Okcuları Bıtırdıgınız Icın Tesekkur Ederız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DontJudgeMe

Üye
butun joblar 1 k ustu vuruyorken okcular 500 600 vuruyor bu mukkemmel olay ıcın tesekkurler.

GorrTheGodButcher

Üye
kardeşim ne ağladınız ya, göz yaşlarınız dinmedi pve'de gelen %10 nerften sonra. 1 gblik +7 vixenle geziyorsunuz sonra ağlıyorsunuz vurmuyor diye. 500 metreden sc bile basmadan 700+ vuruyorsunuz 85 skilliyle. Astral shot 2.5-3k vuruyor, sürekli tutan ice lr skilleri, körüydü mantarıydı, cool down olmadan makroyla kullandığınız 3lü 5li skilliydi derken hala utanmadan ağlayabiliyorsunuz çok tuhaf insanlarsınız. Sürekli bitti bitti deniyor okçu czde her yer okçu kaynıyor bu nasıl bitmek kardeşim, madem o kadar dezavantajlı neden insanlar oynuyor bu jobu?

balron

Üye
@GorrTheGodButcher Aynen katılıyorum hatta daha fazla nerf gelmeli, ağlayan da uzasın gitsin başka oyuna. pvp de iç iç girmiş 10 tane okçu pt sinden kaçmak için oyun oynanmıyor

Pitou

Üye
Umarım Okçuların Stepback skillerine diğer joblar gibi "SKİLLBOOK" zorunluluğu getirilir. +7 vixenini alan bowla gidiyor görev yapmaya sc bile basmıyorlar.
Adam gibi Okçu oynayanlar üstüne alınmasın 100 kişi iç içe gezen görevci tayfanın bu oyuna 1 gram faydası yok.

sbh

Üye
Umarım Okçuların Stepback skillerine diğer joblar gibi "SKİLLBOOK" zorunluluğu getirilir. +7 vixenini alan bowla gidiyor görev yapmaya sc bile basmıyorlar.
Adam gibi Okçu oynayanlar üstüne alınmasın 100 kişi iç içe gezen görevci tayfanın bu oyuna 1 gram faydası yok.
Cashle açtırılsın o skill. Cashle açılınca belki bizi adamların içine değil de geriye zıplatır

Pitou

Üye
Cashle açtırılsın o skill. Cashle açılınca belki bizi adamların içine değil de geriye zıplatır
Daha skili nasıl kullanacagini bilmiyorsun .Yuzun adamlarin olduğu yöne bakarsa geriye atlarsin. Okcular o kadar yeneksiz ki daha skilleri nasil kullanacaklar onu bile bilmiyorsunuz .

sbh

Üye
Daha skili nasıl kullanacagini bilmiyorsun .Yuzun adamlarin olduğu yöne bakarsa geriye atlarsin. Okcular o kadar yeneksiz ki daha skilleri nasil kullanacaklar onu bile bilmiyorsunuz .
Oyun algılamıyor ne tarafa döndüğümü..
Kovalayan partinin tarafına mouse tık atıp Stepback atınca çarı terse zıplatması gerekirken kovalayan partinin tarafına zıplatıyor. Sen bana hala yüzün ne yöne bakarsa geriye atlarsın diyorsun. Şu oyundaki hataları neden normalleştirmeye çalışıyorsunuz siz? Yetenekle ne alakası bunun? Oyunu o tarafa döndüğüme ikna etmem gerekiyor benim bekleyip böyle skill mi olur?

BOGAZINYARGICI

Üye
duyuru öncesi aldığım vixeni yok pahasına sattırdığınız için teşekkürler

GorrTheGodButcher

Üye
Oyun algılamıyor ne tarafa döndüğümü..
Kovalayan partinin tarafına mouse tık atıp Stepback atınca çarı terse zıplatması gerekirken kovalayan partinin tarafına zıplatıyor. Sen bana hala yüzün ne yöne bakarsa geriye atlarsın diyorsun. Şu oyundaki hataları neden normalleştirmeye çalışıyorsunuz siz? Yetenekle ne alakası bunun? Oyunu o tarafa döndüğüme ikna etmem gerekiyor benim bekleyip böyle skill mi olur?
atan nasıl atıyor kardeşim? Aynı adam sürekli bir şekilde düzgün kullanıyor skilli. Beceremiyorsunuz skille suç buluyorsunuz çok tuhaf insanlarsınız ya

sbh

Üye
atan nasıl atıyor kardeşim? Aynı adam sürekli bir şekilde düzgün kullanıyor skilli. Beceremiyorsunuz skille suç buluyorsunuz çok tuhaf insanlarsınız ya
Beceremeyecek ne var peki ne düşüyorsun sen kafanda? Mousela tıkladığın tarafa karakter dönmüyor mu? Tıkladığın yerin tersine atlaması gerekmiyor mu? Sen ne tuhaf insansın ki bu durumla karşılaşan bi sürü insan varken hayır böyle bir sorun yok diyebiliyorsun?

GorrTheGodButcher

Üye
Beceremeyecek ne var peki ne düşüyorsun sen kafanda? Mousela tıkladığın tarafa karakter dönmüyor mu? Tıkladığın yerin tersine atlaması gerekmiyor mu? Sen ne tuhaf insansın ki bu durumla karşılaşan bi sürü insan varken hayır böyle bir sorun yok diyebiliyorsun?
kardeşim birçok oyuncu jobları iyi oynamakta zorlanıyor, sorunun joblarda, senin durumunda da skillde olmayacağı aklına geldi mi hiç? BECEREMİYORSUN diyoruz özetle bunu anlamayacak ne var? Bunu iyi yapan birçok oyuncu var, sen de çalış sen de yaparsın. Sırf sen beceremiyorsun diye skilli değiştirmelerini istiyorsun adamların haha

sbh

Üye
kardeşim birçok oyuncu jobları iyi oynamakta zorlanıyor, sorunun joblarda, senin durumunda da skillde olmayacağı aklına geldi mi hiç? BECEREMİYORSUN diyoruz özetle bunu anlamayacak ne var? Bunu iyi yapan birçok oyuncu var, sen de çalış sen de yaparsın. Sırf sen beceremiyorsun diye skilli değiştirmelerini istiyorsun adamların haha
BOZUK diyorum ben de sen neyi anlamıyorsun? Sırf bu bozukluk okçu da olduğu için skillin düzelmesini istemiyorsun haha

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Rise Cash ile olacağını sanmam ancak değişeceğini de sanmam Skill Book vs. gibi.
Kaldı ki yeteneğin bozuk olmadığını çok kısa Archer arkadaşların yayınlarından bile izleyerek görebilirsiniz.

Konuyu sırf olmayan şeyleri yazmaya başlandığı için kilitliyorum maalesef. Hep söylediğim gibi yazdıklarınızı sadece siz ve arkadaşlarınız görmüyor herkes görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt