Okçu sınıfı yerlerde

OkanMercan

Üye
Bu oyunda dediğin gibi tekli skilleri buffladıklarında oyuncular Grup oluyor ve kimseye oyun oynatmıyorlar. Sizin dediğiniz sistem çalışmıyor bu oyunda hasarınız arttığında 2-3 pt okçular kurulup bütün herkesi biçiyorlar. Oyun oynatmıyorlar.
Algilari yiktin kral tebrik ediyorum seni sen hic paylastigim videoyu izledin mi neyi kimi kanser ediyorsun güldürme beni allah aşkına tekli skill artincada oyun oynatmiyormusuz abi cümleye bakarmisin ? Sen hic 7 asas bana vurdu tek yedim böyle sey olurmu diyeni duydun mu 10 kisi vurucak sana bi zahmet öl ama oda yok suan zaten . Ölmuyorsun 10 kisi sana vurunca bi zahmet öl istiyoruz biz anladim mi ?

Pitou

Üye
Algilari yiktin kral tebrik ediyorum seni sen hic paylastigim videoyu izledin mi neyi kimi kanser ediyorsun güldürme beni allah aşkına tekli skill artincada oyun oynatmiyormusuz abi cümleye bakarmisin ? Sen hic 7 asas bana vurdu tek yedim böyle sey olurmu diyeni duydun mu 10 kisi vurucak sana bi zahmet öl ama oda yok suan zaten . Ölmuyorsun 10 kisi sana vurunca bi zahmet öl istiyoruz biz anladim mi ?
Asasla okçuyu kıyaslamak yanlış birisi Risk alarak rakibin içine girerek kill alıyor diğeri 40 metreden güvenli bölgeden alıyor . Yanlış örnekler veriyorsun.

OkanMercan

Üye
Kardeşim risk aliyorsun ne asas dimi suikast yapicak ölücek asas warior gibi 10k cani 1k defi var 3 asas parti düşürüyor ne kiyaslamasindan bahsediyorsun 7 kisi sana vurursa ölürsün bunun lami cimi yok ben senin egonu tatmin etmek zorundamiyim +8 vixenle rogueye 500 vuruyom . Güvenli bölgemizde adamin beni yakalamasi 10 saniye ya town aticam ya ölcem konu asas degil konu 2 asas seni teklerken sesiniz cikmiyor 20 tane okcudan ok yiyip ölünce auuuu ..

xRaw

Üye
Priest'in çok kolay elinin düşmesi fixlenmeliydi fakat bu okçunun 3-5'ini çöp ederek yapılmamalıydı.
Priest aldığı hasarın x% oranı ihtimalinde eli düşer gibi bir algoritma yok mudur, yüzde ayarlanıp diğer sınıfların el düşürme ihtimali de azaltılmalıydı. Priest bu yönden cidden kötü durumda.

Şu orta monu ve 8pc entrikalarından bakalım daha ne gariplikler göreceğiz.

charmeloon

Üye
Melee siniflarin vurabildigi uzaklik 1-1.5 metre. Okcudan daha iyi rangeleri var. Saka gibi. Adam 1.5 metreden sana yakin dovuscu olmasina ragmen vuruyor sen ona ne uzaktan ne yakindan vuramiyorsun.

GizliPriest

Üye
Olması gereken buydu 10 metreden hepsi tutuyordu okların bı zahmet stun atıp da 3 5 combo yapıp dibine girin öyle olduğunuz yerde durup 3 5 yapıyordunuz. İyi güncelleme hoş oldu moblara karsıda düzelmesi lazim.

Balerion

Üye
Olması gereken buydu 10 metreden hepsi tutuyordu okların bı zahmet stun atıp da 3 5 combo yapıp dibine girin öyle olduğunuz yerde durup 3 5 yapıyordunuz. İyi güncelleme hoş oldu moblara karsıda düzelmesi lazim.
Hocam çıldırmış olabilir misiniz? Karşımda dev gibi mob, okların her biri 180 derecelik menzile eşit dağilsa 4ü değecek kadar yakın, görsel olarak çarpmaması imkansız, mod'a tek ok giriyor.
PVP'de 5li okdan 1'den fazlasını isabet ettirmek imkansız. Adamın dibine girip 3-5 atmak diye bir şey kalmadı. Hiçbir okçunun hiçbir karakteri kesmesi gibi bir ihtimal kalmadı. Okçu pve'si diye bir şey kalmadı. Okçuya karşı potla hp toparlayamamak için 65 level mage olmak lazım o da gate alır yine kaçar.

Gel sana 2700 apli okçunun şifresini vereyim 1 tane kill al hesap senin olsun bütün itemleriyle.

Silencer

Üye
Alışmıştınız tabi 100 metreden 5 li ok atmaya :) kara Murat değilsiniz arkadaşlar bi sakin olun tekli az vuruyor dersiniz anlarım da 5 li tutmuyor diyen adamlara içimden gülmek geliyor :) etrafında dönüyorsa vurma 5 li bi zahmet böyle bir mantık var mı

xRaw

Üye
Mevlana gibi donen adami nasil kesecek, tekli skill 2k mi vuruyor? 2.7k ustu apli okcu bile 900u zor goruyor.
Karsindaki assas olsa zaten ondan yavassin kacamazsin. Az youtube deki okcularin son videolarina bakin mantikli olun.
Birileri 8pc cilere ks atamadi, orta monu makrocularindan kutu alamadi diye bir sinifin oyundan silinmesini istiyorsunuz.
RowA dan drobu kaldirirsin, orta monuyu rng yaparsin bu ve gelecekteki entrikalar son bulur.
3 5 akilli bu oyunu somururken, digerleri kusura bakmayin da akilsiz degil. Sabir bir yere kadar.

Silencer

Üye
Tekli skill 2 k vursaydı z ye gelen adam tek yerdi , ben mageyim şimdi mage novası 2k vursa kimse yerden kalkamaz kardeşim söylediğiniz şeyin bir mantığı yok , exp kasarken 3-5 koydunuz milletin içinden geçtiniz hiç sesiniz çıkmıyordu herkesten önce kastınız , monuyu hep okçular alıyor yani düşününce nimetlerinden yararlandınız şimdi 2k da tekli skill vursun dersen herkes çıksın siz oynayın derler

xRaw

Üye
Yazdığımın meal'i: 3lü 5liyi etrafında dönen adama tutturamadıktan sonra nasıl keseceksin, "solo olarak" teklin ile de kesemeyeceğine göre alternatifin kalmıyor.
Şahsen 85'e ne row bıraktım, ne de monu macrocusuyum. Onlara da karşı olduğumu yazdım.
Okçunun herkesten önce kasmasını engellemek için elindeki tek yeteneğini nerflemek yerine slot sayısını arttırabilirlerdi mesela...
Neyse umarım okçu bu haliyle nerflü kalır da bize yol görünür... DV'yi parselleyen minör makrocular ve coin/drop düşürten 8 pc'ciler ile kurtuluşunuz yakın :)

Balerion

Üye
Alışmıştınız tabi 100 metreden 5 li ok atmaya :) kara Murat değilsiniz arkadaşlar bi sakin olun tekli az vuruyor dersiniz anlarım da 5 li tutmuyor diyen adamlara içimden gülmek geliyor :) etrafında dönüyorsa vurma 5 li bi zahmet böyle bir mantık var mı
Sorun da o zaten hocam, zaten vurmuyordu. Önceden de vurmuyordu yani. Ben 1 senedir okçu oynuyorum yakın oynamayı da seviyordum. Adam yatacağını anlayınca yürüyerek uzaklaşıyor. Pıtı pıtı gidiyor yani. 3-5 zaten işlevsel değildi mesele o. Exp kasarken iyiydi. DV'ci asas beyefendiler 85 oldu döndü dvye. 7 Vixenlerini sattılar. Asaslar exp derdinden kurtulunca okçunun da işini bitirdiler bu böyle görünüyor.
Elbette ki dengeli olsun. Okçu uzaktan milleti taciz edip oyunu tatsızlaştırsın istemeyiz ama dediğim gibi, şu an okçu hiçbir şekilde kill alabilecek durumda değil. İntçi priler atak yapacak olsa okçudan daha muhtemel kill alması. Bu senin için sorun değilse diğer tüm joblar ölsün, benim karakterim ilah olsun diyenlerdensin demektir.

JaxSui

J
Okçu uzaktan fazla hasar vermeyen ama kanser edebilecek hafif support bir karakter olmalı. Ama dibine girmeye cesaret eden de 3lü 5 liyle yüzleşmeli.

aspasdas

Üye
Hocam çıldırmış olabilir misiniz? Karşımda dev gibi mob, okların her biri 180 derecelik menzile eşit dağilsa 4ü değecek kadar yakın, görsel olarak çarpmaması imkansız, mod'a tek ok giriyor.
PVP'de 5li okdan 1'den fazlasını isabet ettirmek imkansız. Adamın dibine girip 3-5 atmak diye bir şey kalmadı. Hiçbir okçunun hiçbir karakteri kesmesi gibi bir ihtimal kalmadı. Okçu pve'si diye bir şey kalmadı. Okçuya karşı potla hp toparlayamamak için 65 level mage olmak lazım o da gate alır yine kaçar.

Gel sana 2700 apli okçunun şifresini vereyim 1 tane kill al hesap senin olsun bütün itemleriyle.
Kendileri de farkında neyin ne olduğunu düzelmesini istemedikleri için bu şekilde cevaplar veriyorlar boşuna çaba sarfetme.

50N1

Yeni Üye
Farm yaparken iyi demi okçu. Dön asasa pknı at. dön okcuya farmını at. Şükredin be.

murbal

Üye
Konuyu fazlasıyla bulandırıyorsunuz. Öncesinde neredeyse 5 metreden 5 li ok tutuyordu. Arkadaşlar bu oyunu sadece sizler değil bizlerde oynuyoruz ve görüyoruz. Bu konudan dolayı çok fazla şikayet oldu. İyi o zaman mesafeleri kaldırın herkes her mesafeden vursun. Priest 10 metre geriden atak yapsın :) okçunum macro ile hızlandırılan elini düzeltmeleri gerek. Gerçi yeni animasyon gelecek onunla düzeltiyorlardır.

Balerion

Üye
Konuyu fazlasıyla bulandırıyorsunuz. Öncesinde neredeyse 5 metreden 5 li ok tutuyordu. Arkadaşlar bu oyunu sadece sizler değil bizlerde oynuyoruz ve görüyoruz. Bu konudan dolayı çok fazla şikayet oldu. İyi o zaman mesafeleri kaldırın herkes her mesafeden vursun. Priest 10 metre geriden atak yapsın :) okçunum macro ile hızlandırılan elini düzeltmeleri gerek. Gerçi yeni animasyon gelecek onunla düzeltiyorlardır.
Konuyu sen bulandırıyorsun. Warrior da 5 metreden vuruyor, polearmla 6-7 metreden vuruyor. Bu me demek biliyor musun? Melee silahla o mesafeden bam güm hasar yiyip range silahı olan okçu 5li ok atacak 1i girecek. Bu oyunu sadece siz oynamıyorsunuz biz de oyunuyoruz. Ve görüyoruz. Git asasla kapış adam sana bıçakla vuracak o menzilden sen ok atamayacaksın. Bunu aklın alıyor mu? Şu an bunu savunuyorsun sen. Bıçak saplanacak mesafeden ol yetişmeyebilir olması gereken budur diyorsun.Gülünçsün gerçekten

murbal

Üye
Konuyu sen bulandırıyorsun. Warrior da 5 metreden vuruyor, polearmla 6-7 metreden vuruyor. Bu me demek biliyor musun? Melee silahla o mesafeden bam güm hasar yiyip range silahı olan okçu 5li ok atacak 1i girecek. Bu oyunu sadece siz oynamıyorsunuz biz de oyunuyoruz. Ve görüyoruz. Git asasla kapış adam sana bıçakla vuracak o menzilden sen ok atamayacaksın. Bunu aklın alıyor mu? Şu an bunu savunuyorsun sen. Bıçak saplanacak mesafeden ol yetişmeyebilir olması gereken budur diyorsun.Gülünçsün gerçekten
Çok komiksin. 5 metreden 5 li okun tamamı tutsun istiyorsun. Yok öyle bir dünya. Hangi oyunda 5 metreden 5 okun tamamı hedefi tutuyor ? Sonuçta okların dağılması gerekiyor dibine gireceksin vuracaksın. Kitleme ve dondurma skili vermişler sana mage o kadar kitlemiyor. El hızını macro ile arttırıyorsun warrior 1 skill ve r vurana kadar sen 2 tane 5 1 tane 3 li skill vuruyorsun. Ağlamaya gelince üstünüze yok. İstiyorsunuz ki baseden baseye 5 li ok vurun. Macro ile görev itemli okçu itemli priestten kutu alıyor videosu mevcut git izle.

Balerion

Üye
Çok komiksin. 5 metreden 5 li okun tamamı tutsun istiyorsun. Yok öyle bir dünya. Hangi oyunda 5 metreden 5 okun tamamı hedefi tutuyor ? Sonuçta okların dağılması gerekiyor dibine gireceksin vuracaksın. Kitleme ve dondurma skili vermişler sana mage o kadar kitlemiyor. El hızını macro ile arttırıyorsun warrior 1 skill ve r vurana kadar sen 2 tane 5 1 tane 3 li skill vuruyorsun. Ağlamaya gelince üstünüze yok. İstiyorsunuz ki baseden baseye 5 li ok vurun. Macro ile görev itemli okçu itemli priestten kutu alıyor videosu mevcut git izle.
Bu hamasetle gerçekleri inkar edemezsin. Hagardda 20 tane okçu partiden 1 tane parti kaldıysa nerf abartı olmuş demektir. Ok menzili mele atak menzilinden az ise nerf abartı olmuştur.

Ayrıca bu ikinci nerf. Onun öncesini diyorsan haklılık payın var derim. Önceden Gerçekten çok isabet ediyordu. Nerf geldi isabet %60 azaltıldı ve makul bir noktaya çekildi. Onun ğzerine bir daha nerf geldi. Tekrar ediyorum bu ikinci nerf ve bu çok abartı oldu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt