Okçu Diye Bir Job Neden Var?

Balerion

Üye
Bu job niye var arkadaşlar biri izah edebilir mi? Dv'de benden daha itemsiz bir asasla karşilaştığımda ölmeden kaçmayı başarabilirsem çok seviniyorum. Bakın adamı kestim diye değil kaçmayı başardım diye seviniyorum. Asas üzerime koşuyor critik atiyorum 86 damage vuruyor. Bu skill vurulana kadar zaten asas dibime gelmiş oluyor. (Okçu uzaktan vuruyor tabi az vuracak diyenler sims oynasın, daha ikinci oku yemeden, vurabilecek kadar dibine gelmiş oluyor tüm joblar, uzaktan vurma dite bir şey yok.) Critik sekince kaçmaya başliyorum, pot + minor abaniyorum, birbuçuk sabiye içinde 500 hp kaliyor tam o anda stepback atıp ters yönde koşmaya başlarsan, 2 saniye damage yemeyip town çekebiliyorsunuz.

Okçu pvp bu şekilde, bide pve'ye gelelim. Okçu row diye bir şey zaten yok, çunkü ok 50 dkda bitiyor. Ayrıca r de yok, damage de yok hiçbir şey yok. Warriorun totalde 1000+ r450 vurdugu moba okçu 550 vuruyor. 5li-3lu zaten dibinde degilsen tesir etmiyor. Bişeyleri kaçarak kesme de yok şu ana dek ice veya lightning arrowlarım 2 defa falan tutmuştur ( buna da şükür)

Bir job'u hem pvpden hem pveden bu kadar dışlayacağinıza silin gitsin. Şaka yapmıyirum, nasıl ki warriorda knight kısmı çalışmiyor. Aynı şekikde archer da çalişmasın, oraya skill verilemesin, rogue olan sas olsun. Siz de kurtulun biz de kurtulalım

Witch_King

Üye
Baktığında okçuda rogue nin bir diğer sınıfı ama asasla inanılmaz güç farkı var arasında. Haliyle okçuların hepsi asasa döndü. Okçu oynamak isteyenlerde oyundan soğudu.

Bu bahsettiklerinin aynıları mage içinde geçerli. Asaslar, mage ve okçulara fena spike town atıyorlar. Hepsine tek atıyorlar. Zaten oyunda ne okçu kaldı ne mage kaldı.

Acilen okçu ve mageye buff gelmesi lazım. Veya bu asaslara filan nerf lazım. Çok acil hem de.

Balerion

Üye
Baktığında okçuda rogue nin bir diğer sınıfı ama asasla inanılmaz güç farkı var arasında. Haliyle okçuların hepsi asasa döndü. Okçu oynamak isteyenlerde oyundan soğudu.

Bu bahsettiklerinin aynıları mage içinde geçerli. Asaslar, mage ve okçulara fena spike town atıyorlar. Hepsine tek atıyorlar. Zaten oyunda ne okçu kaldı ne mage kaldı.

Acilen okçu ve mageye buff gelmesi lazım. Veya bu asaslara filan nerf lazım. Çok acil hem de.
Magelere de buff gelmesi lazım katilıyorum ama mageler okçu kadar kötü durumda değil. Okçu cidden kapat gitsin durumda.

Pitou

Üye
7 imperial setli full itemli priestim okçu bana 500 + 500 vuruyor. Oyun oynatmıyor bize karakterim anında düşüyor. Siz neyin güçsüzlüğünden bahsediyorsunuz. Okçular yüzünden pk çıkmıyorum sinirlerim bozulmasın diye. Oyundaki en mobil karakter. Biz okçuyu yakalayamıyoruz sen nasıl yakalanıyorsun anlamıyorum. LR ,İCE ,STAPBACK, RUSH yeter artık forumda o kadar çok isyan ediyorsunuz ki yönetim gerçekten okçu güçsüz sanıyor charı buffluyor. Okçudan stapback yada Rush kaldırılmalı bence karakteri yakalamak çok zor.

Balerion

Üye
7 imperial setli full itemli priestim okçu bana 500 + 500 vuruyor. Oyun oynatmıyor bize karakterim anında düşüyor. Siz neyin güçsüzlüğünden bahsediyorsunuz. Okçular yüzünden pk çıkmıyorum sinirlerim bozulmasın diye. Oyundaki en mobil karakter. Biz okçuyu yakalayamıyoruz sen nasıl yakalanıyorsun anlamıyorum. LR ,İCE ,STAPBACK, RUSH yeter artık forumda o kadar çok isyan ediyorsunuz ki yönetim gerçekten okçu güçsüz sanıyor charı buffluyor. Okçudan stapback yada Rush kaldırılmalı bence karakteri yakalamak çok zor.

Merhabalar, damage kısmı hariç iyi iteme sahip bir okçu vurduysa bir ihtimal olabilir. Bunun haricinde söylediklerini görsel ile kanitlarsan karakterimi sana hediye edeceğim.
Defansını göster, seri 500-500 yedigin damage kısmını göster, lr veya ice skili tutmuş şekilde (sağ üstte görunür) bu damageleri yiyip kesildiğinı göster çarım senindir. Üzerimde 6 gb var o da senindir hadi bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pitou

Üye
Merhabalar, söylediklerini görsel ile kanitlarsan karakterimi sana hediye edeceğim.
Defansını göster, seri 500-500 yedigin damage kısmını göster, lr veya ice skili tutmuş şekilde (sağ üstte görunür) bu damageleri yiyip kesildiğinı göster çarım senindir. Üzerimde 6 gb var o da senindir hadi bakalım
ilk pk çıktığımda notlarımı alacam paylaşacam.

Nihâvend

Üye
böyle bir şey imkansız, aynı oyunu oynadığımıza emin misiniz?

Pitou

Üye
böyle bir şey imkansız, aynı oyunu oynadığımıza emin misiniz?
Merhabalar, damage kısmı hariç iyi iteme sahip bir okçu vurduysa bir ihtimal olabilir. Bunun haricinde söylediklerini görsel ile kanitlarsan karakterimi sana hediye edeceğim.
Defansını göster, seri 500-500 yedigin damage kısmını göster, lr veya ice skili tutmuş şekilde (sağ üstte görunür) bu damageleri yiyip kesildiğinı göster çarım senindir. Üzerimde 6 gb var o da senindir hadi bakalım.
Kendim şuan oyunda değilim akşam pk sında bende video alıp size atacam. Bakın Fuataslanın yayından bir klip aldım 2dk içinde "Tortureli 850 ,Torturesiz 550 " vuruyor. Adam okçu pt var sanıyor o kadar fazla vuruyor ki adam tek başına halbuki :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

RickSancheZz

Üye
Hocam magelere yapılan zulüm de hiç az değil yazık adamlara ya sinirimizi mageden çikartmak yerine job dengesi için ısarcı olalım :D
bende mageyim zaten bişey olmaz gelin tekleyin :D

Önceki konulardada çokça yazdım, 8 kişilik okçu 8 kişilik mage yazıp damageyi öyle karşılaştırıyorlar, bunu 8 asas 8 warrior olarak düşünmeden.
job dengelemesi şart şart şart bunu her job için söylüyorum, denge öyle bir ayarlanmalıki, 1 v 1 de itemler eşit düzeyde olunca oyunculuğun öne çıkması gerekli, ben imperial 7 li uniq 7 staflı mageysem aynı 7 imperialli 7 uniq silahlı warriorla 1v1 de oyunculuğumun konuşması gerekli. bu tüm joblar için böyle olmalı

Bogateg

Üye
Birde oyunda çok büyük anti def sıkıntısı var , anti def kıyafetlerimi gelir yoksa takı cesitlerimi eklenir acilen eklenmesi lazım oyun 8. Ayına giriyor hala tek asas daldiginda ayakta kalmaya çalışıyoruz ,

N1pple

Üye
Sebebi belli mage ve okçuyu dengelemeyi bilmiyorlar ayarı fazla kaçırırsak dengeleyemeyiz diye öldürmeyi seçiyorlar beceremedikleri için de öldürmek daha akıl karı geliyor mageyi okçuyu hepsi bu. Okçunun magenin 2-3 parti yaptığı zulümü 2-3asas yan yana gelip yapıyor ama görmüyor veya görmezden geliyorlar

Pitou

Üye
Sebebi belli mage ve okçuyu dengelemeyi bilmiyorlar ayarı fazla kaçırırsak dengeleyemeyiz diye öldürmeyi seçiyorlar beceremedikleri için de öldürmek daha akıl karı geliyor mageyi okçuyu hepsi bu. Okçunun magenin 2-3 parti yaptığı zulümü 2-3asas yan yana gelip yapıyor ama görmüyor veya görmezden geliyorlar
Okçu 50 metre güvenli bölgeden riske girmiyor. Asas riske giriyor ya ölüyor ya öldürüyor sebebi bu.

Balerion

Üye
Ben doğuda doğdum bizim köyümüzde ilkokul yoktu. Bizim köyümüzde okul olmadığına göre; Türkiye'de bir tane bile düzgün okul yok. O zaman müfredat değişsin.

Itemleriniz hakkında zerre bilgimiz yok, oyunculuğunuz hakkında zerre bilgimiz yok. Leveliniz hakkında zerre bilgimiz yok. Sadece yakınma var. Her classın güçlü yanı güçsüz yanı var. O kadar alışmışsınız ki 20 senedir ezberden oyun oynamaya. Teknik ve(ya) koordinasyon değişikliğinde hemen sistemsel sorunlar olduğunu düşünmeye itiyorsunuz kendinizi.

Daha iyi bir oyuncu olmayı deneyin önce bana kalırsa.
Ahaha hocam bence siz oynamayı pek bilmeyen, karakter dengesi gelse dvde kaçacak delik arayacak bir oyuncusunuz. Yoksa bir insan başka neden karakter dengesizliğine çanak tutar? İtemlerim hakkinda bilgi vermedim, daha iyisinu yaotım karşimdaki adamla mukayesesini söyledim. Ayrica +8 elwenbowum olsa ne olacak critik %60 oranınenda sekiyor diyorum. ikinci skili atmadan asas dibimde, bu noktada adama 3lü 5li atsan en ufak harekette 5 taneden 2si tutar, 200 damage cikarirsin. Bu zaten bilinen bir şey oldugundan en mantiklı sey kaçmaya çalısmak cunku o ara 600 hp kalıyor... neyse ben kime ne anlatiyorum ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt