Dostum ben de çok ümitli değilim fakat pozitif kalıp sorunlarımızı güncel tutmalıyız benim fikrim o. Bugün kötü durumdayız evet ama yeni gelen yamalarda bunları geliştirici ekibe hissettirip en azından dengeli bir konuma gelmek için okçu topluluğu olarak yapıcı fikir vermeliyiz. Çoğu zaman sinirden bunu yapamıyoruz evet çünkü halimiz içler acısı fakat yine de elimizden geldiğince sakince dertlerimizi anlatmalıyız.
3 parti 4 parti adam mukayeselerindeki saçmalığı belirttiğin için de teşekkür ederim, bundan daha saçma bir argüman olamaz fakat kendi postumda yazdığım gibi yineliyorum. Okçunun tekli skill damage'i çok fazla da olamaz, olmamalı. Rakiplerimizi bize yanaşamadan eritmemeliyiz çünkü oyundaki 2 range class arasından en hızlı olanı biziz. He bu demek değil ki warriora en fazla 300-400 vuralım, iyi bir okçu da en azından 500-600 vurabilmeli.
Geliştirici ekibe buradan yineleyelim, biz okçunun çok iyi hale gelmesini ve herkesin okçuya dönmesini değil, var olan okçuların oyunculuklarını konuşturabilecekleri bir meta arayışındayız. Bu durum ne yazık ki mantar koyarak hızlı bir oyun dönen DV haritasında mümkün olmuyor. Bunu 85 capte nasıl hallederler bilemiyorum fakat okçunun her anlamda bir düzenlemeye ihtiyacı var. Hasar, hareketlilik ve partiye sağladığı artı değerler anlamında okçu şu an için gereksiz bir alt sınıf durumunda. Bu durum solo bir oyuncu olarak ekip bulabilmeyi de zorlaştıran bir etmen. Bir warrior tanklaması için bir ekiple tanışabilir, bir melee ekiple tanışabilir, bir priest hakeza herkesin aradığı bir class, assassin aynı şekilde seri kesebilmesi ve takip yeteneğiyle aranan bir sınıf. Mage ise mage ekip olmasa bile TP mage olarak oynayabilmekte fakat bir okçunun hadi 2 parti okçu çıkıp rakiplere ok atalım diyen bir ekipten başka isteyeni olacağını zannetmiyorum şu anki metada.
Dipnot: Hayali senaryolarım zaten olayın absürdlüğünü ifade edebilmek için oradalar
Ayrıca sizlerden ricam pes etmeden okçu arkadaşlara bu postu göstermeniz ve saygı sınırları içerisinde dertlerimizi anlatmaya devam etmemiz çünkü günün sonunda geliştirici ekip de, moderatör ekibi de okçunun etkisizliğinin (zayıflık değil etkisizlik) elbet farkına varacaktır. Belki hiçbir zaman OP olmayacağız ki olmayalım da ama ufak tefek de olsa düzenlemeler en azından itemli iyi bir okçu oyuncusunun hayatını güzelleştirebilir