Arkadaşlar şu uzaktan vuruyor muhabbeti de mide bulandırdı artık. Uzaktan vuruyor da diyip bir sayayım size
1. Her türlü engele ok çarpıp 0 hasar vuruyor.
2. değse bile doğru düzgün vurmuyor.
3. 100 resli adamla 0 resli adamı neredeyse aynı olasılıkla kitliyor ve o olasılık düşük. Yüksek resli arkadaşlar ne demek isteidğimi anlayacaktır.
4. Ice yaratıklarda çalışmıyor.
5. dibine girse zaten biraz uzaklaşınca 5li okun 3ü giriyordu o oklar da zaten 180 vuruyor. Adamı dibinde 540 vurarak da kesemezsin asas parçalar seni.
6. Canın azaldığında herhangi bir nesnenin arkasına girebilirsin veya moba koşabilirsin. Okçu nereye vuracağın kendi seçemiyor.
UZAKTAN KOŞARAK VURMUYOR ANLIYOR MUSUNUZ? Uzaktan vuruyor ama duruyor. Warrior ve asas en nihayetinde beni yakalıyor yani, biri sana doğru geliyorsa, ve kapışacaksanız, ya vurmayıp kaçacaksın ya da vurmaya devam edeceksin daha sonra sana bam güm indirecek. Sonsuza dek uzaktan vuramazsın. Karambolde değilsen asasa max 2 warriora 3 kere vurursun uzaktan. Bunun adil olması için adam sana geldiğinde %65 canının kalmış olması lazım ki bu şu an imkansız. Sonrasında da sen 3-5 çalışacaksın ve okların isabet şansı olması lazım ki karşı tarafın veya senin kill alma olasılığın yakın olsun.
Benim oyun stratejim aşırı ezik görünüp (kostüm falan giymeyip) kolay lokma sanılmak ve karşımdaki slide falan yapmaya bile zahmet etmeden keseceğini sanacağı için 3-5lü 5li ile indirmek.
Şu an oyunun en elit okçularından biriyim. 2700 AP var ama İddia ediyorum inti prinin kill alma şansı benden çok daha fazla.