Okçu sınıfı yerlerde

murbal

Üye
Tek bir ok ile 350-400 vuran bir okçudan söz ediyoruz. Ne asaslar gibi tek skille 2k-3k vuran bir jobdan ne de warriorlar gibi 10k canı olan bir jobdan. Okçunun tekli skillerinde krtikler hariç 1k vuran bir skill yok. Kalkmış burada iyi oldu diyorsun. Sen eşitlik değil kendi jobun için avantaj istiyorsun. Okçu olarak karşımdakine hasar çıkaramayacaksam neden oynayayım bu jobu? Bir de kalkmış iyi oldu diyorsun. 36 metreye ok atan yay asasın bıçak mesafesine ok atamıyor arkadaşım. 8k canı olan asası 500 vura vura mı keseceğim ben? Biraz elini vicdanına koy ve tarafsızca bir bak.
Yeni Çekilen videoda minimum 3 metreye 5 li ok isabet ediyor neden skilin damagesi düşürülmüş gibi konuşuyorsun? Skilin damagesi değil mesafesi düşürüldü ve olması gereken buydu.

Pitou

Üye
Tek bir ok ile 350-400 vuran bir okçudan söz ediyoruz. Ne asaslar gibi tek skille 2k-3k vuran bir jobdan ne de warriorlar gibi 10k canı olan bir jobdan. Okçunun tekli skillerinde krtikler hariç 1k vuran bir skill yok. Kalkmış burada iyi oldu diyorsun. Sen eşitlik değil kendi jobun için avantaj istiyorsun. Okçu olarak karşımdakine hasar çıkaramayacaksam neden oynayayım bu jobu? Bir de kalkmış iyi oldu diyorsun. 36 metreye ok atan yay asasın bıçak mesafesine ok atamıyor arkadaşım. 8k canı olan asası 500 vura vura mı keseceğim ben? Biraz elini vicdanına koy ve tarafsızca bir bak.
Tekli ok ile ilgili bir yorum yapmadım. 3LÜ 5Lİ Ok un uzaktan vurmasından rahatsız olduğumu belirtmişim. Bu durum düzeltildiği için mutluyum. Tekli okla ilgili hiçbir şey söylemedim.

TheQuenn

Üye
Tekli ok ile ilgili bir yorum yapmadım. 3LÜ 5Lİ Ok un uzaktan vurmasından rahatsız olduğumu belirtmişim. Bu durum düzeltildiği için mutluyum. Tekli okla ilgili hiçbir şey söylemedim.
Ben de sana okçu sınıfın tek kayda değer skillinin 3-5 olduğunu, o skille gelen nerf ile birlikte herhangi bir şekilde kendini savunamayacak olmasını, Bu güncellemenin tamamen oyuncuları tekli skillere yöneltmek için yapıldığını ve bu skillerin de herhangi bir şekilde yeterli olmadığını anlatmaya çalıştım. Şu an 3-5 skili atmak için rakibin dibine kadar girmen gerekiyor. Hiçbir şekilde assas sınıfına karşı koyamaz haldeyiz. Okçunun olayı zaten uzaktan vurmak iken bunu elinden almak ne kadar mantıklı? Amacım zaten uzaktan vurmak olduğu için okçu kasmışım. Şimdi neden elimden alınıyor bu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt