Okçu nerfine karar veren arkadaşı vsye davet ediyorum.

Balerion

Üye
Yok asas o.p yok warrior kötü muhabbetlerini bir kenara bırakalım, okçu nerfü adil mi değil mi onu da boş verelim. Hiçbir önyargı olmadan arenaya çıkalım. 85 level okçuya karşı 65 level intçi priyle geleceğim ve beni kesemeyecek, 65 level görev itemli warrior ve sonra asasla geleceğim kesemeyecek. Var mısınız? Bu nerfin adil olduğunu ve okçumun kill alabileceğini idda eden çıksın karşıma. Karşıma çıkan yoksa bu nerf geri alınsın

Pitou

Üye
Okçuya bir nerf değill buff atıldı. 3lü 5li uzaktan vurmamasından bahsediyorsan bunu yönetime biz oyuncular 100 lerce ticket attık düzeltilmesi için sağolsunlar sonunda bizleri dinlediler. 10 metreden 5 li okun 3 ünü bir kişiye yada moba değdiriyorsan burada bir sorun vardır. Exp kasmak için ne acılar çektik bütün slotlar okçu pt olmuştu. Hiçbir job okçudan kutu alamıyordu Uzaktan 5 li ok atmak nedir ne saçma iştir. İlk 85 okçular oldu.
X oyunla birebir aynı oldu 3lü 5li uzaktan atınca 1 tane ok değiyor. Yakınına girince 5 tane ok değiyor oluru budur gayet güzel olmuş ellerine sağlık yönetimin.

OkanMercan

Üye
Okçuya bir nerf değill buff atıldı. 3lü 5li uzaktan vurmamasından bahsediyorsan bunu yönetime biz oyuncular 100 lerce ticket attık düzeltilmesi için sağolsunlar sonunda bizleri dinlediler. 10 metreden 5 li okun 3 ünü bir kişiye yada moba değdiriyorsan burada bir sorun vardır. Exp kasmak için ne acılar çektik bütün slotlar okçu pt olmuştu. Hiçbir job okçudan kutu alamıyordu Uzaktan 5 li ok atmak nedir ne saçma iştir. İlk 85 okçular oldu.
X oyunla birebir aynı oldu 3lü 5li uzaktan atınca 1 tane ok değiyor. Yakınına girince 5 tane ok değiyor oluru budur gayet güzel olmuş ellerine sağlık yönetimin.
Okcuya nasil buff atildi ? 85 skili 400 vurarak mi ? Hala ağlıyorsun moba vuramadim arkadasim kolayı var rowa koydurmasin 3/5 i olur biter benim pvp mi neden bitiriyorsun yakina girince degil dibine girince 5li ancak değiyor . Dibine bak bidine diyorum . Arc shordlu biri sana skill mesafesinde vurunca senin 5 linin 1 tanesi degiyor daha ne kadar yakin olmali 5li deymesi icin ?

gaddarkerim

Üye
p2w abiler 85 oldu row a bırakıp 5 li ile 40metreden ok atarak güzelce kastılar..paralı abilerın okcu ile işi kalmadı asasa döndüler ...3lü5li nerf lazımdı uzakcısın zaten 3 5 in etkili olması için mesafenın suankı hali gereklıydı .ama bunu elit abiler 85 olduktan sonra yapmalarıda bi tuaf zmanlama oldu..sorun şurada tm 3lü 5li yi olması gıbı yaptın yaptında neden tekli skilin damagesini yukseltmedın .aynı zırh aynı takı ya sahıp bır asas ile bir okcu arasında bırınde hatred +8 bırınde vixen +8 olmasına ragmen bu kadar uçurum olabilirmi..yok uzakcıymış yok uzakcıymışş bırakın uzagı yakını 10k hp adama 500 500 damage attırmak mantık dışıdır yahu pot bassa 1k can dolduyor .neyse yakın bi zamanda elit asas abiler umarım sirketin giderlerini karşılar..dw dende görüldüğü gibi ciddi azalmalar başlamış...

mmtakiff06

Üye
Kral senin sıkıntın nedir ? elinin düşmesimi ?? bence biraz açık konuşsan iyi olur biz yapılan haksızlıktan bahsediyoruz. Bu aşamada sorun var 65 level adam 83 level okçuyu kesebiliyorsa sorun vardır ? güzel kardeşim ve bende iddaa ediyorum. En elite okçuyu orta aşamalı bir karakter ile vs'de kesebilirim. Ayrıca senin isyanın 3lü 5linin uzağa atmasıysa bunda sorun yok belirli mesafeye kadar atabilirim. kaçlı girer oyuncuya mesela 1 , Damage giriyorsa sorun vardır. dibimde dönen adama 5li ile 1 damage atacaksam kusuruma bakmada bile bile okçu oynayacak değilim. senin şikayetini tekrar dile getiriyorum senin değil sizlerin El düşme sorunu :) Ve mantıksal olarak söyleyeyim diğer joblar el düşürüyorsa okçuda düşürebilir sonuçta göğsüne ok saplıyorum kral bırakta biraz acı çek :) Bu arada koşamıyoruzda bilgin olsun.

Son düzenleme:

berktun

Üye
p2w abiler 85 oldu row a bırakıp 5 li ile 40metreden ok atarak güzelce kastılar..paralı abilerın okcu ile işi kalmadı asasa döndüler ...3lü5li nerf lazımdı uzakcısın zaten 3 5 in etkili olması için mesafenın suankı hali gereklıydı .ama bunu elit abiler 85 olduktan sonra yapmalarıda bi tuaf zmanlama oldu..sorun şurada tm 3lü 5li yi olması gıbı yaptın yaptında neden tekli skilin damagesini yukseltmedın .aynı zırh aynı takı ya sahıp bır asas ile bir okcu arasında bırınde hatred +8 bırınde vixen +8 olmasına ragmen bu kadar uçurum olabilirmi..yok uzakcıymış yok uzakcıymışş bırakın uzagı yakını 10k hp adama 500 500 damage attırmak mantık dışıdır yahu pot bassa 1k can dolduyor .neyse yakın bi zamanda elit asas abiler umarım sirketin giderlerini karşılar..dw dende görüldüğü gibi ciddi azalmalar başlamış...
Şu durumu bir mage playerı olarak o kadar iyi anlıyorumki. O hasarla kimse ölmez imkansız yani. Uzaktan tek hedefli yetenekler sınıf gözetmeksizin çöp. Mage 68e gelen buffta bi garip ne staff takarsan tak aynı vuruyor nerdeyse :D
Mantıken okçu uzaktan dps yapacak sürekli hasarı olacak ama potla kurtarıyorsun tamamen 8 okçuya göre düşünerek ayarlanıyor.
Aynısı magede de var argümanları ama 8 kişi vuruyorsunuz oluyor bişey dediğimiz zaman. Asasıda 8 asastan hesap edin o zaman diyincede ama o suikastçı rerere rororo edebiyatı dönüyor.
Daha dw çıkmam pusta almam sıkılana kadar domates biber toplar salarım bende bu gidişle.

CrystalMaidenDota

Üye
Kardeşim 2 tane okçu ptden rowa da ks yedin diye okçunun pkda ölmesini nasıl savunabiliyorsun. War scythe'lı warriorün vurabildiğin son menzilde 5li okdan 1 ok tutuyor bu adama ben 24 saat boyunca 2.1k apyle 85 teklisini sıkıyım kesemem ha potunu belki bitiririm. Biz bu yüzden 3-5 giriyoduk adamlara uzaktan skillerimiz sadece taciz için, 60 level üstü kimseyi kesemez.

Balerion

Üye
Arkadaşlar şu uzaktan vuruyor muhabbeti de mide bulandırdı artık. Uzaktan vuruyor da diyip bir sayayım size
1. Her türlü engele ok çarpıp 0 hasar vuruyor.
2. değse bile doğru düzgün vurmuyor.
3. 100 resli adamla 0 resli adamı neredeyse aynı olasılıkla kitliyor ve o olasılık düşük. Yüksek resli arkadaşlar ne demek isteidğimi anlayacaktır.
4. Ice yaratıklarda çalışmıyor.
5. dibine girse zaten biraz uzaklaşınca 5li okun 3ü giriyordu o oklar da zaten 180 vuruyor. Adamı dibinde 540 vurarak da kesemezsin asas parçalar seni.
6. Canın azaldığında herhangi bir nesnenin arkasına girebilirsin veya moba koşabilirsin. Okçu nereye vuracağın kendi seçemiyor.

UZAKTAN KOŞARAK VURMUYOR ANLIYOR MUSUNUZ? Uzaktan vuruyor ama duruyor. Warrior ve asas en nihayetinde beni yakalıyor yani, biri sana doğru geliyorsa, ve kapışacaksanız, ya vurmayıp kaçacaksın ya da vurmaya devam edeceksin daha sonra sana bam güm indirecek. Sonsuza dek uzaktan vuramazsın. Karambolde değilsen asasa max 2 warriora 3 kere vurursun uzaktan. Bunun adil olması için adam sana geldiğinde %65 canının kalmış olması lazım ki bu şu an imkansız. Sonrasında da sen 3-5 çalışacaksın ve okların isabet şansı olması lazım ki karşı tarafın veya senin kill alma olasılığın yakın olsun.

Benim oyun stratejim aşırı ezik görünüp (kostüm falan giymeyip) kolay lokma sanılmak ve karşımdaki slide falan yapmaya bile zahmet etmeden keseceğini sanacağı için 3-5lü 5li ile indirmek.

Şu an oyunun en elit okçularından biriyim. 2700 AP var ama İddia ediyorum inti prinin kill alma şansı benden çok daha fazla.

Son düzenleme:

gaddarkerim

Üye
Arkadaşlar şu uzaktan vuruyor muhabbeti de mide bulandırdı artık. Uzaktan vuruyor da diyip bir sayayım size
1. Her türlü engele ok çarpıp 0 hasar vuruyor.
2. değse bile doğru düzgün vurmuyor.
3. 100 resli adamla 0 resli adamı neredeyse aynı olasılıkla kitliyor ve o olasılık düşük. Yüksek resli arkadaşlar ne demek isteidğimi anlayacaktır.
4. Ice yaratıklarda çalışmıyor.
5. dibine girse zaten biraz uzaklaşınca 5li okun 3ü giriyordu o oklar da zaten 180 vuruyor. Adamı dibinde 540 vurarak da kesemezsin asas parçalar seni.
6. Canın azaldığında herhangi bir nesnenin arkasına girebilirsin veya moba koşabilirsin. Okçu nereye vuracağın kendi seçemiyor.

UZAKTAN KOŞARAK VURMUYOR ANLIYOR MUSUNUZ? Uzaktan vuruyor ama duruyor. Warrior ve asas en nihayetinde beni yakalıyor yani, biri sana doğru geliyorsa, ve kapışacaksanız, ya vurmayıp kaçacaksın ya da vurmaya devam edeceksin daha sonra sana bam güm indirecek. Sonsuza dek uzaktan vuramazsın. Karambolde değilsen asasa max 2 warriora 3 kere vurursun uzaktan. Bunun adil olması için adam sana geldiğinde %65 canının kalmış olması lazım ki bu şu an imkansız. Sonrasında da sen 3-5 çalışacaksın ve okların isabet şansı olması lazım ki karşı tarafın veya senin kill alma olasılığın yakın olsun.

Benim oyun stratejim aşırı ezik görünüp (kostüm falan giymeyip) kolay lokma sanılmak ve karşımdaki slide falan yapmaya bile zahmet etmeden keseceğini sanacağı için 3-5lü 5li ile indirmek.

Şu an oyunun en elit okçularından biriyim. 2700 AP var ama İddia ediyorum inti prinin kill alma şansı benden çok daha fazla.
reis anlamak istemiyolarki..sanıyolar okcular koşuor ok atıyor zıplıyor 5li atıyor hatda havada dönuyor ninja gibi yıldız falan fırlatıyor..malum oyunda senin ap de ki bir okcu 80 atıyor ustune 70 atıyor kill alıyor sadece 80 ve 70 ile alıyor..sen ise burada 20 kere skil atıyosun ha öldü ha ölücek :) sistemi öyle güzel kurmuşlar ki tl akıtan elit asas abilere çalısıyolar onlardan tl akıyor bu cepte..birde rowcu botlar bunlardanda row repair mana gelırı elde edıyolar ..istisna birde garıban emekciler var .85 olalımda bakarız modundakı mana row ceken tayfa..bu gelırler dısında hiç kimse zerre umurlarında değil..yakında riot un mmo su gelıyor gercekten keyf ıle oynamak ısteyen herkes geçicektır .bakalım row botlar oyunu ayakta tutabilicekmi..az önce 2 tur zından gırdım altf4 cektım okadar keyıf vermıyor...

Gensuke

Üye
okçuya buff atıldı buna katılıyorum ama yeterli değil seri skillerinin buff alması gerekiyor

N3v3N

Üye
Warriorlara nerf atanı warrior oynamaya davet ettik ama ters tepti. Daha çok nerf geldi :D

Balerion

Üye
bir asas olmasada warriorlar gayet güçlü
Warriorun güçlü olup olmamasından ziyade skill ağacının eksik olması oyuncularını madur ediyor. Knight ağacı gelince warriorunda güçlü olup dengeleneceğini düşünüyorum. O durumda okçuların neredeyse tümü oyunu bırakacaktır.

levbom

Üye
ilk 85 asas partiyle BayTED oldu. okcuda magede warriorda kutu alamadı hep asas olarak kastık. oklarımızda vardı+8 gerek duymadık asas daha çok vuruyor.

Balerion

Üye
Hocam anlamak istermisiniz bilmiyorum ama bu okçunun isabetle ilgili yediği ikinci nerf. Zaten bir önceki güncellemede de azaltılmıştı. Evet o güncellemeden önce hakkaten isabet çok fazlaydı ve düzelttiler. Normal durumdaydı yani tek nerf düzeltmişti.
Aslında kendi sorunuza cevap vermişsiniz. Uzaktan atarsan tek ok girer yakından atarsan 5 ok girer. Evet öyle olmalı bence de öyle olsun ama şu an öyle değil. Yakından da girmiyor 5li.
Okçu ptdesin moba uzaktan atıyosun tek ok giriyo. Mob sana yaklaşıyor ve dibine geliyo mob sana vurmaya başlıyor. He o vurmaya başladıpı mesafeden de tek ok giriyor işte sorun burda. Okun menzili mele atak yapan mobn menzilinden nasıl daha kısa olabilir bunu mantığa nasıl sığdıranilirsin

takosta

Üye
paralı abıler ellerıne ok alarak aynen boyle 85 oldular. gerı kalanlar umurlarında degıl. ne hıkmettırkı aynı abıler, pk cıkınca bu mesafeden sıkayet edıp agladılar ve dedıklerını yaptırdılar. PARA ıle.

aspasdas

Üye
Yorma kendini sal kardeşim bu forum da ilk günden beri herkes kendi kılıcını savunuyor meta neyse onu oynayıp geçeceksin yapacak bir şey yok.
İlk günden beri Battle Priest ve Archer her patch üzerin de düzenlenme adı altında nerf yedi ama Assassin buff almaya devam ediyor bunun böyle kalmasını istiyorlar
demek ki yapacak bir şey yok

SessizCogunlugunSesi

Üye
N e deseniz boş,o yüzden artık foruma girip yorum bile yazmıyorrum.Oyunu çok bilen abiler hepimizin yerine çalışıyorlar zaten.Oyun başından beri bütün düzenlemeler,cap'ler hep assassine buf olarak geldi,diğer karakterlere nerf.

skaebneN

Üye
Şu an sırf bu yüzden okçu itemleri çok fazla düşüşe geçti. Nerf buff eleştirmeksizin okçu şu an oynanabilir durumda değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt