tahirmersinli
Üye

Mageler-Asaslar Death Valleyde 600-700 vururken okçular 200-250 vuruyordu. Hala böyle adama 4 kere vuruyorum zar zor. Tek potla canını dolduruyor. Ama mageler nova ile 1k vuruyor. Hadi buna ses etmedik.
Millet kasıldı 1 haftada 65 oldu. Bizlerin okları dağa taşa gidiyordu isabet etmiyordu. Ses etmedik.
Yeni gelen güncelleme ile Z ile yaratık seçmeyide kaldırmışlar. Şimdide ses etmeyeceğiz.
WARRİORLARA PRİESTLERE XP VE GOLD VEREN SİLAHLAR VAR. OKÇULARDA BİLE BU YOK. BU OKÇULARI NEDEN BU HALE GETİRDİNİZ RESMEN ŞAKA GİBİ.
SADECE BİR MANTIKLI DÜŞÜNÜN BU EKSİKLİKLERLE NASIL OYUN OYNAYACAĞIZ.
Hepinize bol şans arkadaşlar. Karakter oynanmaz hale geldi. Tek çare job change beklemek. 200 vuran okçu olmaz sayın yönetim!
EDİT MAKROCU DEĞİLİM ELLE BİLE KASAMIYORUM Z KİTLENİYOR
Millet kasıldı 1 haftada 65 oldu. Bizlerin okları dağa taşa gidiyordu isabet etmiyordu. Ses etmedik.
Yeni gelen güncelleme ile Z ile yaratık seçmeyide kaldırmışlar. Şimdide ses etmeyeceğiz.
WARRİORLARA PRİESTLERE XP VE GOLD VEREN SİLAHLAR VAR. OKÇULARDA BİLE BU YOK. BU OKÇULARI NEDEN BU HALE GETİRDİNİZ RESMEN ŞAKA GİBİ.
SADECE BİR MANTIKLI DÜŞÜNÜN BU EKSİKLİKLERLE NASIL OYUN OYNAYACAĞIZ.
Hepinize bol şans arkadaşlar. Karakter oynanmaz hale geldi. Tek çare job change beklemek. 200 vuran okçu olmaz sayın yönetim!
EDİT MAKROCU DEĞİLİM ELLE BİLE KASAMIYORUM Z KİTLENİYOR
Son düzenleme: