Okçu sınıfı yerlerde

OkanMercan

Üye
Merhabalar arkadaşlar;

Okçu sınıfının yaşadığı sorunlara gecen guncellemeyle bir yenisi daha eklendi .

Okçu ya yetisemiyoruz dediler rush skilimiz düşürüldü rogue sınıfı içerisinde bir cok skil okcuda çalışmıyor .

Okcu uzaktan vuran bir sınıf damageler 400-500 bandinda insanların 10k hp leri mevcut 7 okçu vursa adam heal almazsa belki düşer oda belki ?

Okçu mantığından uzak bir sekilde 3/5 dibe girerek mecburiyetten yakin dps oynamak zorunda kaliyordu 56-14 level skilleriyle oynuyoruz level cap 85 arkadaslar 85 ?

Daha net görebilmeniz için kayberen isimli değerli youtuber icerik üreticisi arkadasin videosunun linkini birakiyor saygılar diliyorum.

CrystalMaidenDota

Üye
Eskiden dönen adama 5lide 2, 3lüde 1 ok tutuyor diye yakınıyordum. Şuan dönen arch 7li adama hiçbir ok tutmuyor dönmeyi bıraktığında archın son mesafesindeyken 1 ok tutuyor sadece. Bowu bankaya kaldırdım çarı asasa çevirdim okçuları kanser ediyorum gidip şikayet etsinler artık diye.

JaxSui

J
Bundan önce bile etrafında slide atan asasa 2 3 tane ok anca hasar veriyordu. Şu videoyu görünce iyi ki okçuyu zamanında bozmuşum dedim. Okçunun kendini riske alıp dibe girerek anlık hasar boşaltması gerekir ancak şu anki mekaniklerde bu imkansız. Ya 3lü 5li nin hasarı tekrar artmalı ya da 3v5 mesafesi uzamalı. Yoksa skill r skill r ile saniyede üzerine 4 skill boşaltan rogue karakterlere karşı hiç bir caydırıcılığı yok okçunun...

mmtakiff06

Üye
3lü 5li ok tutmuyor , vs atarken adam kesmek imkansiz oyuncu karşımızda donup kalmalıki kesebilelim her jobun dönerek okcuyla vs atmasi yeterli fazla pot harcamasinada gerek yok.

Son düzenleme:

Lady

Üye
Ben okçu değilim ama bence uzaklık böyle olmalıdır. Tek şart ok atarken hareket edilebilirse tabi ki.
Bu da pvp de hele ki karşı tarafa aşırı fail verdirirken yapılması imkansız bir şey gibi.

Son düzenleme:

berktun

Üye
Herkes asas olsun tek job üzerinden gidelim hepsiyle ayrı ayrı uğraşmak zor geliyor gibi bir anlayışı var yönetimin.
Oyunun pvp ve pve kısımlarının ayrı ayrı dengelenmesi gerekiyor gerçekten. Bu 5'li okun alanının azalması tamamen 3-5 rowda çok güçlü olduğu için geldi öncedende slide atınca doğru düzgün ok gelmiyordu zaten pvp dengesini bozan bir durumu yoktu ama pve tarafı yüzünden pvp kısmını çöp ettiler. Okçu playerı değilim ama rogue sınıfının assassin koluna göre aşırı zayıf bir job. İç içe 3 parti girdiği zamanda oyun zevki bırakmıyor ciddi kafa yorup gerekli dengelemeler yapılıp 1 parti okçunun rekabet edebildiği ama iç içe birkaç parti okçunun olmayacağı şekilde genel bir rework lazım bu sınıfa.

OkanMercan

Üye
Ben okçu değilim ama bence uzaklık böyle olmalıdır. Tek şart ok atarken hareket edilebilirse tabi ki.
Bu da pvp de hele ki karşı tarafa aşırı fail verdirirken yapılması imkansız bir şey gibi.
Uzaklik böylemi olmalidir sakamisiniz su mesafenin yakınlığına bak . Tek ok değiyor nasil adam kesmemizi bekliyorsun bu kadar ucmali kacmali ziplamali oyunda 85 skiliyle 400 500 vurarak mi ? Cidden akil tutulmasi

Lady

Üye
Uzaklik böylemi olmalidir sakamisiniz su mesafenin yakınlığına bak . Tek ok değiyor nasil adam kesmemizi bekliyorsun bu kadar ucmali kacmali ziplamali oyunda 85 skiliyle 400 500 vurarak mi ? Cidden akil tutulmasi
Akıl tutulması yaşamıyorum ya da şaka falan değilim, lütfen yazı yazarken biraz daha sakin olun.
Karakterin hedef halkasına yakın durduğunuzda skill etkili olmaya başlıyor. Zaten yazdığım yazıda skill kullanırken hareket edilebilirse mantıklı olur diyorum dikkat edin.
Ama fail verdirme oranı bu kadar yüksekken yapılırsa çok abartı olur benim açımdan. Çünkü 3-5 e maruz kaldığımda priest olarak asla skill kullanamıyorum.
Her şey fail veriyor.

OkanMercan

Üye
Akıl tutulması yaşamıyorum ya da şaka falan değilim, lütfen yazı yazarken biraz daha sakin olun.
Karakterin hedef halkasına yakın durduğunuzda skill etkili olmaya başlıyor. Zaten yazdığım yazıda skill kullanırken hareket edilebilirse mantıklı olur diyorum dikkat edin.
Ama fail verdirme oranı bu kadar yüksekken yapılırsa çok abartı olur benim açımdan. Çünkü 3-5 e maruz kaldığımda priest olarak asla skill kullanamıyorum.
Her şey fail veriyor.
Bakin sinirime verin 1 yillik emek verdigim karakterim bir günde çöp edildi . Bakin fail sıkıntısını düzeltmek yerine okcunun skillerimi nerflenicekti . Kaldiki 3/5 diye tabir ettigimiz skilleri kullanmak zaten keyif vermiyordu mecburiyetten giriyoruz dibine 3/5 . Biri 56 biri 14 lw skili bakin 85 lw cap oynuyoruz bizim kullandigimiz skiller bunlardi 85 skili 400 -500 vuruyor okcu uzaktan vurur dimi bu damagelerle 10k cani olan priesti asasi warioru nasil kesicez party olarak diyorum bide zaten bizde 3/5 meraklisi degiliz ama mecburduk oda gitti simdi elimizden

Pitou

Üye
1685806949491.png

Okçuya her patch buff geliyor . Sürekli karakteri kötülemekten vazgeçin artık bowl full okçu kaynıyor. Oyunda en fazla oynana job. 40 metreden vuruyorsunuz ne istiyorsun 2k 2k mı vuracak gayet iyi durumda şuan çok güçlü bile .

JaxSui

J
Ekli dosyayı görüntüle 13636
Okçuya her patch buff geliyor . Sürekli karakteri kötülemekten vazgeçin artık bowl full okçu kaynıyor. Oyunda en fazla oynana job. 40 metreden vuruyorsunuz ne istiyorsun 2k 2k mı vuracak gayet iyi durumda şuan çok güçlü bile .
Adamlar güçsüz demiyor. 3lü 5li kötü oldu diyor. Etrafımda slide atarak bana vuran hem de ilk vuruşunda beni kör eden asasa ben ne yapabilirim ?

levbom

Üye
burak o skilleri 1 dkda bir atıyorsun sürekli vurmuyorsun. onu unutma ve vurdugunda büyük ihtimalle sekip 80 vuruyor.
sıkıntı sürekli birşeylerle oynamaları zaten 3lü 5linin damagesini arttırdılar. şimdi alanını kıstılar. bukadar çok bir karakterle oynanmazki.

OkanMercan

Üye
Canim kardeşim dediğin skiller tutmuyor bile vursa bile 1.5 ka ancak tas patlasin yere yıkılsın onlarinda cooldownu 1dk ben sana sunu. Söylüyorum okcu uzakci değilmi biz zevkmi aliyoruz 3/5 oynamaktan mecburi oynuyoruz neden ? Çünkü en son gelen 85 skilimiz 400 vuruyor 10k canin var nasıl keselim seni ben meraklimiyim 14lw 56 lw skiliyle senin dibine girip vurmaya okcuyum la ben en kral okcu karakteri getir görev itemli asasi kesemez bpyi kesemez idda ediyorum wairoru bile kesemez

Gensuke

Üye
3-5 olması gerektği gibi oldu ama uzak skillerinin gerçekten hasarınız yükselmesi gerek

Pitou

Üye
3lü 5li yi zaten bu hale getiren biz oyuncularız yüzlerce ticket attık 10 metreden 5li Okun 3ü tutuyor diye diye sonunda düzelttiler ben denedim çok güzel yapmışlar Oluru budur umarım üzerinde daha oynanmaz böyle iyi bence.

Pitou

Üye
Adamlar güçsüz demiyor. 3lü 5li kötü oldu diyor. Etrafımda slide atarak bana vuran hem de ilk vuruşunda beni kör eden asasa ben ne yapabilirim ?
Slide atarak vs mi olur slide atan adamla kapışmayacak stapback atıp kaçacak LR ,İCE , mantar skillerini atsın oda kanserlesin.

Pitou

Üye
Canim kardeşim dediğin skiller tutmuyor bile vursa bile 1.5 ka ancak tas patlasin yere yıkılsın onlarinda cooldownu 1dk ben sana sunu. Söylüyorum okcu uzakci değilmi biz zevkmi aliyoruz 3/5 oynamaktan mecburi oynuyoruz neden ? Çünkü en son gelen 85 skilimiz 400 vuruyor 10k canin var nasıl keselim seni ben meraklimiyim 14lw 56 lw skiliyle senin dibine girip vurmaya okcuyum la ben en kral okcu karakteri getir görev itemli asasi kesemez bpyi kesemez idda ediyorum wairoru bile kesemez
Bu oyunda dediğin gibi tekli skilleri buffladıklarında oyuncular Grup oluyor ve kimseye oyun oynatmıyorlar. Sizin dediğiniz sistem çalışmıyor bu oyunda hasarınız arttığında 2-3 pt okçular kurulup bütün herkesi biçiyorlar. Oyun oynatmıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt