Sisyphos
Üye

Yönetim anlamamış yazdıklarımdan başkalarının anlamasını beklemiyorum zatenYazdıklarından birşey anlamadim kral birde sen oku istersen iyi forumlar.
Yönetim anlamamış yazdıklarımdan başkalarının anlamasını beklemiyorum zatenYazdıklarından birşey anlamadim kral birde sen oku istersen iyi forumlar.
Adam seninle aynı fikir, ironi olsun diye öyle yazmış reisYazdıklarından birşey anlamadim kral birde sen oku istersen iyi forumlar.
Sisyphos, ne olacak bu halimiz beYönetim anlamamış yazdıklarımdan başkalarının anlamasını beklemiyorum zatenbence sende yazdıklarımı oku istersen iyi forumlar
![]()
Böyle devam ederse neler olacağı belli zaten görünen köy kılavuz istemezSisyphos, ne olacak bu halimiz be![]()
Şimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.Derdini tek postla ifade edemeyen adamlar akıl vermesin şu forumda ya, ilkokul mezunlarıyla muhatap oluyoruz resmen.
işte yerli einstein larımızdan biri geldi sonunda8 okcu geziyorsunuz elinizin altında kör etme var,kitleme var ,yavaşlatma var.Bunların hepsini uzaktan yapıyorsunuz.Daha utanmadan asas'ın sizden %25 fazla olan koşusuna göz dikmişsiniz,he bir de iki post halinde mesaj atan insanın eğitim seviyesini tahmin etme cahilliği gösteriyorsunuz![]()
şimdi ne yap biliyor musun elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ve buralara girme artık. Zira 3 IQ ile ortama almıyoruzŞimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.
8 vs 1 de ölüp şu okçulara nerf atın grubunun grup başkan vekilidir kendisi çok takılmayın. Geçen hafta doktor FDBG (FARMER DARLAMAKTAN BEYNİ GÖÇMÜŞ) teşhisi koymuş. Forumda ki isminin anlamı da "karışma bana sıçtım konuşmam daha"okcular ağlıyolar çünkü rahatca farm yapmak istiyorlarbir joba hem kör etme okcu skili hem lighting ok ile kitleme skili hem de slow latma skili verilmiş ama arkdşlar bunlar yetmez bize asasla eşit koşma verin diyorlar , özetle rahat farm yapalım asaslar karışamasın istiyolar :d
Şimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.
Sadece ap meselesi değil olay. Ekstrem bir iyileştirme isteyen de yok sadece adalet isteniliyor. En başta da hız olarak asastan daha yavaş olamaz bir okçu.Arkadaşlar bu konular hiç bir zaman çözüm olmaz bu yüzden konu açmanızın hiç bir manası olmaz okçular neden yorum yapmıyor diyorsunuz. Şu oyunda okçu savunanlardan önde gelen biriyim. Lakin Archer sınıfı bu şekilde ilerler ekstrem bir eklenme olmaz. Anlamanız gereken damage yükselmesin iteme göre değişkenlik göstermesi lazım iken itemli ile itemsiz arasında bir fark yok. Serverde en yüksek AP sahip archer bende 2214 atack var fakat 1800 AP sahip bir archer ile aramda fark yok denilecek kadar az. Bu yüzden burda konu açmanız çözüme kavuşturmayacak sizi bunlar aylar önce yaşandı bitti![]()
Tamam dostum o zaman kıyaslama yapalım. 8 tane mage in yakınından yöresinden geç bakalım kaç salise yaşayabiliyorsun bir görelim. Ya da 8 tane warriorun arasında gezmeye kalkış bakalım sana kaç kişi skill vurabilecek ölmeden. 1 tane asasla 8 kişinin içinden birini kesmek hayaline kapılmak nasıl bir mantık nasıl bir hayal ürünü. Yavaşlatma kilitleme skilleri var evet %1.5 falan ihtimalle tutuyor ki onun da çözümü basit resist kas tozunu bas öyle gir. Oyun mekanikleri hakkında fikir sahibi ol öyle konuşalım istersen. Çünkü söylediğin şey 8 v 1 atayım keseyim demek bu akla mantığa aykırı bir olay. Ben 5-3 kombo yaparak oynamayı daha çok seven bir insanım ama benim itemlerimin yarısına sahip olduğundan emin olduğum asaslar bile gayette slide ata ata beni kesebiliyor. Yani senin argümanı da çürütmüş oluyor.Şimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.
8 okcu geziyorsunuz elinizin altında kör etme var,kitleme var ,yavaşlatma var.Bunların hepsini uzaktan yapıyorsunuz.Daha utanmadan asas'ın sizden %25 fazla olan koşusuna göz dikmişsiniz,he bir de iki post halinde mesaj atan insanın eğitim seviyesini tahmin etme cahilliği gösteriyorsunuz![]()
Oyunun demek istediği kısa özetle şu seni gidi pis okçu aaaa sen charına item mi yaptın? Al sana kürdan sağa sola at asas 2 pot çevirip canını fullesin sana tek atsın. Senin 2.2k ap n mi var seni gidi pis okçu dur 1.5 k apli asas sana tek atsında sen bir gör gününüArkadaşlar bu konular hiç bir zaman çözüm olmaz bu yüzden konu açmanızın hiç bir manası olmaz okçular neden yorum yapmıyor diyorsunuz. Şu oyunda okçu savunanlardan önde gelen biriyim. Lakin Archer sınıfı bu şekilde ilerler ekstrem bir eklenme olmaz. Anlamanız gereken damage yükselmesin iteme göre değişkenlik göstermesi lazım iken itemli ile itemsiz arasında bir fark yok. Serverde en yüksek AP sahip archer bende 2214 atack var fakat 1800 AP sahip bir archer ile aramda fark yok denilecek kadar az. Bu yüzden burda konu açmanız çözüme kavuşturmayacak sizi bunlar aylar önce yaşandı bitti![]()
Oyun mekaniklerine gayet hakim biriyim dostum, 3-4 tane okcu bile peşimdeyken ard ardına cure almama rağmen 3 kere kitlendim bugün mesela ; bu mu %1,5 oran?Adalet diyorsunuz ama kendi pozitif fayda saglayan skillerinizi görmüyorsunuz,IQ bilmem ne çocukça laflar ediyor konu sahibi arkdş belli ki yarası var. Hadi eyvallah umarım bir gün rahat farm yaparsınızTamam dostum o zaman kıyaslama yapalım. 8 tane mage in yakınından yöresinden geç bakalım kaç salise yaşayabiliyorsun bir görelim. Ya da 8 tane warriorun arasında gezmeye kalkış bakalım sana kaç kişi skill vurabilecek ölmeden. 1 tane asasla 8 kişinin içinden birini kesmek hayaline kapılmak nasıl bir mantık nasıl bir hayal ürünü. Yavaşlatma kilitleme skilleri var evet %1.5 falan ihtimalle tutuyor ki onun da çözümü basit resist kas tozunu bas öyle gir. Oyun mekanikleri hakkında fikir sahibi ol öyle konuşalım istersen. Çünkü söylediğin şey 8 v 1 atayım keseyim demek bu akla mantığa aykırı bir olay. Ben 5-3 kombo yaparak oynamayı daha çok seven bir insanım ama benim itemlerimin yarısına sahip olduğundan emin olduğum asaslar bile gayette slide ata ata beni kesebiliyor. Yani senin argümanı da çürütmüş oluyor.
Sevgili dostum lütfen olayı bireyselleştirme, biz derdimizi anlatıyoruz, sen de kendi fikrini belirt ve geç lütfen. Nickin ne yazık ki çok da umrumuzda değil. Tekrar tekrar ifade etti buradaki bütün okçular, isterseniz kilitleme yavaşlatma kör etme skillerimizi alın ama bunların yerine daha stabil, ne zaman ne yapacağı belli olan skiller katın classa. Sen üst üste 3 kez kilitlenmiş olabilirsin, bu hep böyle olacağı veya olduğu anlamına gelmez. Yahu bir de 3-4 tane karakter senin gibi oyuncu sana bir skill atıyor, bir tanesinin tutması da bu kadar gözünde büyüyorsa biz sana derdimizi anlatamayız. Pozitif skilleri görmüyorsunuz demişsin. Diyorum ki bana %10-50 arası oranı olan bir skill vereceklerine, %100 oranlı ama daha etkisiz bir skill verilsin ben razıyım, eminim tüm okçular da böyle düşünüyorlardır. Sen şimdi 3-4 tane asas bir okçuya Savage vurup düşüremese ne diyeceksin ? Ne derdin ya da ? Biraz hakkaniyet ve lütfen class'ı oynayıp öyle yorum yapınız, rica ediyoruz.Nickimin anlamına dair makaleler anlatıym sana cahil herif gel dereelde oyundan başka bi vasfı olmayan adam gelmiş oyun moderatörlerine akıl veriyor tövbe est.
Selamlar dostum, öncelikle sesiniz duyulmayacak bakış açına katılmıyorum. Burada yaklaşık bir haftadır arada iğneleyici ve suçlayıcı ifadeler olsa da gayet seviyeli bir tartışma ortamı dönüyor. Ben en azından kendi adıma diğer okçu arkadaşlar neler hissediyor ve diğer classlar okçuya nasıl bakıyor bunu görmekten keyif alıyorum. Hiç yoksa 2 tane Content Creator buraya yorum attı. Bunlar sesimizin duyulmasında gayet güzel şeyler. Umutsuz olmaya gerek yok, elbet bir şekilde karakter %1 bile daha oynanabilir olsa bunun adına seviniriz diye düşünüyorum.Arkadaşlar bu konular hiç bir zaman çözüm olmaz bu yüzden konu açmanızın hiç bir manası olmaz okçular neden yorum yapmıyor diyorsunuz. Şu oyunda okçu savunanlardan önde gelen biriyim. Lakin Archer sınıfı bu şekilde ilerler ekstrem bir eklenme olmaz. Anlamanız gereken damage yükselmesin iteme göre değişkenlik göstermesi lazım iken itemli ile itemsiz arasında bir fark yok. Serverde en yüksek AP sahip archer bende 2214 atack var fakat 1800 AP sahip bir archer ile aramda fark yok denilecek kadar az. Bu yüzden burda konu açmanız çözüme kavuşturmayacak sizi bunlar aylar önce yaşandı bitti![]()
Dostum nefesini o kişiye boşa harcıyorsun. Derdi anlamak ya da gerçek fikrini belirtmekten çok kinini nefretini kusmak gibi gördüm ben daha çok. Sağa sola sataşarak agresif bir tavır içine girmeye gerek yok, arkadaşın derdi bu gibi. Arkadaşın anlamasına da gerek yok senin dediğini 1 hafta denesinler forumda nasıl bir kaos ortamı oluşuyor görsün yönetim ekibi ki zamanında gördük bunu. True damage gibi bir olay var ellerinde hala şikayet eden asaslar görüyorum. True damage demek saf ete vurmak defans değerini yok saymak demek. Okçuya böyle bir ayrıcalıklı skill verseler burda kıyamet koparırlar.Sevgili dostum lütfen olayı bireyselleştirme, biz derdimizi anlatıyoruz, sen de kendi fikrini belirt ve geç lütfen. Nickin ne yazık ki çok da umrumuzda değil. Tekrar tekrar ifade etti buradaki bütün okçular, isterseniz kilitleme yavaşlatma kör etme skillerimizi alın ama bunların yerine daha stabil, ne zaman ne yapacağı belli olan skiller katın classa. Sen üst üste 3 kez kilitlenmiş olabilirsin, bu hep böyle olacağı veya olduğu anlamına gelmez. Yahu bir de 3-4 tane karakter senin gibi oyuncu sana bir skill atıyor, bir tanesinin tutması da bu kadar gözünde büyüyorsa biz sana derdimizi anlatamayız. Pozitif skilleri görmüyorsunuz demişsin. Diyorum ki bana %10-50 arası oranı olan bir skill vereceklerine, %100 oranlı ama daha etkisiz bir skill verilsin ben razıyım, eminim tüm okçular da böyle düşünüyorlardır. Sen şimdi 3-4 tane asas bir okçuya Savage vurup düşüremese ne diyeceksin ? Ne derdin ya da ? Biraz hakkaniyet ve lütfen class'ı oynayıp öyle yorum yapınız, rica ediyoruz.
Herkesin fikrine saygım var. O da öyle düşünüyorsa kendisine katılmasam bile bir bildiği vardır diye bakmaya çalışıyorum. Genel itibariyle burada yaptığımız şey aslında teorik olarak nelerin olabileceği hakkında ekibe bilgi vermek ve gerçekten şikayetçi olduğumuz noktaları belirtmek. Burada özellikle sizin gibi okçu oynayıp da yorum yapan hiç bir arkadaşın ağzından "Bakın Assassin Savage ile 1500 vuruyor ben uzaktan ok ile aynısını vurmak istiyorum!" diye bir cümle çıkmadı çünkü bunun saçma bir fikir olduğunu herkes biliyor.Dostum nefesini o kişiye boşa harcıyorsun. Derdi anlamak ya da gerçek fikrini belirtmekten çok kinini nefretini kusmak gibi gördüm ben daha çok. Sağa sola sataşarak agresif bir tavır içine girmeye gerek yok, arkadaşın derdi bu gibi. Arkadaşın anlamasına da gerek yok senin dediğini 1 hafta denesinler forumda nasıl bir kaos ortamı oluşuyor görsün yönetim ekibi ki zamanında gördük bunu. True damage gibi bir olay var ellerinde hala şikayet eden asaslar görüyorum. True damage demek saf ete vurmak defans değerini yok saymak demek. Okçuya böyle bir ayrıcalıklı skill verseler burda kıyamet koparırlar.
What is your point then ?Archer is an extremely narcissistic, arrogant, selfish, insensitive, self-absorbed, and sex-crazed man who is constantly focused on himself and his own needs and desires . He arrogantly believes himself to understand any situation better than his colleagues.