Merhaba dostlar.. Yıllardır çoğumuz mmorpg oyunlar oynadık, oynuyoruz. İster benim gibi knight online'dan gelmiş olun ister metin2 isterseniz silkroaddan. Mmorpg oyunların hepsinde ana mantık oyuncu bir job seçer, seçtiği jobun artıları ve eksileri olur. Rise Online'da okçu jobunun eksileri nedir? Rush ile bir asasin kadar hızlı, Stepback skilli ile ışınlanıp kaçabiliyor, ice atabiliyor lighting atabiliyor,(62 skili elemental shield basılıyken bile tutabiliyor bu ice ve lr skilleri) kör edebiliyor, yere mantar bırakıp tuzak kurabiliyor eğer tüm bu engelleri aşıp yanına gelmeyi başarırsanız bu seferde mouse'una atadığı 3'lü 5'li kombosu ile size çok seri damageler çıkarıyor. Zaten çok uzun bir menzilden hasar veren bu joba bu kadar işlevsel skiller veriyorsanız en azından hasarını kısmanız gerekmiyor mu? Çarşamba-Cuma-Pazar günleri oyun yönetiminden biri buyursun blood valley etkinliğine teşrif etsin baksın bir tane asas var mı etkinlikte. Ya da kaç tane melee, mage ekip var bir baksınlar. Etkinliğin %80 i okçudan oluşuyor herkes okçuya dönüyor. 50 kill görevini yaparken bile okçuya dönüşler oluyor. Pk'nın en hızlı olduğu saatlerde (8:00 - 11:00) arasında bowl'a adım atmak imkansız. Zaten solo oyuncuysanız bowl'un yakınından bile geçmemeniz gerek.. Benim gibi bu durumdan muzdarip olan solo asaslar varsa bence sabah akşam farmer kesin dostlar.. Ya da en iyisi +8 daggerlarınızı satıp sizde elinize +7 bir vixen alarak okçu online dünyasına adım atın. Hem cebiniz rahat etsin hem de siz.
Son düzenleme: