okçuların tüm sorunları...

Blue

Üye
Damagelarinizi artirip 2 katina cikarttiklarini varsayalim. Sizin bu duruma ragmen toplu gezmenizin onundeki engel tam olarak nedir ? AA ayip olur gezmeyelim mi diyecek okcular ? Lutfen, buradaki insanlari saf yerine koymaya gerek olmadigini dusunuyorum.

Olacak tek sey death valleyin bir ucundan girip diger ucuna kadar supure supure gidersiniz. 65 metasinda oyunu oynanmaz hale getiren sizin toplu gezme hevesinizdi. Yine aynisi olur. Okcu sinifi hic bir zaman bir mage ptsi gibi toplanip nova atalim mentalitesi ile oynanacak bir class degil. Ama 65 metasi sirasinda da gordum, yesil setleri +8e basip golden bow +7 ile dv gelip mage kadar adam dusurmek istiyor okcu sinifi. Gorev itemlariyla cikip SC bile basmayip sadece stealth bozup cok egleniyoruz diyen adamlarla dcdeydim ben. Siz olmayabilirsiniz ama okcularin buyuk cogunlugu pkyi toxiclemek icin death valleyde. Yani damage artsa cok pt gezmeyiz argumani bence zayif bir arguman.

55k+ assas charlarin okcuyla kafa kafaya cikamadigini goruyorum. Bu post sahibinin kendi charinin ederindeki herhangi bir assasa vsde kaybedecegini de dusnumuyorum, arenada deneyip video cekilebilir. 75 metasinin gelmesi ile su an tek assas ortalama ustu itema sahip herhangi bir classi tutup tekleyemiyor. (Slot basma durumu farkli, normal pk sirasinda bahsediyorum)

Sunu anlamak da zor olmamali, uzaktan bir class cok fazla vuramaz, vurmamali. Melee ekiplerin hic bir pk sansi olmaz cunku. Sizin amaciniz su mu: herkes 900 900 vursun, adam tutun tekleyin kacin. Bu mentalite de, okcu ptsi disinda oyundan eglenecek baska bir class olur mu peki gercekten tam neyi istiyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum ?

Czde 7 bp bir mage party kurup dolanmiyor, cunku boyle bir comp sacma. Ama okcular inatla diyor ki biz 7 kisi dolaniriz ve damageimiz da cok olsun. Olsun, valla yapsinlar damageinizi 2k 2k vurun.

Ama suna kesinlikle hak veriyorum, okcu diger ptlerde kendine yer bulamiyor. Bunun onunu acacak seyler olabilir, warrior / assas ptlerde 1-2 okcu alinabilmeli bence.
İyi güzel diyorsun da ben orta itemli warriora 235 vuruyorrum. 4 parça swiftness takı agility belt 7 chitin set 7 heartseeker var charımda. En dandik balık bile dolduruyor 235 canı.

EndienHunter

Üye
Death valley'de warrior a ok bile atmıyorum. Adam hiç istifini bozmadan yola devam ediyor zaten ölmem diye pot bile basmıyor. +7 golden bow görev zırhların da kalıp farm kovalasak iyiymiş boşa item aldık. Çünkü yüksel seviyede olan itemlar hissedilir bir fark yaratmıyor olsa da olur olmasa da o cinsten.

kimyasal

Üye
Biz diyoruz anya adam diyor konya. biz dıyoruz damage arttılırsın bizmle kafa bulup yok 2 k olsun. Mesele anlamak değil mesele okçular tu kaka susun oturun yerinizde biz daha çok mağduruz. Mesele çözüm değil sen iyi ben kötü davasına girerse çözüm olmaz. Ben diyorum asas ile okçu vs de okçu alamaz, beyfendi dıyor asas tekleyemiyor. dikkat ederlim ''teklemekten'' bahsediyor ki yine alakası olmayan bir yorum.

Mythali

Üye
NOT: Blue dragon ring 10 dex vermektedir / asasing ring 12 dex vermektedir. Unique bir takinin epicden daha az dex vermeside saçmadır.

Blue Dragon Ring kadar overrated kötü bir takı yok ,

hem defans olarak ranger ring den kötü ,

hem atack olarak assasin ring den kötü ,

posion damage resistance olarak da 2 takıdan kötü ,

bu blue dragon ring buff lanması lazım .

AhmtDmrc

Üye
Archer player olarak aynı dertlerden müzdaribim. 75 cap gelmeden önce 62-63 levelde solo pk atıp np kasabiliyordum en azından adam kesiliyordu ortalama itemlerle 1200 ap ile. Şuan 1.5k ap ile değil adam kesmek aynı anda 2 mob bile kesilmiyor. Ortalama bi chara sahibim ne çok ezik ne çok sağlam. Zaten mobların seri damage attığı gerçeğine artık alıştık. Neyse sorunlar silsilesi neresinden tutsan devamı geliyor çorap söküğü gibi. Umarım bi yerden düzelmeye başlar oynadığımız oyundan zevk alırız.

ZeeeoooX

Üye
Okçu sınıfına en büyük zararı veren gene Okcu sınıfını oynayan arkadaşların ta kendisi oldu Clan adı altında 3-5 ptnin sürekli yanyana geçmesi yada kaçarken diğer partiler ile birleşip 30-40 kişinin aynı anda vurup yanına hiç kimseyi yaklaştırmaması gibi yapılan basit ama sonucunun büyük olduğu hatalar bunlara yol açtı bir çok oyunda okcunun hatrı sayılır damage vardır elbette bunu kabul ediyoruz ama okcu sınıfını hiçbir bildiğim oyunda bu şekilde oynayarak görmedim zaten bu tarz problem yaşanan her oyunda da bunun önüne geçlilir ve doğru olanda budur öncelikle okcuların ayrı ayrı oynamayı öğrenmesi gerekiyor eğer bu başarılmayacaksa gerçektende bu şekilde okcunun kalması daha iyi en azından karşı tarafın şuanda bir hamle şansı var önceden hiç yoktu ... Ayrıca Her iki ırkta birbiri ile çarpışan okcular şuan tek ırkta birleşip gezmeside cabası oldu bu şekilde forumda konu açarak birşeyleri başarabileceğini ummanın yanlış olduğunu düşünmekle beraber eğer gerçekten gücsüz olduğunuzu düşünüyorsanız bunu belli ederek birşeyler yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zira geçen gün czde yapılan 7-8 partilik okcu birleşmesi sonucunda Protean ırkının pkya cıkmaması gibi bazen insan kendinide sorgulamalı ....
Bir kere düşüncene, yazdıklarına katılmıyorum. Hayatın olagan akışına aykırı :) :)
Sen zannediyormusun okçu clanların birbiri ile görüşüp konuşup tek ırkta toplandığını ? O yüzden bu konuya yorum atarken hassas olmalısın ve bilmeden konuşmamalısın. Haricinde 7-8 Parti adam çıkmamızın sebebi yayıncı arkadaşlar ve ben tarafımdan damage yetersizliğinden dolayı 2 güne mahsus bu şekilde toplanılarak DW'de pk atıp, bu durumu dile getirmekti ve etikili olduğunuda görmekteyim. Haricen zaten elek altı okçuların artık oyunda olmaması sebebiyle belli başlı archer sınıfına gönül vermiş insanlar kaldı. Bu insanlar zaten Z skill oynamıyor (bir çoğu) tek parti takılıyor ve herkesin ekibi ayrı. Bu durumda okçunun NERF'ini gerektirçek hiç bir durumun oluşmadığını söylemek istiyorum.

Ayrıca ProluckBASTARDD burda herkes ifade özgürlüğüne sahip olmakla birlikte, düşüncelerini, görüş ve önerilerini yazabilir. Burası onun için var, bizde öneri istek ve şikayetlerimizi tabiki burada yapacağız. Burası biz oyuncular ve yönetim arasındaki köprüdür. Senin birşeyleri umup ummamanın, doğru veyahut yanlış demenin zaten bir anlamı yok kardeşim. Sen kendi job'un ile ilgili konulara yorum yaparsan daha mantıklı ve yerinde olur. Zira Archer sınıfını oynamamış biri olan sen, burda geri dönüş bildiremez, en azından benim konumda.

ZeeeoooX

Üye
Damagelarinizi artirip 2 katina cikarttiklarini varsayalim. Sizin bu duruma ragmen toplu gezmenizin onundeki engel tam olarak nedir ? AA ayip olur gezmeyelim mi diyecek okcular ? Lutfen, buradaki insanlari saf yerine koymaya gerek olmadigini dusunuyorum.

