Okçu karakterle ilgili alıp veremediğiniz nedir?

Platinumblack

Üye
Adamlar pes edip peşimi bıraktı fena güldüm hallerine, rezil haldeler bana kalırsa.
Normaldir. 3 adam 1 adamı kesemiyor hala bakıyorum okçunun 5-3 ü fazla hızlı diye konu açanlar var :D . Kaldı ki karşımdaki slide atınca 3lü 2li ok oluyor o da ayrı mevzu. Biraz daha nerf atında worm pt kuralım full charlarla :D. Zamanında söyledim teklifimi yine söylüyorum bizim bowlarımızı silin aynı ayarda dagger verin. Zaten aramızda moba ile mmorpg yi bir tutanlar falan var :D fps oyunlarından örnek verelim biz de awp yi alan tek atıyor en uzaktan :D

Balerion

Üye
Normaldir. 3 adam 1 adamı kesemiyor hala bakıyorum okçunun 5-3 ü fazla hızlı diye konu açanlar var :D . Kaldı ki karşımdaki slide atınca 3lü 2li ok oluyor o da ayrı mevzu. Biraz daha nerf atında worm pt kuralım full charlarla :D. Zamanında söyledim teklifimi yine söylüyorum bizim bowlarımızı silin aynı ayarda dagger verin. Zaten aramızda moba ile mmorpg yi bir tutanlar falan var :D fps oyunlarından örnek verelim biz de awp yi alan tek atıyor en uzaktan :D
Okçunun kombosu priestinkinden hızli da değil bu arada

Sisyphos

Üye
Okçuyla ilgili adaletsizliğin ne zaman sona ereceğini merak ediyoruz rise online yönetimi? Yoksa tümüyle okçu karakteri gözden çıkarıp böyle mi devam edeceksiniz? Bir cevap bekliyoruz sizlerden....

mmtakiff06

Üye
Okçunun 3lu 5li çok vuruyor, Okçular iç içe girip tekliyorlar , Ve okçu çok güçlü diyenler önce magelerin tekleme skillerini ve asaslarin ölümsüz olmalarını konu yapsınlar Rush 1 %75 hiç bir savaştan kaçma şansı vermiyor. Stepback atıyorsun asasin slide atiyor tekliyor , mageye 100 metre fark açıyorsun teklemeyle mezara yolluyor. Bp vs atma şansın yok db yiyorsun az fark açıp dispel alma şansın yok bu oyun içi yaşadığımız sıkıntılar %75 yerine %85 olsa anlarımda bu kadarda yavaş olması iyi değil inşallah ilerde birazda olsa düzeltilir.

Son düzenleme:

Platinumblack

Üye
Okçunun kombosu priestinkinden hızli da değil bu arada
Ya öyle bişey yok zaten arch 7 alam herkesi kesem kafasında adamlar. Mouse combo yaparken bile sıkıntı çıkıyor casting failed hatası alıp duruyorsun.
Okçunun 3lu 5li çok vuruyor, Okçular iç içe girip tekliyorlar , Ve okçu çok güçlü diyenler önce magelerin tekleme skillerini ve asaslarin ölümsüz olmalarını konu yapsınlar Rush 1 %75 hiç bir savaştan kaçma şansı vermiyor. Stepback atıyorsun asasin slide atiyor tekliyor , mageye 100 metre fark açıyorsun teklemeyle mezara yolluyor. Bp vs atma şansın yok db yiyorsun az fark açıp dispel alma şansın yok bu oyun içi yaşadığımız sıkıntılar %75 yerine %85 olsa anlarımda bu kadarda yavaş olması iyi değil inşallah ilerde birazda olsa düzeltilir.
Onları söyleyenlerin hep 4 party nin arasına girip tekleyem çıkam kafası olduğunu defalarca anlatmaya çalıştık her defasında bir nerf daha yedik. Oyunun en kırılgan karakteri olması gereken mage e bile damage atamıyorsun. Adam duvarın ağacın bir şeyin arkasına geçiyor yaslıyor sana damage i sen de kessin de kurtulayım diye bekliyorsun. Baksana @Opus Magnum un dediğine 3 okçu bir adamı kesemeyip pes ediyorlar. 3 tane asas benim peşime takılsa 3.ü skill vurmadan ben düşüyorum. Asas tabiki de anlık burst damage atacak buna lafım yok ama bizi komik duruma düşüyor yönetim. Adamların alay konusuyuz. 3 asas 1 prinin (yarım parti adamın) düşüremeyeceği okçu party olduğunu düşünmüyorum.

Balerion

Üye
Ya öyle bişey yok zaten arch 7 alam herkesi kesem kafasında adamlar. Mouse combo yaparken bile sıkıntı çıkıyor casting failed hatası alıp duruyorsun.

Onları söyleyenlerin hep 4 party nin arasına girip tekleyem çıkam kafası olduğunu defalarca anlatmaya çalıştık her defasında bir nerf daha yedik. Oyunun en kırılgan karakteri olması gereken mage e bile damage atamıyorsun. Adam duvarın ağacın bir şeyin arkasına geçiyor yaslıyor sana damage i sen de kessin de kurtulayım diye bekliyorsun. Baksana @Opus Magnum un dediğine 3 okçu bir adamı kesemeyip pes ediyorlar. 3 tane asas benim peşime takılsa 3.ü skill vurmadan ben düşüyorum. Asas tabiki de anlık burst damage atacak buna lafım yok ama bizi komik duruma düşüyor yönetim. Adamların alay konusuyuz. 3 asas 1 prinin (yarım parti adamın) düşüremeyeceği okçu party olduğunu düşünmüyorum.
Hocam ben aslında 80-85 veya 90 lvl cap gelince fazla statları hpye verdigimizde ham canımız 2 k olmayacağı ve belki 3500lere çikacağı için asaslardan 2 yemeyiz diye düşünuyordum ama sonradan fark ettim ki carnage skilinin cd suresi 5 saniye. O an gelecege dair su akar yolunu bulur şeklindeki umutlarim da tükendi. Sıkıldıkca haddarda vampiric farmliyorum artik ne yapayim :D

Masterclown

Üye
Zamanında ne destanlar yazdım önceki yama notlarında. Sonra uzunca süre ara verdim geldim gördüm ki gırtlak dolu charım hala bir halt becerememekte. Ayrıca @Masterclown arkadaş hayali senaryoları gerçekten çok hayali. Okçu ile vs atan biri etrafında slide atmaya başlasın 5li 3lü olmuyor o 3 lü 2li oluyor. Ben asasın attığı damage den şikayetçi değilim bu arada. İtemli ise gelsin kessin hiç bir sözüm yok ama adamın itemleri benim itemlerimin yanında oyuncak gibi kalırken adamı kesemiyorum. Neden çünkü ice ya da lr 3-5 defa falan tutmuştur bu zamana kadar ya da adam öne atılır (skillin adını bilmiyorum) kaçar. Ben demiyorum okçu tank olsun okçu şunu yapsın okçu bunu yapsın. Sadece oyunda her job un belli zafiyetleri ve güçlü yanları olsun denge budur zaten. 3 pt okçu oyunun başında terör estirdiği için 400-400 vuruyorum. Ben solo oynamaktan keyif alıyorum belki. 3-4 pt mage aynı anda bir yere novasını boşaltsın bakalım kaç sayfa bp kalkıyor. Kusura bakmayın da 4 parti adam üstünüze koşarken bir zahmet terör estirsin. Koyun bakalım 24 (2şer priest her partide olacak şekilde) tane asası ne oluyor. Sunulan saçma argümanlar yüzünden okçu bu halde. 32 tane adamın içine girip kill i alıp sağsalim çıkmayı bekleyen adamlar yüzünden okçu bu halde. Çok fazla okçu ekip bu yüzden bıraktı ya da bozdu itemlerini. Bu adamların charları da boş charlar değildi 2k apsi olan falan charlar vardır bunların içinde. Neyse boşa nefes tüketmeyin arkadaşlar gerek yok ticket da atsanız buradan yazsanız da olay da çıkarsanız boşa. Buff adı altında atılan Levent Kırca'nın zamcığı gibi bir buffcık atıldı...
Dostum ben de çok ümitli değilim fakat pozitif kalıp sorunlarımızı güncel tutmalıyız benim fikrim o. Bugün kötü durumdayız evet ama yeni gelen yamalarda bunları geliştirici ekibe hissettirip en azından dengeli bir konuma gelmek için okçu topluluğu olarak yapıcı fikir vermeliyiz. Çoğu zaman sinirden bunu yapamıyoruz evet çünkü halimiz içler acısı fakat yine de elimizden geldiğince sakince dertlerimizi anlatmalıyız.

3 parti 4 parti adam mukayeselerindeki saçmalığı belirttiğin için de teşekkür ederim, bundan daha saçma bir argüman olamaz fakat kendi postumda yazdığım gibi yineliyorum. Okçunun tekli skill damage'i çok fazla da olamaz, olmamalı. Rakiplerimizi bize yanaşamadan eritmemeliyiz çünkü oyundaki 2 range class arasından en hızlı olanı biziz. He bu demek değil ki warriora en fazla 300-400 vuralım, iyi bir okçu da en azından 500-600 vurabilmeli.

Geliştirici ekibe buradan yineleyelim, biz okçunun çok iyi hale gelmesini ve herkesin okçuya dönmesini değil, var olan okçuların oyunculuklarını konuşturabilecekleri bir meta arayışındayız. Bu durum ne yazık ki mantar koyarak hızlı bir oyun dönen DV haritasında mümkün olmuyor. Bunu 85 capte nasıl hallederler bilemiyorum fakat okçunun her anlamda bir düzenlemeye ihtiyacı var. Hasar, hareketlilik ve partiye sağladığı artı değerler anlamında okçu şu an için gereksiz bir alt sınıf durumunda. Bu durum solo bir oyuncu olarak ekip bulabilmeyi de zorlaştıran bir etmen. Bir warrior tanklaması için bir ekiple tanışabilir, bir melee ekiple tanışabilir, bir priest hakeza herkesin aradığı bir class, assassin aynı şekilde seri kesebilmesi ve takip yeteneğiyle aranan bir sınıf. Mage ise mage ekip olmasa bile TP mage olarak oynayabilmekte fakat bir okçunun hadi 2 parti okçu çıkıp rakiplere ok atalım diyen bir ekipten başka isteyeni olacağını zannetmiyorum şu anki metada.

Dipnot: Hayali senaryolarım zaten olayın absürdlüğünü ifade edebilmek için oradalar :D

Ayrıca sizlerden ricam pes etmeden okçu arkadaşlara bu postu göstermeniz ve saygı sınırları içerisinde dertlerimizi anlatmaya devam etmemiz çünkü günün sonunda geliştirici ekip de, moderatör ekibi de okçunun etkisizliğinin (zayıflık değil etkisizlik) elbet farkına varacaktır. Belki hiçbir zaman OP olmayacağız ki olmayalım da ama ufak tefek de olsa düzenlemeler en azından itemli iyi bir okçu oyuncusunun hayatını güzelleştirebilir :)

JohnPlane

Üye
Hocam kısa bir yorumum olacak.

Okçunun tek pk şansı olarak nitelendirdiğiniz dibine girip 3lü 5li atma olayı = tokmaklı priestlerin cf'de önden koşup zırt diye ölüp free np olması...

Bu iki durum arasında hicbir fark yok. Gerçekten şu oyunda hiçbir şansı olmayan, hiç fırsat verilmeyen tek job okçu.
e niye her taraf okçu o zaman dostum eğer okçu kötüyse kimsenin oynamaması lazım ama oyunun yarısı okçu oynuyor ?

Balerion

Üye
e niye her taraf okçu o zaman dostum eğer okçu kötüyse kimsenin oynamaması lazım ama oyunun yarısı okçu oynuyor ?
Yarısı okçu, yarısı priest, yarısı asas diğer yarisı da mage ve warrior. Oyunun 4 yarisı var sanirım size göre.

Masterclown

Üye
Güzel mob kesiyor, farm atabiliyor çok güzel de ondan dostum. DV'de her yer okçu mu ? Biz PK haritasındaki dengelerden bahsediyoruz yoksa mob kesme konusunda herhangi bir sorunumuz yok hatta oldukça da iyi konumdayız.

Balerion

Üye
Güzel mob kesiyor, farm atabiliyor çok güzel de ondan dostum. DV'de her yer okçu mu ? Biz PK haritasındaki dengelerden bahsediyoruz yoksa mob kesme konusunda herhangi bir sorunumuz yok hatta oldukça da iyi konumdayız.
Ahaha farmda okçu mu? Aynen okcuyu row farma koydum 45 dkda bir de ok yeniliyorum. Gece kalkiyorum her 45 dkda bir ona bakiyorum :D Row farmda okçunun yeri 0 arkadaşlar. Diger joblar ise eşit. Solo farmda ise %70 bp gerisi okçu ama bu kadar. Şimdi farmın bir kısminın bir kısmında anca iş yapan job'a canavar kesmede iyi demek epey bi abes değil mi?

Masterclown

Üye
Ahaha farmda okçu mu? Aynen okcuyu row farma koydum 45 dkda bir de ok yeniliyorum. Gece kalkiyorum her 45 dkda bir ona bakiyorum :D Row farmda okçunun yeri 0 arkadaşlar. Diger joblar ise eşit. Solo farmda ise %70 bp gerisi okçu ama bu kadar. Şimdi farmın bir kısminın bir kısmında anca iş yapan job'a canavar kesmede iyi demek epey bi abes değil mi?
Belirtmemişim ama elle atılan farmdan bahsetmiştim dostum. Elle atılan farmda da okçu güçsüz demek haksızlık olur. Okçunun rowda okunun bitmesi de ayrı bir sorun tabi ki. O yüzden mecbur asas dönmek zorunda kalıyoruz haklısın. Zaten neden ok diye bir materyal var anlamış değilim.

JohnPlane

Üye
hocam row farm yapmak için değil yanlış. Elle farm yapıyorsan okçu gayet iyi zaten

Platinumblack

Üye
Dostum ben de çok ümitli değilim fakat pozitif kalıp sorunlarımızı güncel tutmalıyız benim fikrim o. Bugün kötü durumdayız evet ama yeni gelen yamalarda bunları geliştirici ekibe hissettirip en azından dengeli bir konuma gelmek için okçu topluluğu olarak yapıcı fikir vermeliyiz. Çoğu zaman sinirden bunu yapamıyoruz evet çünkü halimiz içler acısı fakat yine de elimizden geldiğince sakince dertlerimizi anlatmalıyız.

3 parti 4 parti adam mukayeselerindeki saçmalığı belirttiğin için de teşekkür ederim, bundan daha saçma bir argüman olamaz fakat kendi postumda yazdığım gibi yineliyorum. Okçunun tekli skill damage'i çok fazla da olamaz, olmamalı. Rakiplerimizi bize yanaşamadan eritmemeliyiz çünkü oyundaki 2 range class arasından en hızlı olanı biziz. He bu demek değil ki warriora en fazla 300-400 vuralım, iyi bir okçu da en azından 500-600 vurabilmeli.

Geliştirici ekibe buradan yineleyelim, biz okçunun çok iyi hale gelmesini ve herkesin okçuya dönmesini değil, var olan okçuların oyunculuklarını konuşturabilecekleri bir meta arayışındayız. Bu durum ne yazık ki mantar koyarak hızlı bir oyun dönen DV haritasında mümkün olmuyor. Bunu 85 capte nasıl hallederler bilemiyorum fakat okçunun her anlamda bir düzenlemeye ihtiyacı var. Hasar, hareketlilik ve partiye sağladığı artı değerler anlamında okçu şu an için gereksiz bir alt sınıf durumunda. Bu durum solo bir oyuncu olarak ekip bulabilmeyi de zorlaştıran bir etmen. Bir warrior tanklaması için bir ekiple tanışabilir, bir melee ekiple tanışabilir, bir priest hakeza herkesin aradığı bir class, assassin aynı şekilde seri kesebilmesi ve takip yeteneğiyle aranan bir sınıf. Mage ise mage ekip olmasa bile TP mage olarak oynayabilmekte fakat bir okçunun hadi 2 parti okçu çıkıp rakiplere ok atalım diyen bir ekipten başka isteyeni olacağını zannetmiyorum şu anki metada.

Dipnot: Hayali senaryolarım zaten olayın absürdlüğünü ifade edebilmek için oradalar :D

Ayrıca sizlerden ricam pes etmeden okçu arkadaşlara bu postu göstermeniz ve saygı sınırları içerisinde dertlerimizi anlatmaya devam etmemiz çünkü günün sonunda geliştirici ekip de, moderatör ekibi de okçunun etkisizliğinin (zayıflık değil etkisizlik) elbet farkına varacaktır. Belki hiçbir zaman OP olmayacağız ki olmayalım da ama ufak tefek de olsa düzenlemeler en azından itemli iyi bir okçu oyuncusunun hayatını güzelleştirebilir :)
Saygı çerçevesinde konuşulup bir denge sağlanması noktasında ben de duruyorum. Kimseye ne hakaretle ne küfürle hiç bir sonuç yapılamaz. Benim derdim hiç bir job OP noktasına getirilmesin. Her jobun belli güçleri olduğu gibi zayıflıkları olsun. Evet range karakter oynuyorum ve bende demiyorum her attığım ok 1k vursun sonuçta belli bir menzilden vuruyorum ve adamın bana yaklaşması gerekli. Eğer dert edilen nokta 3-4-5 partilik gruplar ise buna yönelik bir çözüm getirilsin. Bir çok MMORPG oynadım sadece malum oyunu değil. Hiç birinde okçu-archer-hunter nasıl tabir edilirse edilsin bu kadar rezil alay konusu hatta ve hatta 4 partinin grubun içine rahatlıkla girilip 2 kişi alınıp çıkılan noktada değil. Bu konunun benzeri bir çok oyun sayabilirim. 40 kişi 3 kişiyi nasıl keser diye ya da 40 kişinin arasına girdim ben nasıl ölüyorum ya diye serzenişte bulunuluyor. Yapmayın lütfen. Sadece asaslar için konuşmuyorum bunu hiç bir job hiç bir class bunu yapamamalı.

İsteklerimiz çok basit. Atılan nerfler sadece party oyuncuları değil solo duo ya da 1 party altı insanları da çok etkiliyor (ki yıllardır okçu oynamama rağmen asla 4 pt okçu pksından haz etmemişimdir. Yaklaşıp 3-5 combosu bana hep daha keyifli gelmiştir. Bu oyunda da ona uygun çok güzel warbow gibi bir item var ki çok çok güzel duruyor denemesem de ama onun da biraz daha geliştirilmesi gerekli diye düşünüyorum). Eğer şikayet party ise buna yönelik bir çalışma yapılsın bütün joblar üstünde (ör: party içinde belli nerfler alsın ya da solo iken belli bonuslar gibi. Fikir saçma olabilir geliştirme ekibinden mutlaka makul bir fikir çıkacaktır). Bir kaç kişinin egoları izleyici dertleri yüzünden okçunun bu denli "dengeleme" adı altında gezen free bpler haline getirilme noktasından çıkarılması gerekiyor. Mevcut charıma 2 tane dandik dagger alsam benim charımın emsalini slide ata ata kesebileceğime eminim. Sırf bu sebeple ne bow değiştiriyorum ne de upgrade yapıyorum. Çünkü değişiklik yapmam 20 damage değiştirecek muhtemelen. Bu kadar oyuncu bıraktı karakterlerini ya da ara verdi boz sırf keyif almadıkları için (ki ben de aylardır oynamıyordum tekrar döndüm bir şeyler değişmiştir diye fakat tamamen hayal kırıklığı). Bu gidişle tekrar ara vereceğim ya da oyuna hiç bir destek sağlamayacak şekilde oyunu oynayacağım. Bunca söylenen şeye rağmen hala hiç bir değişiklik gösterilmiyorsa gerçekten yönetim oyuncularına kıymet vermiyor ya da sadece belli bir kesimin istekleri doğrultusunda oyuna yön vermek istiyorlar.

Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Saygı çerçevesinde konuşulup bir denge sağlanması noktasında ben de duruyorum. Kimseye ne hakaretle ne küfürle hiç bir sonuç yapılamaz. Benim derdim hiç bir job OP noktasına getirilmesin. Her jobun belli güçleri olduğu gibi zayıflıkları olsun. Evet range karakter oynuyorum ve bende demiyorum her attığım ok 1k vursun sonuçta belli bir menzilden vuruyorum ve adamın bana yaklaşması gerekli. Eğer dert edilen nokta 3-4-5 partilik gruplar ise buna yönelik bir çözüm getirilsin. Bir çok MMORPG oynadım sadece malum oyunu değil. Hiç birinde okçu-archer-hunter nasıl tabir edilirse edilsin bu kadar rezil alay konusu hatta ve hatta 4 partinin grubun içine rahatlıkla girilip 2 kişi alınıp çıkılan noktada değil. Bu konunun benzeri bir çok oyun sayabilirim. 40 kişi 3 kişiyi nasıl keser diye ya da 40 kişinin arasına girdim ben nasıl ölüyorum ya diye serzenişte bulunuluyor. Yapmayın lütfen. Sadece asaslar için konuşmuyorum bunu hiç bir job hiç bir class bunu yapamamalı.

İsteklerimiz çok basit. Atılan nerfler sadece party oyuncuları değil solo duo ya da 1 party altı insanları da çok etkiliyor (ki yıllardır okçu oynamama rağmen asla 4 pt okçu pksından haz etmemişimdir. Yaklaşıp 3-5 combosu bana hep daha keyifli gelmiştir). Eğer şikayet party ise buna yönelik bir çalışma yapılsın bütün joblar üstünde (ör: party içinde belli nerfler alsın ya da solo iken belli bonuslar gibi. Fikir saçma olabilir geliştirme ekibinden mutlaka makul bir fikir çıkacaktır). Bir kaç kişinin egoları izleyici dertleri yüzünden okçunun bu denli "dengeleme" adı altında gezen free bpler haline getirilme noktasından çıkarılması gerekiyor. Mevcut charıma 2 tane dandik dagger alsam benim charımın emsalini slide ata ata kesebileceğime eminim. Sırf bu sebeple ne bow değiştiriyorum ne de upgrade yapıyorum. Çünkü değişiklik yapmam 20 damage değiştirecek muhtemelen. Bu kadar oyuncu bıraktı karakterlerini ya da ara verdi boz sırf keyif almadıkları için (ki ben de aylardır oynamıyordum tekrar döndüm bir şeyler değişmiştir diye fakat tamamen hayal kırıklığı). Bu gidişle tekrar ara vereceğim ya da oyuna hiç bir destek sağlamayacak şekilde oyunu oynayacağım. Bunca söylenen şeye rağmen hala hiç bir değişiklik gösterilmiyorsa gerçekten yönetim oyuncularına kıymet vermiyor ya da sadece belli bir kesimin istekleri doğrultusunda oyuna yön vermek istiyorlar.
görev itemleriyle oynayanlar hariç okçu partinin herhangi bir partiye kesildiği görülmedi bu oyunda

Platinumblack

Üye
görev itemleriyle oynayanlar hariç okçu partinin herhangi bir partiye kesildiği görülmedi bu oyunda
Garipmiş ya bu dediğin nerede? Hangi oyun o? Aynı oyunu oynamıyoruz da kesinlikle. Benim oynadığım dağılan ekipte 2k 2.1 k apler havada uçuşuyordu ve biz adam akıllı damage atamıyorduk da ondan sordum hangi oyun diye. Sen yap dediğim gibi bir okçu pt 4 asasla ptnin yarısını nasıl indiriyorlar gör bakalım.

Crafter DendroctonuS

Üye
Okçuya rush 1 %75 hız verip asas a rush 2 %100 hız vermenizde ki mantıklı sebep nedir acaba ? Okçu da ne hız bırakmışsınız ne atak ne de dayanıklılık... Söyler misiniz bunun neresinde adalet var? Neredeyse solo hiç bir karakteri kesemeyen okçu parti olarak çıktığından tek meleyi kestiğinde mi güçlü oluyor? Nedir bu okçu karakterle alıp veremediğiniz? Bu kadar nerf atılması doğru mu? Eğer doğru diyorsanız bence okçu karakterini kaldırın herkes melee oynasın rahatlayalım. Ne dersiniz?

okçu karakterin şu an ki durumunu kısaca şöyle özetleyebilirim. Hani çita ceylan sürüsü görür ya aralarından hangisini yesem diye düşünmeden koşar zaten yetişeceğini biliyor. Aynen o mevzu var okçuda. Kaçamıyor kovalıyamıyor vuramıyor dayanamıyor ve sonunda da tek yiyip çita tarafından öldürülüyor. Parti olarak çıkan okçuları görünce melee şunu söylüyor:

Ya bu nedir arkadaş okçu çok güçlü nerf atın şunlara diyip sizde nerf atıyorsunuz. (8 vs 1 de ne kadar güçlü olduğunu hesap edebiliyorsun helal olsun yerli einstein :) ) Solo da hangi karakteri kesebildiğini hesap etmeden nerf üstüne nerf atmışsınız. (Kesebiliyorsa tabi :) ) Birileri bişey dediği zaman çoğunlukta olsalar bile siz mantıklı olanı yapmak durumundasınız yönetim olarak tavrınız bu olmalı. Bir karakteri dibe vurup güçsüz bırakmak değil. Şu seviye de okçu oynanabileceğine inanıyorsanız diyecek sözüm yok aynen devam neler olacağını hep birlikte görelim.
hiç okumadan cevap veriyorum priestler napsın arkadaş ???

Platinumblack

Üye
hiç okumadan cevap veriyorum priestler napsın arkadaş ???
Okumadan yazdığın çok belli dostum. Çoğu bp bana yetişiyor. Yetişemeyenler genellikle pk mekaniğini ya da oyun mekaniğini bilmeyen arkadaşlar. Ölenler ise genelde arch 7 alıp farm atmaya çalışanlar. Hee dersen ki int priestin sıkıntıları var o konu hakkında fikrim yok. Fakat geçen gün yayında gördüğüm bir bp slotuna adam yaklaştırmıyordu.

Masterclown

Üye

İsteklerimiz çok basit. Atılan nerfler sadece party oyuncuları değil solo duo ya da 1 party altı insanları da çok etkiliyor (ki yıllardır okçu oynamama rağmen asla 4 pt okçu pksından haz etmemişimdir. Yaklaşıp 3-5 combosu bana hep daha keyifli gelmiştir. Bu oyunda da ona uygun çok güzel warbow gibi bir item var ki çok çok güzel duruyor denemesem de ama onun da biraz daha geliştirilmesi gerekli diye düşünüyorum). Eğer şikayet party ise buna yönelik bir çalışma yapılsın bütün joblar üstünde (ör: party içinde belli nerfler alsın ya da solo iken belli bonuslar gibi. Fikir saçma olabilir geliştirme ekibinden mutlaka makul bir fikir çıkacaktır). Bir kaç kişinin egoları izleyici dertleri yüzünden okçunun bu denli "dengeleme" adı altında gezen free bpler haline getirilme noktasından çıkarılması gerekiyor. Mevcut charıma 2 tane dandik dagger alsam benim charımın emsalini slide ata ata kesebileceğime eminim. Sırf bu sebeple ne bow değiştiriyorum ne de upgrade yapıyorum. Çünkü değişiklik yapmam 20 damage değiştirecek muhtemelen. Bu kadar oyuncu bıraktı karakterlerini ya da ara verdi boz sırf keyif almadıkları için (ki ben de aylardır oynamıyordum tekrar döndüm bir şeyler değişmiştir diye fakat tamamen hayal kırıklığı). Bu gidişle tekrar ara vereceğim ya da oyuna hiç bir destek sağlamayacak şekilde oyunu oynayacağım. Bunca söylenen şeye rağmen hala hiç bir değişiklik gösterilmiyorsa gerçekten yönetim oyuncularına kıymet vermiyor ya da sadece belli bir kesimin istekleri doğrultusunda oyuna yön vermek istiyorlar.
Aynı noktadayız. Biz dertleri dile getirelim. En azından toplu ve terbiyeli bir biçimde yapalım yine bir şey değişmezse farklı konuşuruz. Bu postu güncel tutalım demekteki kastım bu zaten dostum. Ben eminim ki yeterince uzun bir post hazırlayabilirsek yönetim ekibinin ilgisini çekecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt