okcu nerf **bluewing** sorunu

DontJudgeMe

Üye
okçuların son gelen nerften sonra aldığı yarayı anlatmaya gerek yok. her classda nerfler oluyor bufflar oluyor anlayışla karşılamaya çalışıyoruz , oyun geliştirme aşamasında diyoruz ama bunun da bir sınırı var arkadaşlar biraz realist olun bu oyunda milyonlar dönüyor. kafanıza göre her defasında olmamış diyerek bu tarz işlere giremezsiniz. bu konuda tek bir seferlik adam akıllı kafa yorun buffsa buff nerfse nerf ve bitirin bu işi. konuyu dağıtmadan söylemek istiyorum okçunun 3-5 kombosunu tekrar eski haline getirin bu konudan müzdarip olan bir çok oyuncu bu sınıfı terk ediyor.

ayrıca bluewing buz temalı bir silah zehir hasarı diyor yani çok komik bir durum bu konuyu daha çözmemiş olmanız üzücü. ayrıca silahın kombosunda bozukluk var. ard arda yapılan ataklarda 3-5 kombodan bahsediyorum karakter ice yemiş gibi yavaşlıyor.

Lopp

Üye
Vixende fire damage'di zehire döndü. Koşma hızın düşürdüler, 3-5 i bozdular, damageleri düşürdüler say say bitmez. Olsun mantarımız var mantar at ok atma. Mantar atıyorum işimi şansa bırakmıyorum. Çoook iyi skill beee mantaaar. 80'de de patlıcan gelicekmiş.

bRT E

Üye
okçuların son gelen nerften sonra aldığı yarayı anlatmaya gerek yok. her classda nerfler oluyor bufflar oluyor anlayışla karşılamaya çalışıyoruz , oyun geliştirme aşamasında diyoruz ama bunun da bir sınırı var arkadaşlar biraz realist olun bu oyunda milyonlar dönüyor. kafanıza göre her defasında olmamış diyerek bu tarz işlere giremezsiniz. bu konuda tek bir seferlik adam akıllı kafa yorun buffsa buff nerfse nerf ve bitirin bu işi. konuyu dağıtmadan söylemek istiyorum okçunun 3-5 kombosunu tekrar eski haline getirin bu konudan müzdarip olan bir çok oyuncu bu sınıfı terk ediyor.

ayrıca bluewing buz temalı bir silah zehir hasarı diyor yani çok komik bir durum bu konuyu daha çözmemiş olmanız üzücü. ayrıca silahın kombosunda bozukluk var. ard arda yapılan ataklarda 3-5 kombodan bahsediyorum karakter ice yemiş gibi yavaşlıyor.
Arbaletler (saldırı hızı düşük) yaylara göre daha yavaş vuruyor. Casting hatası alıyorsan bu normal yani.Zehir-Buz mevzusunda haklısın.. Silahların görüntüleriyle özellikleri çok farklı sanırım sadece magelerde düzgün gözüküyor.

PlayzZersHD

Üye
Bende Mayıs ayında hatri sayılır bir ücret karşılığında +7 bluewind almıştım.
60 lwl iken karşı ırktan birine 500 vuruyordum, şimdi 75 lwl de 300 vuruyorum.
Kombonun reziliiginden bahsetmeye bile gerek yok.

DontJudgeMe

Üye
Bende Mayıs ayında hatri sayılır bir ücret karşılığında +7 bluewind almıştım.
60 lwl iken karşı ırktan birine 500 vuruyordum, şimdi 75 lwl de 300 vuruyorum.
Kombonun reziliiginden bahsetmeye bile gerek yok.
demek istediğim müzdarip olan kısım bu işte bunu nasıl telafı edecekler.

DontJudgeMe

Üye
Vixende fire damage'di zehire döndü. Koşma hızın düşürdüler, 3-5 i bozdular, damageleri düşürdüler say say bitmez. Olsun mantarımız var mantar at ok atma. Mantar atıyorum işimi şansa bırakmıyorum. Çoook iyi skill beee mantaaar. 80'de de patlıcan gelicekmiş.
bunları görsün yönetim lütfen...

DontJudgeMe

Üye
Arbaletler (saldırı hızı düşük) yaylara göre daha yavaş vuruyor. Casting hatası alıyorsan bu normal yani.Zehir-Buz mevzusunda haklısın.. Silahların görüntüleriyle özellikleri çok farklı sanırım sadece magelerde düzgün gözüküyor.
hızı düşüyorsa vuruşu artar mantıken dimi o da yok onu geçtim silah nerflerken dikkali olmak gerek çünkü insanlar onlara para veriyor. bunu görmezden gelemez kimse. bu konu sadece okcu sınıfı ıcın gecerlı degıldır.

SiNiSTeeR

Üye
okçu diye birşey bırakmadılar oyunda ben itemlerimi bozmaya başladım oyunu nereden tutarsam tutayım elimde kalıyor. gerçekten çok fazla şeyin değişmesi lazım. inşallah bu oyun ayakta kalmayı başarır. gerçekten gelişmesini yürekten istiyorum ama geçen bu sürede yapılan her güncellemede bu inancımı kaybediyorum.

Lopp

Üye
Aynen okçu fazla iyi nerfleyin bende şikayetciyim okunu alın sapan verin sapanla sıkalım belki daha çok vururuz

Mmomanyagı

Üye
Crossbowlar ile normal bowların arasında bir fark olması gerkeiyor. Birinin atağı birinin hızı yüksek olmalı fakat böyle bir denge de pek hissediliyor. Ayrıca elemental hasarların gerçeği yansıtma zamanı da geldi artık bluewing ile yavaşlatma skili vurduğunda yavaşlatma ihtimalin artsın, vixen ile yakma skili vurduğunda yakma skili daha fazla hasar versin gibi gibi...

chukyluck

Üye
Crosslarin menzili fazla diye biliyorum tek avantaji genel olarak itemler skiller okcunun her seyi kötü 75 lvl skili zaten evlere şenlik hasar yok bir sey yok en son hatta kendin 400 500 hasar yiyorsun basan olursa 8 damage falan vuruyor saçmalığa bak stun skilleri tutmuyor onlara nerf geldi 73 mu 72 mi ne skill csden az vuruyor ve bu skiller yuzde 80 sekiyor say say bitmez

Phteah

Üye
Vakitsizliğimden ötürü oyuna çok sık giremiyorum. Daha dün bir gireyim solo bir şekilde en azından görevlere bakayım dedim. Kendi seviyeme en yakın yaratığı seçtim. Dedim buna 3-5 kombosu ve biraz fazla fazla pot basarsam indirebilirim. Uzun sürer ama yavaş yavaş yaparım dedim. Daha ilk yaratıkta 3-5 kombosu ile başladım yaratığın canını yarıya yakın tam gelirken ki kombo takıldı ve karakter durdu. Aynı anda hp pot basmaya çalışıyorum ki maalesef cooldown yüzünden skill + pot yapılmıyor. Yaratık döndü 1 tane vurdu tek yedim. Sonra Alt+F4 :) (Görevler için sc basmakta saçma elbette ki iyi ki de basmamışım bu sefer ben pot'un cooldown'u yüzünden tek değil 3 vuruşta ölürdüm. Aynı zamanda atak yapmaya çalışıyorsun kombo takılıyor 3'lü 5'li'nin birinden biri sürekli vurmuyor.) Yaratık dediğim ise Skull yani. Çok üstün bir şey değil.

Bunlar sadece günlük yaşanan rutin olaylar. Diğer sorunlara artık girmek bile istemiyorum zaten. Gören görüyordur muhtemelen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt