Okçu karakterle ilgili alıp veremediğiniz nedir?

Sisyphos

Üye
Sisyphos, ne olacak bu halimiz be :D
Böyle devam ederse neler olacağı belli zaten görünen köy kılavuz istemez :) umarım o vakte kadar iş işten geçmiş olmaz çünkü sabır falan kalmadı artık önümüzde ki patch e kadar bekleriz sonra da tamam ya da devam kararını veririz. Milleti eğlendirelim diye kasmadık okçuyu.

İndeterminekolit

Üye
okcular ağlıyolar çünkü rahatca farm yapmak istiyorlar :D bir joba hem kör etme okcu skili hem lighting ok ile kitleme skili hem de slow latma skili verilmiş ama arkdşlar bunlar yetmez bize asasla eşit koşma verin diyorlar , özetle rahat farm yapalım asaslar karışamasın istiyolar :d

biraderler madem asas bu kadar iyi görünüyor gözünüz de siz de asasa dönün tutan mı var :)

Opus Magnum

Üye
Derdini tek postla ifade edemeyen adamlar akıl vermesin şu forumda ya, ilkokul mezunlarıyla muhatap oluyoruz resmen.

İndeterminekolit

Üye
Derdini tek postla ifade edemeyen adamlar akıl vermesin şu forumda ya, ilkokul mezunlarıyla muhatap oluyoruz resmen.
Şimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.

8 okcu geziyorsunuz elinizin altında kör etme var,kitleme var ,yavaşlatma var.Bunların hepsini uzaktan yapıyorsunuz.Daha utanmadan asas'ın sizden %25 fazla olan koşusuna göz dikmişsiniz,he bir de iki post halinde mesaj atan insanın eğitim seviyesini tahmin etme cahilliği gösteriyorsunuz :)

Sisyphos

Üye
8 okcu geziyorsunuz elinizin altında kör etme var,kitleme var ,yavaşlatma var.Bunların hepsini uzaktan yapıyorsunuz.Daha utanmadan asas'ın sizden %25 fazla olan koşusuna göz dikmişsiniz,he bir de iki post halinde mesaj atan insanın eğitim seviyesini tahmin etme cahilliği gösteriyorsunuz :)
işte yerli einstein larımızdan biri geldi sonunda :) 8 vs 1 de tahmin ettin değil mi ne kadar güçlü olduklarını okçuların helal sana be çocuk adam :) madem okçu bu kadar güçlü sen geçsene okçuya :) ama geçmezsin nasılsa herkese yetişebilen ve çok vuran bir asas karakterin var :) eğitim seviyelerimizi karşılaştırarak beyinlerimiz çatışsın isterim ancak görüyorum ki silahsızsın çocuk adam :) buralar sana göre değil çocuk parkı ilerde my little man :)

Şimdi ne yap biliyor musun çocuk?Nickimi google'a yaz.,anlamını öğrenmeye çalış.Benim eğitim seviyeme yaklaşmak istiyorsan.
şimdi ne yap biliyor musun elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ve buralara girme artık. Zira 3 IQ ile ortama almıyoruz :)

okcular ağlıyolar çünkü rahatca farm yapmak istiyorlar :D bir joba hem kör etme okcu skili hem lighting ok ile kitleme skili hem de slow latma skili verilmiş ama arkdşlar bunlar yetmez bize asasla eşit koşma verin diyorlar , özetle rahat farm yapalım asaslar karışamasın istiyolar :d
8 vs 1 de ölüp şu okçulara nerf atın grubunun grup başkan vekilidir kendisi çok takılmayın. Geçen hafta doktor FDBG (FARMER DARLAMAKTAN BEYNİ GÖÇMÜŞ) teşhisi koymuş. Forumda ki isminin anlamı da "karışma bana sıçtım konuşmam daha" :)

RionLi

Üye
Arkadaşlar bu konular hiç bir zaman çözüm olmaz bu yüzden konu açmanızın hiç bir manası olmaz okçular neden yorum yapmıyor diyorsunuz. Şu oyunda okçu savunanlardan önde gelen biriyim. Lakin Archer sınıfı bu şekilde ilerler ekstrem bir eklenme olmaz. Anlamanız gereken damage yükselmesin iteme göre değişkenlik göstermesi lazım iken itemli ile itemsiz arasında bir fark yok. Serverde en yüksek AP sahip archer bende 2214 atack var fakat 1800 AP sahip bir archer ile aramda fark yok denilecek kadar az. Bu yüzden burda konu açmanız çözüme kavuşturmayacak sizi bunlar aylar önce yaşandı bitti :)

Sisyphos

Üye

Arkadaşlar bu konular hiç bir zaman çözüm olmaz bu yüzden konu açmanızın hiç bir manası olmaz okçular neden yorum yapmıyor diyorsunuz. Şu oyunda okçu savunanlardan önde gelen biriyim. Lakin Archer sınıfı bu şekilde ilerler ekstrem bir eklenme olmaz. Anlamanız gereken damage yükselmesin iteme göre değişkenlik göstermesi lazım iken itemli ile itemsiz arasında bir fark yok. Serverde en yüksek AP sahip archer bende 2214 atack var fakat 1800 AP sahip bir archer ile aramda fark yok denilecek kadar az. Bu yüzden burda konu açmanız çözüme kavuşturmayacak sizi bunlar aylar önce yaşandı bitti :)
Sadece ap meselesi değil olay. Ekstrem bir iyileştirme isteyen de yok sadece adalet isteniliyor. En başta da hız olarak asastan daha yavaş olamaz bir okçu.

İndeterminekolit

Üye
Nickimin anlamına dair makaleler anlatıym sana cahil herif gel de ;) reelde oyundan başka bi vasfı olmayan adam gelmiş oyun moderatörlerine akıl veriyor tövbe est.

Platinumblack

Üye

Tamam dostum o zaman kıyaslama yapalım. 8 tane mage in yakınından yöresinden geç bakalım kaç salise yaşayabiliyorsun bir görelim. Ya da 8 tane warriorun arasında gezmeye kalkış bakalım sana kaç kişi skill vurabilecek ölmeden. 1 tane asasla 8 kişinin içinden birini kesmek hayaline kapılmak nasıl bir mantık nasıl bir hayal ürünü. Yavaşlatma kilitleme skilleri var evet %1.5 falan ihtimalle tutuyor ki onun da çözümü basit resist kas tozunu bas öyle gir. Oyun mekanikleri hakkında fikir sahibi ol öyle konuşalım istersen. Çünkü söylediğin şey 8 v 1 atayım keseyim demek bu akla mantığa aykırı bir olay. Ben 5-3 kombo yaparak oynamayı daha çok seven bir insanım ama benim itemlerimin yarısına sahip olduğundan emin olduğum asaslar bile gayette slide ata ata beni kesebiliyor. Yani senin argümanı da çürütmüş oluyor.

Platinumblack

Üye
Oyunun demek istediği kısa özetle şu seni gidi pis okçu aaaa sen charına item mi yaptın? Al sana kürdan sağa sola at asas 2 pot çevirip canını fullesin sana tek atsın. Senin 2.2k ap n mi var seni gidi pis okçu dur 1.5 k apli asas sana tek atsında sen bir gör gününü :D . Yönetimin mesajı bu sanırım.

İndeterminekolit

Üye
Tamam dostum o zaman kıyaslama yapalım. 8 tane mage in yakınından yöresinden geç bakalım kaç salise yaşayabiliyorsun bir görelim. Ya da 8 tane warriorun arasında gezmeye kalkış bakalım sana kaç kişi skill vurabilecek ölmeden. 1 tane asasla 8 kişinin içinden birini kesmek hayaline kapılmak nasıl bir mantık nasıl bir hayal ürünü. Yavaşlatma kilitleme skilleri var evet %1.5 falan ihtimalle tutuyor ki onun da çözümü basit resist kas tozunu bas öyle gir. Oyun mekanikleri hakkında fikir sahibi ol öyle konuşalım istersen. Çünkü söylediğin şey 8 v 1 atayım keseyim demek bu akla mantığa aykırı bir olay. Ben 5-3 kombo yaparak oynamayı daha çok seven bir insanım ama benim itemlerimin yarısına sahip olduğundan emin olduğum asaslar bile gayette slide ata ata beni kesebiliyor. Yani senin argümanı da çürütmüş oluyor.
Oyun mekaniklerine gayet hakim biriyim dostum, 3-4 tane okcu bile peşimdeyken ard ardına cure almama rağmen 3 kere kitlendim bugün mesela ; bu mu %1,5 oran?Adalet diyorsunuz ama kendi pozitif fayda saglayan skillerinizi görmüyorsunuz,IQ bilmem ne çocukça laflar ediyor konu sahibi arkdş belli ki yarası var. Hadi eyvallah umarım bir gün rahat farm yaparsınız :)

Masterclown

Üye
Nickimin anlamına dair makaleler anlatıym sana cahil herif gel de ;) reelde oyundan başka bi vasfı olmayan adam gelmiş oyun moderatörlerine akıl veriyor tövbe est.
Sevgili dostum lütfen olayı bireyselleştirme, biz derdimizi anlatıyoruz, sen de kendi fikrini belirt ve geç lütfen. Nickin ne yazık ki çok da umrumuzda değil. Tekrar tekrar ifade etti buradaki bütün okçular, isterseniz kilitleme yavaşlatma kör etme skillerimizi alın ama bunların yerine daha stabil, ne zaman ne yapacağı belli olan skiller katın classa. Sen üst üste 3 kez kilitlenmiş olabilirsin, bu hep böyle olacağı veya olduğu anlamına gelmez. Yahu bir de 3-4 tane karakter senin gibi oyuncu sana bir skill atıyor, bir tanesinin tutması da bu kadar gözünde büyüyorsa biz sana derdimizi anlatamayız. Pozitif skilleri görmüyorsunuz demişsin. Diyorum ki bana %10-50 arası oranı olan bir skill vereceklerine, %100 oranlı ama daha etkisiz bir skill verilsin ben razıyım, eminim tüm okçular da böyle düşünüyorlardır. Sen şimdi 3-4 tane asas bir okçuya Savage vurup düşüremese ne diyeceksin ? Ne derdin ya da ? Biraz hakkaniyet ve lütfen class'ı oynayıp öyle yorum yapınız, rica ediyoruz.

Masterclown

Üye
Selamlar dostum, öncelikle sesiniz duyulmayacak bakış açına katılmıyorum. Burada yaklaşık bir haftadır arada iğneleyici ve suçlayıcı ifadeler olsa da gayet seviyeli bir tartışma ortamı dönüyor. Ben en azından kendi adıma diğer okçu arkadaşlar neler hissediyor ve diğer classlar okçuya nasıl bakıyor bunu görmekten keyif alıyorum. Hiç yoksa 2 tane Content Creator buraya yorum attı. Bunlar sesimizin duyulmasında gayet güzel şeyler. Umutsuz olmaya gerek yok, elbet bir şekilde karakter %1 bile daha oynanabilir olsa bunun adına seviniriz diye düşünüyorum.

Ap konusunda da bu oyunda görebilidiğim kadarıyla olay malum oyundan farklı işliyor. Diğer oyunda Attack ile Defense arası fark açıldıkça verilen hasar katlanarak artıyordu. Bunun sebebi de hasar formülünde skill çarpanının Attack - Defense yapıldıktan sonra kullanılması olarak görüyorum. Burada durum biraz daha farklı. Karakterler daha lineer şekilde hasar arttırıyorlar. Örneğin 2200 APli karakter ile 1800 AP'li karakterleri karşılaştırırken tahmini damage farkı:

--> 1800 AP * 122 / 100 = 2200 AP
--> Yani işin özü 1800 AP li karakter 500 vuruyor iken, 2200AP'li karakter bundan %22 daha fazla yani 610 vuracaktır. Bu durum oyunun hasar hesaplama yöntemiyle alakalı ve yeni gelen oyuncular için aslında hakkaniyetli olmak gerekirse çok da kötü bir sistem değil.

Uzun lafın kısası, aslında AP 2000'den 2200 oldu ooo çok iyi 200 AP arttırdım demek yerine, %10 hasar artışı aldım diye bakmak gerekiyor. Bu durumda da baz hasarı düşük olunca %50 bile AP arttırsanız aradaki fark hissedilmez oluyor. Örneğin 1500 AP ile 300 vurduğunuz bir Warrior'a tahminen 2250 AP ile yalnızca 450 vuracaksınız.

Bunlar kişisel gözlemlerimdir, yanlışları bulunabilir, elimde bir data vs. bulunmamaktadır bunu da belirteyim.

Dipnot: 2200AP ile de oynarsın beeeğğğhh :D

Sisyphos

Üye
Tekrar yazıyorum Row yönetimi durumu gözden geçirip gerekli adalet ortamını sağlamakla yükümlüsünüz. Herkesin talebini dikkate alıyoruz ve değerlendiriyoruz diyorsunuz ancak herhangi bir aksiyon almış değiliz. Daha ne kadar bu şekilde devam edileceğine dair bile tek bir açıklama yapılmıyor. 65 cap inde de oyuncuları dikkate almadınız olanlar oldu. Aynı durumu tekrar yaşamamak adına söylüyorum ciddi bir kesim okçunun bu rezilliğinin sona ermesini bekliyor. Lütfen yazılanları dikkate alın.

Platinumblack

Üye
Sevgili dostum lütfen olayı bireyselleştirme, biz derdimizi anlatıyoruz, sen de kendi fikrini belirt ve geç lütfen. Nickin ne yazık ki çok da umrumuzda değil. Tekrar tekrar ifade etti buradaki bütün okçular, isterseniz kilitleme yavaşlatma kör etme skillerimizi alın ama bunların yerine daha stabil, ne zaman ne yapacağı belli olan skiller katın classa. Sen üst üste 3 kez kilitlenmiş olabilirsin, bu hep böyle olacağı veya olduğu anlamına gelmez. Yahu bir de 3-4 tane karakter senin gibi oyuncu sana bir skill atıyor, bir tanesinin tutması da bu kadar gözünde büyüyorsa biz sana derdimizi anlatamayız. Pozitif skilleri görmüyorsunuz demişsin. Diyorum ki bana %10-50 arası oranı olan bir skill vereceklerine, %100 oranlı ama daha etkisiz bir skill verilsin ben razıyım, eminim tüm okçular da böyle düşünüyorlardır. Sen şimdi 3-4 tane asas bir okçuya Savage vurup düşüremese ne diyeceksin ? Ne derdin ya da ? Biraz hakkaniyet ve lütfen class'ı oynayıp öyle yorum yapınız, rica ediyoruz.
Dostum nefesini o kişiye boşa harcıyorsun. Derdi anlamak ya da gerçek fikrini belirtmekten çok kinini nefretini kusmak gibi gördüm ben daha çok. Sağa sola sataşarak agresif bir tavır içine girmeye gerek yok, arkadaşın derdi bu gibi. Arkadaşın anlamasına da gerek yok senin dediğini 1 hafta denesinler forumda nasıl bir kaos ortamı oluşuyor görsün yönetim ekibi ki zamanında gördük bunu. True damage gibi bir olay var ellerinde hala şikayet eden asaslar görüyorum. True damage demek saf ete vurmak defans değerini yok saymak demek. Okçuya böyle bir ayrıcalıklı skill verseler burda kıyamet koparırlar.

Masterclown

Üye
Dostum nefesini o kişiye boşa harcıyorsun. Derdi anlamak ya da gerçek fikrini belirtmekten çok kinini nefretini kusmak gibi gördüm ben daha çok. Sağa sola sataşarak agresif bir tavır içine girmeye gerek yok, arkadaşın derdi bu gibi. Arkadaşın anlamasına da gerek yok senin dediğini 1 hafta denesinler forumda nasıl bir kaos ortamı oluşuyor görsün yönetim ekibi ki zamanında gördük bunu. True damage gibi bir olay var ellerinde hala şikayet eden asaslar görüyorum. True damage demek saf ete vurmak defans değerini yok saymak demek. Okçuya böyle bir ayrıcalıklı skill verseler burda kıyamet koparırlar.
Herkesin fikrine saygım var. O da öyle düşünüyorsa kendisine katılmasam bile bir bildiği vardır diye bakmaya çalışıyorum. Genel itibariyle burada yaptığımız şey aslında teorik olarak nelerin olabileceği hakkında ekibe bilgi vermek ve gerçekten şikayetçi olduğumuz noktaları belirtmek. Burada özellikle sizin gibi okçu oynayıp da yorum yapan hiç bir arkadaşın ağzından "Bakın Assassin Savage ile 1500 vuruyor ben uzaktan ok ile aynısını vurmak istiyorum!" diye bir cümle çıkmadı çünkü bunun saçma bir fikir olduğunu herkes biliyor.

Mesele yine en azından benim açımdan Assassin çok iyi ben de onlar gibi olmak istiyorum meselesi de değil. Ben bir okçuyum ve en çok okçu oynamaktan keyif alıyorum hatta sadece okçu oynamak için buradayım ve PvP haritalarında ben de var olabilmek ve etkin(baskın değil etkin) olabilmek istiyorum. Benim derdim ve umuyorum ki birçok fikir belirten arkadaşın da fikri budur diye düşünüyorum.

Ne yazık ki en algılamakta zorlandığım argüman da teorik olarak sırf bir parti 8 kişiden oluşuyor ve 8 tane okçu bir araya gelebiliyor diye "Bak ama 8 kişi ok atınca ölüyoruz." argümanı. Mantıklı bakmak gerekirse herhangi 8 karakter bir karaktere vurduğunda zaten rakibi düşürebilmesi değil midir mantıklı olan (Bu oyunun yapısı gereği int priestleri dışarıda tutarak konuşuyorum)? 8 mage bir anda 20 tane kill alabiliyor, nedense insanlar buna itiraz etmiyor da 8 tane emek verilmiş okçu karakteri bir karakteri düşürürken sorun yaşıyor. Cidden en anlayamadığım durum bu.

Bazen bir skille yapılacak %5lik bir değişiklik, bir skille eklenen çıkarılan küçük bir değişiklik bir alt classın tüm oynanırlığını değiştirebilir. Benim kişisel çabam yönetim ekibine en azından bunu düşündürtebilmek.

Uzun lafın kısası, teoriye devam, bireysel tartışmalar bu postu sadece kirletecektir o yüzden, okçu için bir şeyler anlatmaya çalışan arkadaşlardan ricam, bireysel münakaşaya girmeyelim, fikrimizi belirtelim, katılalım ya da katılmayalım sonra yolumuza bakalım.

Ayrıca neredeyse 4-5 sayfa konuşma dönen bir posta da umarım başta gelen yönetici yorumu haricinde de bir şeyler duyabiliriz. Hepimiz yayıncı değiliz, hepimiz sesimizi oradan duyuramıyoruz. Bu sebeple her gün buraya gelip fikirlerimizi belirtiyoruz ve ciddiye de alınmak istiyoruz çünkü sorunlarımızın gerçek olduğuna inanıyoruz. Siz inanmıyorsanız da en azından sebeplerini duyabilmeyi umut ediyoruz.

Thasniayoob

Üye
Archer is an extremely narcissistic, arrogant, selfish, insensitive, self-absorbed, and sex-crazed man who is constantly focused on himself and his own needs and desires . He arrogantly believes himself to understand any situation better than his colleagues.

watch stories
cc
generator

Son düzenleme:

Masterclown

Üye
Archer is an extremely narcissistic, arrogant, selfish, insensitive, self-absorbed, and sex-crazed man who is constantly focused on himself and his own needs and desires . He arrogantly believes himself to understand any situation better than his colleagues.
What is your point then ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt