DontJudgeMe
Üye

butun joblar 1 k ustu vuruyorken okcular 500 600 vuruyor bu mukkemmel olay ıcın tesekkurler.
Cashle açtırılsın o skill. Cashle açılınca belki bizi adamların içine değil de geriye zıplatırUmarım Okçuların Stepback skillerine diğer joblar gibi "SKİLLBOOK" zorunluluğu getirilir. +7 vixenini alan bowla gidiyor görev yapmaya sc bile basmıyorlar.
Adam gibi Okçu oynayanlar üstüne alınmasın 100 kişi iç içe gezen görevci tayfanın bu oyuna 1 gram faydası yok.
Daha skili nasıl kullanacagini bilmiyorsun .Yuzun adamlarin olduğu yöne bakarsa geriye atlarsin. Okcular o kadar yeneksiz ki daha skilleri nasil kullanacaklar onu bile bilmiyorsunuz .Cashle açtırılsın o skill. Cashle açılınca belki bizi adamların içine değil de geriye zıplatır
Oyun algılamıyor ne tarafa döndüğümü..Daha skili nasıl kullanacagini bilmiyorsun .Yuzun adamlarin olduğu yöne bakarsa geriye atlarsin. Okcular o kadar yeneksiz ki daha skilleri nasil kullanacaklar onu bile bilmiyorsunuz .
atan nasıl atıyor kardeşim? Aynı adam sürekli bir şekilde düzgün kullanıyor skilli. Beceremiyorsunuz skille suç buluyorsunuz çok tuhaf insanlarsınız yaOyun algılamıyor ne tarafa döndüğümü..
Kovalayan partinin tarafına mouse tık atıp Stepback atınca çarı terse zıplatması gerekirken kovalayan partinin tarafına zıplatıyor. Sen bana hala yüzün ne yöne bakarsa geriye atlarsın diyorsun. Şu oyundaki hataları neden normalleştirmeye çalışıyorsunuz siz? Yetenekle ne alakası bunun? Oyunu o tarafa döndüğüme ikna etmem gerekiyor benim bekleyip böyle skill mi olur?
Beceremeyecek ne var peki ne düşüyorsun sen kafanda? Mousela tıkladığın tarafa karakter dönmüyor mu? Tıkladığın yerin tersine atlaması gerekmiyor mu? Sen ne tuhaf insansın ki bu durumla karşılaşan bi sürü insan varken hayır böyle bir sorun yok diyebiliyorsun?atan nasıl atıyor kardeşim? Aynı adam sürekli bir şekilde düzgün kullanıyor skilli. Beceremiyorsunuz skille suç buluyorsunuz çok tuhaf insanlarsınız ya
kardeşim birçok oyuncu jobları iyi oynamakta zorlanıyor, sorunun joblarda, senin durumunda da skillde olmayacağı aklına geldi mi hiç? BECEREMİYORSUN diyoruz özetle bunu anlamayacak ne var? Bunu iyi yapan birçok oyuncu var, sen de çalış sen de yaparsın. Sırf sen beceremiyorsun diye skilli değiştirmelerini istiyorsun adamların hahaBeceremeyecek ne var peki ne düşüyorsun sen kafanda? Mousela tıkladığın tarafa karakter dönmüyor mu? Tıkladığın yerin tersine atlaması gerekmiyor mu? Sen ne tuhaf insansın ki bu durumla karşılaşan bi sürü insan varken hayır böyle bir sorun yok diyebiliyorsun?
BOZUK diyorum ben de sen neyi anlamıyorsun? Sırf bu bozukluk okçu da olduğu için skillin düzelmesini istemiyorsun hahakardeşim birçok oyuncu jobları iyi oynamakta zorlanıyor, sorunun joblarda, senin durumunda da skillde olmayacağı aklına geldi mi hiç? BECEREMİYORSUN diyoruz özetle bunu anlamayacak ne var? Bunu iyi yapan birçok oyuncu var, sen de çalış sen de yaparsın. Sırf sen beceremiyorsun diye skilli değiştirmelerini istiyorsun adamların haha
Aynen kardeşim kol bozuk aynen.BOZUK diyorum ben de sen neyi anlamıyorsun? Sırf bu bozukluk okçu da olduğu için skillin düzelmesini istemiyorsun haha
Cashle açtırılsın o skill. Cashle açılınca belki bizi adamların içine değil de geriye zıplatır