DontJudgeMe
Üye

okçuların son gelen nerften sonra aldığı yarayı anlatmaya gerek yok. her classda nerfler oluyor bufflar oluyor anlayışla karşılamaya çalışıyoruz , oyun geliştirme aşamasında diyoruz ama bunun da bir sınırı var arkadaşlar biraz realist olun bu oyunda milyonlar dönüyor. kafanıza göre her defasında olmamış diyerek bu tarz işlere giremezsiniz. bu konuda tek bir seferlik adam akıllı kafa yorun buffsa buff nerfse nerf ve bitirin bu işi. konuyu dağıtmadan söylemek istiyorum okçunun 3-5 kombosunu tekrar eski haline getirin bu konudan müzdarip olan bir çok oyuncu bu sınıfı terk ediyor.
ayrıca bluewing buz temalı bir silah zehir hasarı diyor yani çok komik bir durum bu konuyu daha çözmemiş olmanız üzücü. ayrıca silahın kombosunda bozukluk var. ard arda yapılan ataklarda 3-5 kombodan bahsediyorum karakter ice yemiş gibi yavaşlıyor.
ayrıca bluewing buz temalı bir silah zehir hasarı diyor yani çok komik bir durum bu konuyu daha çözmemiş olmanız üzücü. ayrıca silahın kombosunda bozukluk var. ard arda yapılan ataklarda 3-5 kombodan bahsediyorum karakter ice yemiş gibi yavaşlıyor.