Okçuyu Düzeltin !

rotute

Üye
Hadi 1400 ap ile vuramıyorum damage atmıyor bari attığım ok yerini bulsun zaten 350 400 vuruyoruz o da şans belki 10 da 1 oynayamıyoruz şu oyunu artık düzeltin !

KhanConqueroR

Üye
Sorun okçuda değil ki her job için bu hata var ben warrior ile de sürekli skill failed alıyorum priest ile de

Lord

Üye
Düzeltilmesi gereken bir sorun, organize oluyorlar çok varlar diye oyunun içinden geçmemesi için yapıldı eeeeee mageler geçti eeee mageleri engelledin şimdi asaslar geçiyor? Yani engellediğin yerden patlar bunu anlamamak sıkıntılı bir olay!

ankaralieren

Üye
Düzeltilmesi gereken bir sorun, organize oluyorlar çok varlar diye oyunun içinden geçmemesi için yapıldı eeeeee mageler geçti eeee mageleri engelledin şimdi asaslar geçiyor? Yani engellediğin yerden patlar bunu anlamamak sıkıntılı bir olay!
Mageleri engelledi mi hadi ordan ya 1 k vuruyor magenin 1 novası neden bahsediyorsun.

HeaveN

Üye
Okçular biraz sorun var evet skil vurmuyo bazen fail alıyo çok

GlobalManyak

Üye
millet hahoo diyor. Okçular hala düzelmiyor. vatandaşın biriside demişki 7 okçu 1 adama bir vursa diyor mantığa bak hele :D 7 asas 1 er spike atsa gibi bişey olmuş.

huysuz

Üye
350 400 damage az mi ? 7 okcu 2 kere vursa kesemeyexegi adam yok
Kardeşim 350 - 400 az mı demişsin. Kardeşim hadi çok diyelim ama çok fazla failed alıyor. Birde mage den bahsetmiyoruz okçudan bahsediyoruz 7 okçu 1 adamı kontrol edecek tutacakta ona 7 kişi 1. yi attı 2. yi atacakta. Hadi 1. yi attın adama heal geldi, hadi heal gelmedi 1. yi atarken parti içerisinde sürekli birileri failed yiyor 2. yi atacaksın da adam düşecek. Bir warior un, asas ın , bp pri nin R skili 300 vuruyor :D sen çıkmış 7 kişi bir adamı tutsun diyorsun

atobaba3131

Üye
350 400 damage az mi ? 7 okcu 2 kere vursa kesemeyexegi adam yok
7 mage 1 k tekli vuruyor okcudan daha uzun menzile daha fazla vuruyor bu birincisi..
Warriorun asassasın r si bile 250 300 vuruyor bu 2
magenin teklemesi adamı takip etmiyor direk üzerinde patlıyor dv haritası tamamen magelerin bir yerlerden saklanıp çıkıp vurması için tasarlanmış herhangi strateji geliştirip oynatamıyoruz...

7 okcu mu dedin 3 pt okcu çıkartıyorum yeri geliyor 3 pt okcunun vurduğu 1 adam ölmez mi ? ölür. ama ölmüyor :)
artık damagenin az olması bile umrumuzda değil sadece oklarımız tutsa bile razıyız...

MiceS

Üye
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın buradan yaziyorsunuz iyi hoş ama birlik olup bu sıkıntımızi gunluqk düzenli olarak ticket atmak olduğunu dusunuyorum. Sonuçta bu kadar insan haksız değildir diyerekten bir düzeltme getireceklerine inaniyoum. Not : bende okcuyum bu durum benimde canımı sıkıyor. Hatta ice ve lr tutmaması sıklıkla 56 damage atmask tuzu biberi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt