Balerion
Üye

Bu job niye var arkadaşlar biri izah edebilir mi? Dv'de benden daha itemsiz bir asasla karşilaştığımda ölmeden kaçmayı başarabilirsem çok seviniyorum. Bakın adamı kestim diye değil kaçmayı başardım diye seviniyorum. Asas üzerime koşuyor critik atiyorum 86 damage vuruyor. Bu skill vurulana kadar zaten asas dibime gelmiş oluyor. (Okçu uzaktan vuruyor tabi az vuracak diyenler sims oynasın, daha ikinci oku yemeden, vurabilecek kadar dibine gelmiş oluyor tüm joblar, uzaktan vurma dite bir şey yok.) Critik sekince kaçmaya başliyorum, pot + minor abaniyorum, birbuçuk sabiye içinde 500 hp kaliyor tam o anda stepback atıp ters yönde koşmaya başlarsan, 2 saniye damage yemeyip town çekebiliyorsunuz.
Okçu pvp bu şekilde, bide pve'ye gelelim. Okçu row diye bir şey zaten yok, çunkü ok 50 dkda bitiyor. Ayrıca r de yok, damage de yok hiçbir şey yok. Warriorun totalde 1000+ r450 vurdugu moba okçu 550 vuruyor. 5li-3lu zaten dibinde degilsen tesir etmiyor. Bişeyleri kaçarak kesme de yok şu ana dek ice veya lightning arrowlarım 2 defa falan tutmuştur ( buna da şükür)
Bir job'u hem pvpden hem pveden bu kadar dışlayacağinıza silin gitsin. Şaka yapmıyirum, nasıl ki warriorda knight kısmı çalışmiyor. Aynı şekikde archer da çalişmasın, oraya skill verilemesin, rogue olan sas olsun. Siz de kurtulun biz de kurtulalım
Okçu pvp bu şekilde, bide pve'ye gelelim. Okçu row diye bir şey zaten yok, çunkü ok 50 dkda bitiyor. Ayrıca r de yok, damage de yok hiçbir şey yok. Warriorun totalde 1000+ r450 vurdugu moba okçu 550 vuruyor. 5li-3lu zaten dibinde degilsen tesir etmiyor. Bişeyleri kaçarak kesme de yok şu ana dek ice veya lightning arrowlarım 2 defa falan tutmuştur ( buna da şükür)
Bir job'u hem pvpden hem pveden bu kadar dışlayacağinıza silin gitsin. Şaka yapmıyirum, nasıl ki warriorda knight kısmı çalışmiyor. Aynı şekikde archer da çalişmasın, oraya skill verilemesin, rogue olan sas olsun. Siz de kurtulun biz de kurtulalım