tüm söylediklerine katılıyorum. Tekli skiller çok zayıf.Öncelikle tüm Rise online oyuncularına MERHABALAR..
Bu forma açacağım ilk ve son konudur. Genel olarak her job'un rahatsız olduğu durumlar var. Fakat Bizler Archer sınıfı oyuncusu olduğumuz için, konuların tamamı Archer sınıfını ilgilendirmektedir.
Rogue Archer sınıfının hatalı ve eksik olduğunu düşündüğümüz skilleri sırasıyla ele alacağım.
68 stunnig bolt skilinin stun özelliği 75 cap geldiğinde aktif iken, şuan % 5 durumunda çalışmaktadır ve kullanım amacımıza uymamaktadır, skill kullanıldığında karşı ırk üzerinde stun etki etmemektedir, yüzdesinin tekrar artırılması gerekmektedır.
60 lwl skili olan bloodwind skilinin %320 damagesi varken, 70 lwl skilinin %360 damagesi vardır ve çok yetersizdir, 60 ve 70 lwl skilinin arasında (komik ama) 30 ile 80 damage fark vardır. % oranının arttırılması gerekmektedir.
73 critic skilini konuşmaya çok değer bulmuyorum(rezalet) çünkü 54 LwL critic daha çok vuruyor. 73 critic açan Archer arkadaşlarım kendinizi bir süre efekti bari güzel diyerek tatmin edebilirbenim gibi
75 lwl skili olan Poisonous Mushroom skili tüm okçular tarafından gereksiz görüldüğü için açılmaya bile değer görülmemektedir. Zehir hasarı olarak 9 damage gibi gülünç bir rakam zehir vurmaktadır ve skili kullanmak için durup ( Cs go plante bomba kurma gibi) bekliyerek kullanilmaktadir, gereksiz olduğu gibi aynı zamanda saçma bir skil'dir. Allah'tan açmadım'da skill book ticareti yaptımBunun yerine mana çekme skili getirebilir, mantar skili okçuların kullanabileceği kadar faydalı bir skill değildir.
İtemsiz okçu ile itemli okçu arasında farkın olmasıni, bahse konu skillerin denenip, damage ayarlamasının yapılmasını istiyoruz. Elek altı pk kalitesini düşürcek okcu bizde istemiyoruz, itemi olmadan (görev itemleriyle) bizim gibi okculara yakın damageleri atmalarından, hepimiz rahatsızız. karakterimde 8 heavy platte (nadir) set / 8 bluewing / blue dragon ring ve earring / asasin pendant - ring - earring mevcut ve en yuksek okçu ap'lerinde birine sahibim Ap:1998. Ama hiç bir farkını ne skill olarak ne item olarak görememekteyiz. 40-120 damage fazla vuruyorum,7 fp setli - 7 bluewing'li adamlardan.)
// 65 Cap'te yediğimiz damage norf'unu, Rush skilinin %75'e çekilmesini, steep back skilinin süresinin arttirilmasınıda unutmuş değiliz. //
NOT: Blue dragon ring 10 dex vermektedir / asasing ring 12 dex vermektedir. Unique bir takinin epicden daha az dex vermeside saçmadır.
--Bluewing bowunun ice damagesininde bir an önce getirilmesi gerekmektedir.--
Bu eksikliklerin tamamının tarafınızdan bakılıp düzenlenmesini tüm Archer oyuncular adına talep ediyorum.
Teşekkürler, oyunculara iyi oyunlar dilerim..
30-40bin kişinin oynadığı oyunda şu konu altında 27 tane post var toplasan 10 farklı kişi ve siz çoğunluk oluyorsunuz
70 skilinin 60tan çok farklı olmaması tabiki hata aynı şekilde bir skilin alanla %100 stun atması gibi.
DV de hala okçudan geçilmiyor. Okçu öldü bitti diyen yalan söyler.En
Bu arkadaş troll dikkate almayın.30-40bin kişinin oynadığı oyunda şu konu altında 27 tane post var toplasan 10 farklı kişi ve siz çoğunluk oluyorsunuz
70 skilinin 60tan çok farklı olmaması tabiki hata aynı şekilde bir skilin alanla %100 stun atması gibi.
DV de hala okçudan geçilmiyor. Okçu öldü bitti diyen yalan söyler.
Okçular çok güçlü değil sadece sayıları fazlaydı 65 cap te. Okçu sayısının çok fazla olması ve tek bir z den 4-5 parti oynanması okçuya karşı bir düşmanlık yarattıİtemsiz okçu ile itemli okçu arasında farkın olmasıni, bahse konu skillerin denenip, damage ayarlamasının yapılmasını istiyoruz. Elek altı pk kalitesini düşürcek okcu bizde istemiyoruz, itemi olmadan (görev itemleriyle) bizim gibi okculara yakın damageleri atmalarından, hepimiz rahatsızız. karakterimde 8 heavy platte (nadir) set / 8 bluewing / blue dragon ring ve earring / asasin pendant - ring - earring mevcut ve en yuksek okçu ap'lerinde birine sahibim Ap:1998. Ama hiç bir farkını ne skill olarak ne item olarak görememekteyiz. 40-120 damage fazla vuruyorum,7 fp setli - 7 bluewing'li adamlardan.)
30-40 bın kışıden bahsediyosun. ama isim yapmıs başka job playerleride burda yorum paylasıyor, bu kişileri zaten hiç pk da görmemişsen zaten oyunla alakan yoktur.30-40bin kişinin oynadığı oyunda şu konu altında 27 tane post var toplasan 10 farklı kişi ve siz çoğunluk oluyorsunuz
DV de hala okçudan geçilmiyor. Okçu öldü bitti diyen yalan söyler.
şuan düzenlemenin gelmemesi, bu sorunların düzeltilmemesi, okçuların 2-3-4 pt şeklinde takılmalarına sebep olacak. damage atamadıkları, tek parti adam kesemedikleri için. tek kestikleri torlu mageler oluyor.. bizler kendi sınıfımızı sadece düşünmüş olsak, diğer jobları eleştirir NERF getirmelerini isteriz.. bence burdan sana iş çıkmazSizin sorununuz kişisel düşünmek.
Ben şahsen gaming İstanbul da tanıştığım yapımcının şuan 30-40bin oyuncumuz var demesi üzerine yorum yapıyorum.
Bu oyuncu sayısına sahip bir oyunda bencilce kendi sınıfınızı düşünmeyin. Toplu alanlarda ne etki yapar onu düşünün. solo olarak oyunun dengesini etkilemeyebilir ama toplu olarak okçu şuan dengeyi berbat ediyor.
Tek özelliği 1vs1 de başarılı olan priest defalarca nerflendi. Ama siz ısrarla hem pk hem farmda üst seviye bir sınıf istiyorsunuz. Yok böyle bir sınıf. Burası KINAYT DEĞİL...