Olacak tek sey death valleyin bir ucundan girip diger ucuna kadar supure supure gidersiniz. 65 metasinda oyunu oynanmaz hale getiren sizin toplu gezme hevesinizdi. Yine aynisi olur. Okcu sinifi hic bir zaman bir mage ptsi gibi toplanip nova atalim mentalitesi ile oynanacak bir class degil. Ama 65 metasi sirasinda da gordum, yesil setleri +8e basip golden bow +7 ile dv gelip mage kadar adam dusurmek istiyor okcu sinifi. Gorev itemlariyla cikip SC bile basmayip sadece stealth bozup cok egleniyoruz diyen adamlarla dcdeydim ben. Siz olmayabilirsiniz ama okcularin buyuk cogunlugu pkyi toxiclemek icin death valleyde. Yani damage artsa cok pt gezmeyiz argumani bence zayif bir arguman.

55k+ assas charlarin okcuyla kafa kafaya cikamadigini goruyorum. Bu post sahibinin kendi charinin ederindeki herhangi bir assasa vsde kaybedecegini de dusnumuyorum, arenada deneyip video cekilebilir. 75 metasinin gelmesi ile su an tek assas ortalama ustu itema sahip herhangi bir classi tutup tekleyemiyor. (Slot basma durumu farkli, normal pk sirasinda bahsediyorum)

Sunu anlamak da zor olmamali, uzaktan bir class cok fazla vuramaz, vurmamali. Melee ekiplerin hic bir pk sansi olmaz cunku. Sizin amaciniz su mu: herkes 900 900 vursun, adam tutun tekleyin kacin. Bu mentalite de, okcu ptsi disinda oyundan eglenecek baska bir class olur mu peki gercekten tam neyi istiyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum ?

Czde 7 bp bir mage party kurup dolanmiyor, cunku boyle bir comp sacma. Ama okcular inatla diyor ki biz 7 kisi dolaniriz ve damageimiz da cok olsun. Olsun, valla yapsinlar damageinizi 2k 2k vurun.

Ama suna kesinlikle hak veriyorum, okcu diger ptlerde kendine yer bulamiyor. Bunun onunu acacak seyler olabilir, warrior / assas ptlerde 1-2 okcu alinabilmeli bence.
Bir çok düşüncene katılmamakla birlikte yorum yapma cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşım 28 bunun 19 senesini MMORPG oynadım. O yüzden hangi Job'da nasıl oynuyacağımı, nasıl kombinasyonlar yapabileceğimi biliyorum buda bana + avantaj katabilir VS'de fakat burdaki durumunu anlaman için tekrar yazıyorum hocam.

skillerin damage durumunun farkının olmadığından, 73 critic skilimin 54 critic'ten daha az duruduğundan, var olan stun skilinin hiç tutmadıgından bu durumların duzenlenmesi gerektiğinden ve itemli adam kadar, itemsiz adamın vurmasından bizde yakınıyoruz. aradaki farklar olsun istiyoruz ve skiller düzeltilsin istiyoruz.

efeali

Üye
Benim belirtmek istediğim kısım 60 master yeteneği. Okçuda çalışmıyor. Bana göre master skilleri ortak çalışmalı yada trainer kısmında gibi okçu için ayrı bir yetenek olmalı (1 lwl - 5 lwl gibi). 60 master okçu için güçlü olabilir katılıyorum ancak yerine başka bişey koyulabilir.

BecomingInsane

Üye
itemsiz adamın vurmasından bizde yakınıyoruz.

Sen olayı anlamıyorsun güzel dostum bizde bu oyunun oyuncusuyuz bizim asıl isteğimiz görev itemli bir oyuncu ile 15-20 K itemli archer arasında 100 damage oynamasın bu birincisi bir diğeri biz archer sınıfı 1k vursun istemiyoruz itemine göre damage çıkarsın ben full itemli 300-400 vururken standart itemli archer 320-380 damage vurursa biz hakkımızı savunuruz ayrıca bir archer ile pk çık bizim gözümüzden oyna ilk sen buraya konu açacaksın bu nedir diye şu on yargınızdan vazgeçin biz oyunun kötü ilerlemesini isteyen bir kitle değiliz ayrıca ilah olalım demiyoruz herkes gibi olması gerekeni istiyoruz

Ikinizin soyledigine kesinlikle katiliyorum, ancak iste su an twitchte, discordda ve forumda oyle bir kaos hakim ki, tek duyulan ve anlasilan "okcularin damageini artirin oluyor". Itemli itemsiz farkini simdiye kadar sadece ikizin yazdiginda gordum ve de sonuna kadar hak veriyorum. Bu yazdiginiz problem sadece okculara ozgu degil, rogue classinda apnin damage'e yansimasi cok kotu formulize edilmis.

Soyle ornek vereyim, kendi perspektifimden benim charim 960+ acli bir assas karakteri. Okculardan yedigim damage araligi 400-625 arasinda. 400 gorev bowlu ya da golden bowludur muhtemelen, 625 de bu post sahibinden yedigim max damage (crit olmayan). Karakter statlarinda gorunen aradaki ap farki muhtemelen cok fazladir ama efektif hasara yansima cok ufak.

Bu dediginizi assassin sinifinda da gormek mumkun. 65metasindan bu yana charimda 500 ap artti ama spike damage'ime yansimasi sanirim 100 civaridir. Dual spike 8li assaslarin cok kuvvetliymis algisi yaratmasi hep bu yuzdendi. Vitality setli assaslarin ortaya cikmasinin sebebi de bu sacma damage formulleriydi aslinda. Bunu ben bir kac kere ticket attim, itemsiz assassinlerin bu kadar damage uretmemesi gerektigini, kirmizi skillerin gereksiz fazla vurdugundan bahsettim. Siz 4 pt dolandiginiz icin goze daha cabuk batti ve genel damage nerfi ile sonuclandi.

Sanirim itemli ile itemsiz insanlar arasinda pk sirasinda anlamli bir fark olmasin diye kasitli yapilmis bu sistem, ancak item yukseltmeyi anlamsiz kiliyor. Itemli / itemsiz okcu arasindaki damage farki 400-600 arasi kadar olmamali buna hak veriyorum, zaten pkya kafa yoran insanlar buna katilir. Kimse niye 50klik okcudan 800 kusur damage yiyorum diye sikayet etmez diye tahmin ediyorum. Aralik 300-800 falan olsun atiyorum. Dedigim gibi, okculardan yukselen sesin %95i sorunu bu sekilde degil, genel olarak okcularin damagei dusuk seklinde yansitiyor, bu sorunu sizin sekilde anlatan insan sayisi inanin cok az. Benim cevabim da nispeten buna karsilikti, yani okcunun total damage artarsa oyun warrior / assassinler icin oynanmaz haline gelir diye yazmistim.

Sozu fazla uzattim, rogue classinda gorunen apnin skill hasarina etkisi daha onemli olmali, itemli ve itemsiz karakterler arasinda makas biraz daha acilmali ki insanlar item yukseltmeye tesvik edilsin, bunda kesinlikle hem fikiriz.

ZeeeoooX

Üye
Ikinizin soyledigine kesinlikle katiliyorum, ancak iste su an twitchte, discordda ve forumda oyle bir kaos hakim ki, tek duyulan ve anlasilan "okcularin damageini artirin oluyor". Itemli itemsiz farkini simdiye kadar sadece ikizin yazdiginda gordum ve de sonuna kadar hak veriyorum. Bu yazdiginiz problem sadece okculara ozgu degil, rogue classinda apnin damage'e yansimasi cok kotu formulize edilmis.

Soyle ornek vereyim, kendi perspektifimden benim charim 960+ acli bir assas karakteri. Okculardan yedigim damage araligi 400-625 arasinda. 400 gorev bowlu ya da golden bowludur muhtemelen, 625 de bu post sahibinden yedigim max damage (crit olmayan). Karakter statlarinda gorunen aradaki ap farki muhtemelen cok fazladir ama efektif hasara yansima cok ufak.

Bu dediginizi assassin sinifinda da gormek mumkun. 65metasindan bu yana charimda 500 ap artti ama spike damage'ime yansimasi sanirim 100 civaridir. Dual spike 8li assaslarin cok kuvvetliymis algisi yaratmasi hep bu yuzdendi. Vitality setli assaslarin ortaya cikmasinin sebebi de bu sacma damage formulleriydi aslinda. Bunu ben bir kac kere ticket attim, itemsiz assassinlerin bu kadar damage uretmemesi gerektigini, kirmizi skillerin gereksiz fazla vurdugundan bahsettim. Siz 4 pt dolandiginiz icin goze daha cabuk batti ve genel damage nerfi ile sonuclandi.

Sanirim itemli ile itemsiz insanlar arasinda pk sirasinda anlamli bir fark olmasin diye kasitli yapilmis bu sistem, ancak item yukseltmeyi anlamsiz kiliyor. Itemli / itemsiz okcu arasindaki damage farki 400-600 arasi kadar olmamali buna hak veriyorum, zaten pkya kafa yoran insanlar buna katilir. Kimse niye 50klik okcudan 800 kusur damage yiyorum diye sikayet etmez diye tahmin ediyorum. Aralik 300-800 falan olsun atiyorum. Dedigim gibi, okculardan yukselen sesin %95i sorunu bu sekilde degil, genel olarak okcularin damagei dusuk seklinde yansitiyor, bu sorunu sizin sekilde anlatan insan sayisi inanin cok az. Benim cevabim da nispeten buna karsilikti, yani okcunun total damage artarsa oyun warrior / assassinler icin oynanmaz haline gelir diye yazmistim.

Sozu fazla uzattim, rogue classinda gorunen apnin skill hasarina etkisi daha onemli olmali, itemli ve itemsiz karakterler arasinda makas biraz daha acilmali ki insanlar item yukseltmeye tesvik edilsin, bunda kesinlikle hem fikiriz.
katılıyorm bu mesajına. her okçu parti bağımsız oynamalı, her job'larda ayrı oynamalı. item dengesine göre ap düzenlenmeli, skill damage eşitliği joblar arasında adaletli sağlanmalı. kısa ve öz :) istediğimiz şey bu

Blue

Üye
Yönetimin herhangi bir şeyi düzelteceğine inanmıyorum maalesef. Soulbound açmayı getirin de bowları satalım.

Blue

Üye
Malesef kimse umursamadı. Biz de charlarimizi satmaya başladık ikişer parti warrior ile gmler oynarlar artık kasımdan sonra

GrejuwalTRl

Üye
katılıyorm bu mesajına. her okçu parti bağımsız oynamalı, her job'larda ayrı oynamalı. item dengesine göre ap düzenlenmeli, skill damage eşitliği joblar arasında adaletli sağlanmalı. kısa ve öz :) istediğimiz şey bu
Kanka artık birşey istemeye ve yazmaya gerek yok. Yönetimden bir kişi bile gelip sizi anlıyoruz gereken degerlendirmeler yapılacak demedi. Görüyoruz bir cok okcu user bıraktı rahat olabilirler artık emellerine ulaştılar.

WhiteMorgan

Üye
Benim anlamadığım konu şu biz okçuları savunuyoruz millet tam tersi şekilde konuşuyor kardeşim ben okçu bu halde diye gittim asas oldum beni bu dakikadan sonra bağlamaz. Bu oyunun hatası biz uyarımızı yapıyoruz oyun düzeltmiyor düzeltmezse nolur ya oyunu bırakır bu adamlar ya başka sınıfa geçerler. Oyunda zaten 4 tane sınıf var çeşitlilik gelecek diye beklerken etrafta 3 tane sınıfı görürsünüz artık.

RionLi

Üye

Katılıyorum

GrejuwalTRl

Üye
Bowların karşılığında asas itemi versinler bari bizlere de death valley haritasında varlıgımızı hissettirelim. :)

Hate

Üye
AAAAA kikikikki diyip silah çeken adama döneceğim resmen,
Takılmışsınız bir 4 parti geziyorsunuz diye. Yahu o 4 partide herkes battle point kasmak istiyor, biz çok mu meraklıyız 4/1 şansımız olan ortamda battle point kasmaya çalışmaya? 4 Parti geziyoruz cünkü sadece 4 parti işlevli olabiliyoruz. Oyunun ilk haftası bluewing basmıstım denediğimde quest bow ile daha fazla hasar vurduğumu gördüm ve gecen aylarda hiçbir değişiklik yok. Yönetim mmorpg'nin ruhunu anlamamış sürekli bir eşitlik sevdası içersinde fakat mmorpg dediğimiz oyunda eşitlik olmaz bir fps oyunu değil ki bu bileği kuvvetli olan oynasın? Zaman veren emek veren hayattından çalan ya da bütün bunları para ile satın alan insan öne geçer oyunun kaderi budur. Ama quest itemleri csw savunur gibi koruyup kollandığı sürece itemli de itemsizde aynı hasara vuracağı icin herhangi bir class tabiki öne gecer.
Zaten öne gecen klasslar cok güclü olduğu için değil çok tercih edildiği için göze batıyor. Yarın bir gün görev itemli warrior metası gelse onlarda göze batıp nerf yiyecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt