Balerion
Üye

O zaman mageleri daha da nerfleyelim hocam hem uzaktan vur, hem lr ice at adamı yavaslat hem alan at tek skille toplu alana sınirsiz damage çıkart? Bu mantiğınıza göre göre mage nova damageları 50/60 falan olmalı. Böyle bir nerf gelsin biz de diyelim ki " 60 damage vuruyor ama onu bütün alana vuruyor hem de uzaktan vuruyor, birden fazla kişiye vuran başka job yok magenin olayi budur isterse 100 kişiye vurur toplam damage bak 6.000"Okçu 50 metre güvenli bölgeden riske girmiyor. Asas riske giriyor ya ölüyor ya öldürüyor sebebi bu.
Ayrıca 50 metre diye bir şey yok, uzaktan avlama diye bir şey de yok. ok menzili 35 metre. Bu menzilin sınırından ok atarak hicbir sey kesemezssiniz cunku menzilin sınirindan atmak, damage yiyen kişi bir adım yürüse artık vuramayacağıniz anlamina gelir ve ok atmak için okcu da yurumek zorunda kalacaği icin bir daha hiç damage vuramaz (ok atmak icin durursan rakip daha da uzaklasir) kill almak için aradaki mesafe maximum 15 m olabilir. War scnin de menzili 10 falan değil mi?
Ayrıca gerçekelrin bu kadar hayraniysanız pve durumuyla ilgili de o kadar yazdım ona niye bir yorumunuz yok? Neden row kullanamayan tek job okçu mesela, bu niye sizi rahatsız etmiyor?
Son olarak benim başlıktaki tavsiyem okçu jobunun kapatılması zaten, dengelenip düzeltilmesinden korkuyorsanız, siz de benimle birlikte okçunun kapatılmasına destek olun.