okçu karakteri̇ bi̇tmi̇şti̇r! hayirli olsun!

tahirmersinli

Üye
Mageler-Asaslar Death Valleyde 600-700 vururken okçular 200-250 vuruyordu. Hala böyle adama 4 kere vuruyorum zar zor. Tek potla canını dolduruyor. Ama mageler nova ile 1k vuruyor. Hadi buna ses etmedik.
Millet kasıldı 1 haftada 65 oldu. Bizlerin okları dağa taşa gidiyordu isabet etmiyordu. Ses etmedik.
Yeni gelen güncelleme ile Z ile yaratık seçmeyide kaldırmışlar. Şimdide ses etmeyeceğiz.
WARRİORLARA PRİESTLERE XP VE GOLD VEREN SİLAHLAR VAR. OKÇULARDA BİLE BU YOK. BU OKÇULARI NEDEN BU HALE GETİRDİNİZ RESMEN ŞAKA GİBİ.
SADECE BİR MANTIKLI DÜŞÜNÜN BU EKSİKLİKLERLE NASIL OYUN OYNAYACAĞIZ.

Hepinize bol şans arkadaşlar. Karakter oynanmaz hale geldi. Tek çare job change beklemek. 200 vuran okçu olmaz sayın yönetim!

EDİT MAKROCU DEĞİLİM ELLE BİLE KASAMIYORUM Z KİTLENİYOR

Son düzenleme:

tahirmersinli

Üye
Knight online 20 yıllık serüveninde bile Z Blokesi koymadı. Sen gelmişsin 1 haftada saçma sapan bir sistem getiriyorsun. User sayısındaki düşüklüğü görünce zaten pişman olursunuzda. İş işten geçmiş olur. Burda makro kullanan adamlar bir hile kullanmıyor. Üçüncü parti yazılım kullanmıyor. Oto kutu cart curt birşey yok. Sadece normal mousede olan bir özelliği kullanıyoruz. Bunuda çok gördünüz. DEVAM EDİN BAKALIM

Asaf27

Üye
Ek olarak şunu eklemek istiyorum, sınıf değiştirsek bile aldığımız pet ve binekler bıraktığımız hesaplarda 30 gün boyunca yatacak... Gerçekten çok kötü

Aura

Üye
Hile veya otomatik bir sistem engellendi diye şikayet edilmesi ne kadar traji komik.

tahirmersinli

Üye
Geçmiş olsun arkadaşım. Burda güle güle makrocu diyenlerin hepsi magelerdir zaten. İtemsiz mage gelip bana czde 800 vuruyorsa ve ben itemli okçuyla 200 vuruyorsam adaletine girerim yani

hezarfenbeg

Üye
Rogue playerım baştan söyleyeyim. Ben de güle güle makrocu diyorum, çok enteresan makro engellenince insanların isyan etmesi... Sadece adil oyuncuya z seçtirmeme olayı çok saçma ve düzeltilmesi lazım. Size de görüşürüz, çok şükür slotlar temizleniyor

Deasis

Üye
Kardeşim biz de günde 10 saat çalışıyoruz akşamları ne kasarsak o kadar oluyor. Makro kullanmanın hiç bir mantıklı kabul edilebilir tarafı yok.

unchained

Üye
Rogueyim.Guncellemeyi gayet guzel buldum.en azindan exp slotlarinda saatlerce kasilan makinelesmis karakterler gormeyiz artik.Gir exp ini kas yorulduysan birak bir baskasi gelsin kassin arkadasim

ForVictory

Üye
Mageler-Asaslar Death Valleyde 600-700 vururken okçular 200-250 vuruyordu. Ses etmedik.
Millet kasıldı 1 haftada 65 oldu. Bizlerin okları dağa taşa gidiyordu isabet etmiyordu. Ses etmedik.
Yeni gelen güncelleme ile Z ile yaratık seçmeyide kaldırmışlar. Şimdide ses etmeyeceğiz.

Çünkü ben ses etmek yerine oyunu bırakıyorum. Hepinize bol şans arkadaşlar. Karakter oynanmaz hale geldi.

hadi yallah

Bogateg

Üye
Oyunda sadece okcumu Z tuşunu kullanıyor herkes kullanıyor bunun şikayet edilmesi kadar saçma bişey olamaz, ha okçunun damegesi veya skillerinde hata varsa ticket la yönetime bildir

Lasrok

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.

Mileenaaa

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.
elleriniz dertt görmesin.

Monarchy

Üye
Okcuyum macrocu değilim. Macronun bu güncelleme ile temizlenecegi haberi beni mutlu etti. Artık slotlarda insanlar olacak robotlardan kurtulduk.dun akşam işten eve geldim keyifle biraz exp kasayim diye girdim belki 50 farklı slot gezdim partiler full büyük çoğunluğu afk ruh yok adamlar oyundaki mob gibi sanırım artık düzelecek teşekkürler yönetim.

Khromex

Üye
Macro hariç geri kalan herşeye katılıyorum. Warriorlar rahat rahat exp kasar , mageler rahat rahat exp kasar zaten kastılarda 65 oldu cogu fakat okçular ne cz de ne farmda hiçbir yerde işe yaramıyor.

X A

Üye
La şaka mısınız siz makroyu savunuyorsunuz ? Yürüyün gidin başka oyuna hadi kardeşim hadi.

LosTurcos

Üye
Vaktiniz yoksa oynamayın yada vaktiniz kadar oynayın. Ne bu biran önce 65 olacam diye çılgınca exp kasmalar anlamıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt