Blue
Üye

İyi güzel diyorsun da ben orta itemli warriora 235 vuruyorrum. 4 parça swiftness takı agility belt 7 chitin set 7 heartseeker var charımda. En dandik balık bile dolduruyor 235 canı.Damagelarinizi artirip 2 katina cikarttiklarini varsayalim. Sizin bu duruma ragmen toplu gezmenizin onundeki engel tam olarak nedir ? AA ayip olur gezmeyelim mi diyecek okcular ? Lutfen, buradaki insanlari saf yerine koymaya gerek olmadigini dusunuyorum.
Olacak tek sey death valleyin bir ucundan girip diger ucuna kadar supure supure gidersiniz. 65 metasinda oyunu oynanmaz hale getiren sizin toplu gezme hevesinizdi. Yine aynisi olur. Okcu sinifi hic bir zaman bir mage ptsi gibi toplanip nova atalim mentalitesi ile oynanacak bir class degil. Ama 65 metasi sirasinda da gordum, yesil setleri +8e basip golden bow +7 ile dv gelip mage kadar adam dusurmek istiyor okcu sinifi. Gorev itemlariyla cikip SC bile basmayip sadece stealth bozup cok egleniyoruz diyen adamlarla dcdeydim ben. Siz olmayabilirsiniz ama okcularin buyuk cogunlugu pkyi toxiclemek icin death valleyde. Yani damage artsa cok pt gezmeyiz argumani bence zayif bir arguman.
55k+ assas charlarin okcuyla kafa kafaya cikamadigini goruyorum. Bu post sahibinin kendi charinin ederindeki herhangi bir assasa vsde kaybedecegini de dusnumuyorum, arenada deneyip video cekilebilir. 75 metasinin gelmesi ile su an tek assas ortalama ustu itema sahip herhangi bir classi tutup tekleyemiyor. (Slot basma durumu farkli, normal pk sirasinda bahsediyorum)
Sunu anlamak da zor olmamali, uzaktan bir class cok fazla vuramaz, vurmamali. Melee ekiplerin hic bir pk sansi olmaz cunku. Sizin amaciniz su mu: herkes 900 900 vursun, adam tutun tekleyin kacin. Bu mentalite de, okcu ptsi disinda oyundan eglenecek baska bir class olur mu peki gercekten tam neyi istiyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum ?
Czde 7 bp bir mage party kurup dolanmiyor, cunku boyle bir comp sacma. Ama okcular inatla diyor ki biz 7 kisi dolaniriz ve damageimiz da cok olsun. Olsun, valla yapsinlar damageinizi 2k 2k vurun.
Ama suna kesinlikle hak veriyorum, okcu diger ptlerde kendine yer bulamiyor. Bunun onunu acacak seyler olabilir, warrior / assas ptlerde 1-2 okcu alinabilmeli bence.