Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etolord

Üye
bende anlamadım yayın da böyle bir şey yok diyorlar damageler ortada aynı itemlerle daha az vuruyor oldum böyle bir şey yokken niye var gibi konusalım bunca insan anlamadım elimize ne geçicek ki böyle bi yalan söylesek 5 li 3 lülerde cogu mobda 25 30 damage düşmüş mob da ok başı bazısından 40 50 hatta yani bariz bir şekilde
3 lü 5 li hasarı düşmüş net soostshayer de 340 vuryordum şimdi 270

etolord

Üye
Böyle birşey yok diyerekte resmen örtpas edildi. 3-5gün konuşulur sonra unutulur diyolar galiba
Anlamadım gitti skıntı değil şöyle deseler böyle kalacak işte doğrusu bu Bi açıklama bişey uyduruktan iş yapıyorlar güven azalıyor azalıyor....

sanne2

Üye
Amaç ne cidden?? Boşuna mı item aldık 65 olduk biz?

CaesaR

Üye
1 Haziran’da arkadaşıma attığım damagenin göstergesi ;

158AB184-E0B1-49EF-9ABB-6F940AC02445.jpeg

Bu da aynı AP ile bu sabah denemem ;

8FDD015B-BAC5-45D3-93B9-4F3913C08EA7.jpeg

Tek dert ve problem bu muydu gerçekten sayın yönetim ? Şaka mısınız anlamıyorum.

STONKS

Üye
%15-20 arası bir düşüş var bütük okçu oyuncuları farkında ama yönetim öyle birşey yok diyo.
Buff beklerken nerf yemek. Bari kapatın okçu jobunuda kimse boşa emek vermesin, bizde bilseydik böyle olacağını başka bir job kasardık en başta.

sanne2

Üye

DenizBerat

Üye
Milleti salak mi sanıyorsunuz. Anlamazlar mi sanıyorsunuz merak ediyorum. Hadi diyelim ki birsey yapmadınız dediğiniz gibi. Ya bunca insan yalan mı söylüyor. Görseller yalan mı söylüyor. Var demek ki bir hata. Moblar a vuramama problemini çözerken demek ki daha beter ettiniz kabul edin işte :(

STONKS

Üye
Hata düzeltirken oluşan başka bir hatadan dolayı olduğunu sanmıyorum. Okçunun damagelerini kıstılar ve bununla ilgili konuşmaktan kaçınıyolar. Konu bundan ibaret gibi gözüküyor. Vallahi verdiğimiz emekler boşa gitti gitmeyede devam ediyor daha ne denir bilmiyorum..

N3v3N

Üye
3lu 5li R vurusuna göre ztn %20-25 az vuruyordu. Şimdi üste bı nerf atmışlar. Totalde %40-50 e yaklaştı herhalde :D

fstab

Üye
1 Haziran’da arkadaşıma attığım damagenin göstergesi ;

Ekli dosyayı görüntüle 7461
Bu da aynı AP ile bu sabah denemem ;

Ekli dosyayı görüntüle 7462
Tek dert ve problem bu muydu gerçekten sayın yönetim ? Şaka mısınız anlamıyorum.

kardeşim neden yanlış bilgi veriyorsunuz dün yayında açıkladı adamlar, defanslar değişebiliyormuş belki 1 haziranda flame rock'da okcu defans itemi yoktu şimdi mob gidip okçuya karşı defans itemi aldı o yüzden az vuruyorsunuz (!)

gerçekten bir şey yapıp neden yapmadık dediklerini anlamak zor yaptıysak yaptık deyin neden bu kadar ortada kanıtlanabilir bir şeyi inatla bir şey yapmadık diye savunuyorlar tuhaf

sanne2

Üye
kardeşim neden yanlış bilgi veriyorsunuz dün yayında açıkladı adamlar, defanslar değişebiliyormuş belki 1 haziranda flame rock'da okcu defans itemi yoktu şimdi mob gidip okçuya karşı defans itemi aldı o yüzden az vuruyorsunuz (!)

gerçekten bir şey yapıp neden yapmadık dediklerini anlamak zor yaptıysak yaptık deyin neden bu kadar ortada kanıtlanabilir bir şeyi inatla bir şey yapmadık diye savunuyorlar tuhaf
Nedense bütün yaratıkların zırhı arttı ama sadece okculara karşı, arrow defans kalkan takıyolar galiba. :D

CaesaR

Üye

O zaman bunu açıklayacaklar kardeşim cahil misin sen neden bunu takip eden biz olalım ? Bunları yama notlarında vermiyorlarsa bunun suçlusu biz miyiz? Yani yalakalık yapacağım diye girmediğiniz şekiller kalmadı ya bide bana yanlış bilgi veriyor diyorsun sana aynı ap vuruşları gösteriyorum boş boş konuşuyorsun.

fstab

Üye
O zaman bunu açıklayacaklar kardeşim cahil misin sen neden bunu takip eden biz olalım ? Bunları yama notlarında vermiyorlarsa bunun suçlusu biz miyiz? Yani yalakalık yapacağım diye girmediğiniz şekiller kalmadı ya bide bana yanlış bilgi veriyor diyorsun sana aynı ap vuruşları gösteriyorum boş boş konuşuyorsun.
reis kinaye yapmıştım, yayında bu sorun sorulduğu zaman adamlar okçu damageleri değişmedi vurduğunuz insanların defansı yükselmiştir arrow karşı defans itemi takmıştır diye geçiştirdiler, moblar kendi kendine item alıp defanslarını değiştirmediğine göre ortada üstü örtülmek istenen bir durum var buna vurgu yapmak istemiştim relax xD

Lord

Üye
reis kinaye yapmıştım, yayında bu sorun sorulduğu zaman adamlar okçu damageleri değişmedi vurduğunuz insanların defansı yükselmiştir arrow karşı defans itemi takmıştır diye geçiştirdiler, moblar kendi kendine item alıp defans değiştirmediğine göre ortada üstü örtülmek istenen bir durum var buna vurgu yapmak istemiştim relax xD
Yanardağ gibi patladım :D

CaesaR

Üye
reis kinaye yapmıştım, yayında bu sorun sorulduğu zaman adamlar okçu damageleri değişmedi vurduğunuz insanların defansı yükselmiştir arrow karşı defans itemi takmıştır diye geçiştirdiler, moblar kendi kendine item alıp defanslarını değiştirmediğine göre ortada üstü örtülmek istenen bir durum var buna vurgu yapmak istemiştim relax xD

Özür dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt