklerken nerf gelmiş
Benim okcunun en kötü skili yani r skili 350 vuruyo moba aynı moba 5 li skilimin tek oku 200 250 vuruyo tamamen mantık hatası benim en kötü skilimin 350 vurduğu moba 5 li skilimin tek oku niye 200 vursunki sırf bu konuya mesaj atabilmek için üye oldum biz arkadaslarımızı zorla oyuna baslatıp oyunu övüp ya yeni oyun olur böyle hatalar buglar derken siz daha hata bug düzeltmeden okcuyu çöp ediyosunuz böyle devam ederse 8 okcu 2 piriest arkadaslar oyunu bırakacaz zaten drop yok solo dungeonda bi tarafımızı yırtıyoz 0 drop

STONKS

Üye
Hiç açıklama beklemeyin beyler adamlar attığımız yorumu siliyo bide ceza kesmişler pm den bildiriyolar şaka gibi ya helal olsun ne diyim

JohnPlane

Üye
Aferim rise online ekibi malum oyunun izinden git onu bıraktığımız gibi senide bırakırız şimdide oyunu bırakan çok kişi var hata dolu bug dolu yeni oyun tamam olabilir ama drop olmaması ve böyle gizli nerf ler oyuncuları soğutur direk ben buff beklerken nerf gelmiş
Benim okcunun en kötü skili yani r skili 350 vuruyo moba aynı moba 5 li skilimin tek oku 200 250 vuruyo tamamen mantık hatası benim en kötü skilimin 350 vurduğu moba 5 li skilimin tek oku niye 200 vursunki sırf bu konuya mesaj atabilmek için üye oldum biz arkadaslarımızı zorla oyuna baslatıp oyunu övüp ya yeni oyun olur böyle hatalar buglar derken siz daha hata bug düzeltmeden okcuyu çöp ediyosunuz böyle devam ederse 8 okcu 2 piriest arkadaslar oyunu bırakacaz zaten drop yok solo dungeonda bi tarafımızı yırtıyoz 0 drop
Drop konusunda katılmıyorum az olması iyidir piyasayı diri tutar fakat okçuların bu kadar nerfli ve sıkıntılı olması gerçekten büyük problem skiller tutmuyor dmgleri aşırı az ilginç bir durum var gerçekten ve üzerine düşüldüğünüde zannetmiyorum artık açıkçası

ARTYOM

Üye
mageler hariç herşeye nerf getiriyorlar mageler her geçen gün katlanarak daha da güçleniyorlar 70 level sınır gelince mageleri görün dead valleyi esir alacaklar

etolord

Üye
Aynen diyecekler ki yaa bak hiç vuramıyordun en azından şimdi vuruyorsun

KAYBERENN

Üye
@SunRise @Paris bunun gibi daha 3 tane konu var bu forumda, deminki yayinda böyle birseyin olmadigindan bahsettiniz, gercekten eminmisiniz ??
bende anlamadım yayın da böyle bir şey yok diyorlar damageler ortada aynı itemlerle daha az vuruyor oldum böyle bir şey yokken niye var gibi konusalım bunca insan anlamadım elimize ne geçicek ki böyle bi yalan söylesek 5 li 3 lülerde cogu mobda 25 30 damage düşmüş mob da ok başı bazısından 40 50 hatta yani bariz bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt